tellwe.com'da bakılan fallar!

Yazılı bakiyor ben memnunum kısa bakiyor ama anda ve düşüncede iyi olduğunu düşünüyorum.Bana fallari cikiyor.
Benim de en çok uyumlandığım kişi Kamelyam, diğerlerine gidip kafa karıştırmayı düşünmüyorum artık ya. Çorba gibi oldu kafam

Fallari ciktimi? Fallawyu bilir ani çıkmadımi?
Geçen sene çıkan şeyler olmuştu, vadelerde tan tutturamıyor ama anlık durum, gidişat, kişi analizi falan çok tutturuyor ben de. Fallawyu'ya da atmıştım daha önce ama çıkmışmıydı hatırlamıyorum, tekrar okumam lazım.

Bana iki kere vadesiyle cikmisti fallawyu

Bide Fallawyu aşırı geniş vade veriyor. Mesela 2li vakit diyor 2 gün 2 ay yada ayın 2i. Bilemiyorum yani sizce 2 ay içinde olunca çıkmış mi oluyor?

Bide Fallawyu aşırı geniş vade veriyor. Mesela 2li vakit diyor 2 gün 2 ay yada ayın 2i. Bilemiyorum yani sizce 2 ay içinde olunca çıkmış mi oluyor?

Bana 5li vade vermisti bir seyin olmasini bekliyordum ve 5 ay sonra gerceklesti. Baska bir falinda yine bir seyi bekliyordum 2li vade verdi ve 2 hafta sonra oldu

Tellwe de güzel katina bakan birini önerir misiniz?

Sonuçta olacak dediği olmuş oluyor, vade konusunda sapmalar olabilir ki ortaçağ cadısı değil bunlar.

Bana 6lı vade demişti kamelyam ve fallawyuu 6 ay sonra oldu ama evet çok geniş vadeleri fallawyuunun. Bir de 10 gün içinde diyelim ki 3 fal attık vadeler 3ünde de farklı oluyor

Merhaba telwede mutlaka baktir dediğiniz kim var ?

Tellwe de güzel katina bakan birini önerir misiniz?
ZoreN güzel Katina bakıyor ve ses kaydı yorumluyor. Denedim ve vaatlerinin çıkmasını bekliyorum. Analizleri doğru. Tarot kartlarıyla da destekle dediğinde de ek kart açıyor. 2 kere baktırdım ben, promosyonumu yorumlamıştı.

`