- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.641
Kullanici adini bulamadimAysima mohalla duru görü baktırdım, şahaneydi çok beğendim. Sonuç olumsuz ama karış tarafı yakın arkadaşı gibi net ve nokta atışlı anlattı. Ek soruya da detaylı cevap verdi.
Tarotiloji sitesinin Ana sayfasında en altta.Kullanici adini bulamadim
benimde gec cevaplamıstı hep sistemde olmuyo benceArkadaşlar, aysima sorulara geç mi cevap veriyor? 2 saattir vermedi cevap soruma
nerede bakiyorAysima mohalla duru görü baktırdım, şahaneydi çok beğendim. Sonuç olumsuz ama karış tarafı yakın arkadaşı gibi net ve nokta atışlı anlattı. Ek soruya da detaylı cevap verdi.
24 saat içinde veriyor ama bana da 2 saati geçmişti.Arkadaşlar, aysima sorulara geç mi cevap veriyor? 2 saattir vermedi cevap soruma
Bence pınar vegaBildiğiniz guzel fal bakan falcı var mı tellwe dışında Fal sepetinde mesela
aysimaya baktırdım ben de buradaki öneriler doğrultusunda anlık doğruydu sadece yüzeysel geldi biraz. kamelyamla da benzer seyler söylemiş.nerede bakiyor
Ben de deneyeyim dedim dün randevu almıştım az önce okudum. Gelecek olumluydu ama tespitleri doğru değildi ailesel falan.Aysimanın falı ikinci günde patladı, dün baktırmıştım aramızdaki iletişimsizliğin nedenini sormuştum. Verdiği cevap tanıdığım adamla alakasızdı. Bugün günler sonra benimle iletişim kurdu ve sebep Aysimanın dediği gibi değilmiş ben de biliyordum. Aramız hala kötü ama tespiti yanlıştı.
yine her falcı gibi kimine iyi kimine kötüBen de deneyeyim dedim dün randevu almıştım az önce okudum. Gelecek olumluydu ama tespitleri doğru değildi ailesel falan.
Evet kesinlikleyine her falcı gibi kimine iyi kimine kötü
ama iletişim tarihi tutmuş oldu dimi o yazdı ?Aysimanın falı ikinci günde patladı, dün baktırmıştım aramızdaki iletişimsizliğin nedenini sormuştum. Verdiği cevap tanıdığım adamla alakasızdı. Bugün günler sonra benimle iletişim kurdu ve sebep Aysimanın dediği gibi değilmiş ben de biliyordum. Aramız hala kötü ama tespiti yanlıştı.
15-20 gün sonra yazar demişti. Falın ertesi gün yazdı, tutmamış.ama iletişim tarihi tutmuş oldu dimi o yazdı ?
8 gün içinde demiştin ya o yuzden dedim iletişim kısmı tutmuş diye15-20 gün sonra yazar demişti. Falın ertesi gün yazdı, tutmamış.
Tekrar okudum falı emin olmak için. 8 gün içinde iletişim 15-20 gün sonra da yüzyüze görüşme yazmış. Biz bugün yüzyüze görüştük. Kadının Türkçesi biraz zayıf, yanılmamak için tekrar okudum falı.8 gün içinde demiştin ya o yuzden dedim iletişim kısmı tutmuş diye
Yağmurlar tam başlamadı aslında, ben İstanbuldayım. Hatta sıcak bu ara. Çıkma ihtimali var.bana havada yagmurlar basladigi zaman yazar dedibeni trolledi mi napti anlamadim
Yağmurlar tam başlamadı aslında, ben İstanbuldayım. Hatta sıcak bu ara. Çıkma ihtimali var.
Durugörü veya suda gördükleri şekil ve işaretler oluyor. Ondan mı dedi acaba?cikar mi bilmem ama degisik vadeydiyaz kis seklindeki vadeler ok ama yagmurlar seklinde ilk kez gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?