- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.561
gaiptenseslerin tuhaf yorumu sonrası bir de burada aratayım kendisini dedim ve bunu gördüm. Gerçekten fallarkraliçesiyle yazı tarzı tıpatıp aynı ama işin tuhafı iki gün arayla aynı konu için birisi olumlu diğeri tam tersi olarak yorum yaptılarFallar kraliçesi ,gaiptensesler ,sahsenem bunlar aynı kişi . Nasıl oyları Okadar yüksek anlamıyorum . Sizler bunlara prim vermeyin pembe tablo sunup sorunuza göre yorum yapıyorlar kanmayın! Yeşilçingenenin dediği hiç birşeyi yaşamadım başka adamla evlendim diyorum . İnanmayın paranızı boşa harcamayın
Mavi yakamoz ve byv Mars sorduğum kişinin ilişki durumuyla ilgili doğru yorum yapmışlar sonradan öğrendim maviyakamoz hele çok net olumsuzdu Mars biraz daha süslemiş ama aynı sonuç doğru bilmiş oldularyakın zamanda tellwede baktirdigi falı çıkan var mı?
Geçmişte patladı bana olumluydu tam tersi oldu dediklerininhisli27 baktırıp çıkan/çıkmayan?
ama ben hislinin anda fena olmadığını düşünüyorum spesifik şeyler bilmişti gelecekte çoğu Patlamıştıhisli27 baktırıp çıkan/çıkmayan?
Durrin arbele yakın zamanda baktırıp çıkan var mı? anlık durumumu bilmişti aylar önce tekrar baktırdım ?olumlu olumsuz arası bakıyor gibi hep
yakın zamanda değil ama aylar önce baktırmıştım. vadesi geçtiğimiz Mart bir de nisandaydı, dedikleri olmadı.Durrin arbele yakın zamanda baktırıp çıkan var mı? anlık durumumu bilmişti aylar önce tekrar baktırdım ?olumlu olumsuz arası bakıyor gibi hep
Ben durrini begenmistim ilginc detaylar bilmisti. Asil konunun vadesine var daha ama ufak seyler vadesiyle olmustuDurrin arbele yakın zamanda baktırıp çıkan var mı? anlık durumumu bilmişti aylar önce tekrar baktırdım ?olumlu olumsuz arası bakıyor gibi hep
Canım bana telwede kimleri beğendiğini özelden yazar mısınTellwedeki falcilar insani gercekten delirtiyorlar. Eski yorumcular yine cevrimici ama asla fal bakmak istemiyorlar
Ben begenmistimmerhaba lunara'ya baktıran var mı?
çıktı mı pekiBen begenmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?