- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
Ne falı baktırdım cnm? Birde nasıl 1 tl? Ben Binnaz da baktırıyom 20 tlMerhaba kızlar ben dün 3 tane fal baktırdım tellwe de. Hep genel şeyler söylediler bana ucuz diye sanırımBugün de Ugga nickli kişide şansımı deneyeyim dedim. Yeni sanırım. Hayatımda çok özel olan ve kimsenin bilmediği şeyi bildi. Erkek arkadaşımın askere gideceğini de bildi ben şok geçirdim tabii Yalnız soru sorun, sormayınca uyarıyor. Şaşkınım valla hala Bu arada baktırdığım fal 1 tl'ydi. Diğerleri 1 tl diye önemsemediler ama Ugga bayaa uzun uzun yazdı ve bildi çoğu şeyi. Tavsiye ederim.
Ne falı baktırdım cnm? Birde nasıl 1 tl? Ben Binnaz da baktırıyom 20 tl
Teşekkür ederim cnm cevabın îçin...Deniyecem bir ara :)Canım bu sanal fincanlar var ya ondan baktırdım. Yeni biri sanırım o yüzden ucuz. Gerçek kahve falı 3 ya da 5 tl ydi sanırım.
Merhaba kızlar ben dün 3 tane fal baktırdım tellwe de. Hep genel şeyler söylediler bana ucuz diye sanırımBugün de Ugga nickli kişide şansımı deneyeyim dedim. Yeni sanırım. Hayatımda çok özel olan ve kimsenin bilmediği şeyi bildi. Erkek arkadaşımın askere gideceğini de bildi ben şok geçirdim tabii Yalnız soru sorun, sormayınca uyarıyor. Şaşkınım valla hala
Bu arada baktırdığım fal 1 tl'ydi. Diğerleri 1 tl diye önemsemediler ama Ugga bayaa uzun uzun yazdı ve bildi çoğu şeyi. Tavsiye ederim.
mobil ödeme yap tatlım o site paypal de kazıklıyo yurt dışındaa mısın mobil şansın yok mu?Kızlar farkımdamısınız bilmem onlar tl değil Usd ;( yani 1 USD yaklaşık 2 tl. Tarot için baktım genel de 10 yazıyor oda 20 tl geliyor
3 tl kahve.. iki kişi arasında kalmıştım biri uggaydı, yorumunuzdan sonra gönderdim bakalım :)
Kızlar farkımdamısınız bilmem onlar tl değil Usd ;( yani 1 USD yaklaşık 2 tl. Tarot için baktım genel de 10 yazıyor oda 20 tl geliyor
Gönderdin mi hadi hayırlısı bakalım seninkini de tutturabilecek mi sonuçları yaz merak ettim
akagülün dedikleri çıkıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?