- 15 Nisan 2020
- 571
- 591
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.541
Bunların üçünü de hiç beğenmedimMerhabalar kızlar bende sizin gibi fal hastasıyım.. Bir ara paylaşmıştım bir kaç falcıları ama şimdilik için makbuleabla, Lunatarot ve tekrardan durinarbeli denedim.
Sürekli girdiğim falcı fallawyu dediklerinle resmen yasiyorum. Çok kötü bir dönemin içinde geçtim bana özelden yazmak isterseniz anlatirim size. Fallawyunun dedikler oldu yaşadım .
Bakalım diğerlerini bugün denedim katina yorumumu bekliyorum :) çokta inanmayalım fallara kızlar
fallawyu bende sevdim çok nokta atışı yaptı gerçekten. yorumlarda da dediğin oldu tekrar geldim demişler hep. vadesini bekliyorum bakalım..Merhabalar kızlar bende sizin gibi fal hastasıyım.. Bir ara paylaşmıştım bir kaç falcıları ama şimdilik için makbuleabla, Lunatarot ve tekrardan durinarbeli denedim.
Sürekli girdiğim falcı fallawyu dediklerinle resmen yasiyorum. Çok kötü bir dönemin içinde geçtim bana özelden yazmak isterseniz anlatirim size. Fallawyunun dedikler oldu yaşadım .
Bakalım diğerlerini bugün denedim katina yorumumu bekliyorum :) çokta inanmayalım fallara kızlar
Tellwe'den her şey beklenir, o kadar ilgi ve alakasız bir site ki, eskiden fiyatları uygun diye tercih ederdik ama şimdi öyle uygun da değil ve çok fazla sahte falcı var.Arkadaşlar Tellwe de özellikle yazılı fallarda bazı falcıların yapay zekaya baktırdıklarını düşünüyorum, çünkü aynı yazım stili orasıyla. Gerçekten kimseye güven kalmadı ya
yazili fal baktirmayin, hatta mumkunse uygulamalardan baktirmayin cogu falci bile degil maalesefArkadaşlar Tellwe de özellikle yazılı fallarda bazı falcıların yapay zekaya baktırdıklarını düşünüyorum, çünkü aynı yazım stili orasıyla. Gerçekten kimseye güven kalmadı ya
Hangi falcilar? Denk gelmeyelim.Arkadaşlar Tellwe de özellikle yazılı fallarda bazı falcıların yapay zekaya baktırdıklarını düşünüyorum, çünkü aynı yazım stili orasıyla. Gerçekten kimseye güven kalmadı ya
Falciarven, gamzeguzel, lunatarotHangi falcilar? Denk gelmeyelim.
Falciarven, gamzeguzel, lunatarot
Fallawyu geçen çok kötü patladı bendeMerhaba son zamanlarda çok fal baktırdım bazı falcilar yapay zekaya baktiriyor denmiş evet arvenden ben de şüphelendim inanılmaz uzun ve çabuk bakıyor 3-4 fal attım ona bir dediği iki günde patladı fakat lunatarot falimla ilgili soru ekranı açtı çok ilgiliydi fala kendi bakıyor söylediği şeyler tutarlı ve spesifikti üç kez baktırdım iyi bence. Şu an favorim manolya iki kez baktirdim ve dediği yönde ilerliyor. Loniera var o da ilgili güzel baktı ama çıkar çıkmaz sonuç şu an belli değil. Gamze Güzel vasatti.
Ben de falllawyu yu merak ediyorum çok ama ücret çok baktiran çogunluk memnun mu kendisinden?
Geçen sene baktırmıştım tersi olduMerhaba son zamanlarda çok fal baktırdım bazı falcilar yapay zekaya baktiriyor denmiş evet arvenden ben de şüphelendim inanılmaz uzun ve çabuk bakıyor 3-4 fal attım ona bir dediği iki günde patladı fakat lunatarot falimla ilgili soru ekranı açtı çok ilgiliydi fala kendi bakıyor söylediği şeyler tutarlı ve spesifikti üç kez baktırdım iyi bence. Şu an favorim manolya iki kez baktirdim ve dediği yönde ilerliyor. Loniera var o da ilgili güzel baktı ama çıkar çıkmaz sonuç şu an belli değil. Gamze Güzel vasatti.
Ben de falllawyu yu merak ediyorum çok ama ücret çok baktiran çogunluk memnun mu kendisinden?
Baktırdım çok saçma bir faldı yeni tanıdığım biri için önceden tanıyorsun falan yazmış bunları belirtince ücreti iade etmişMakbuleablaya kimse baktirmadi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?