- 29 Aralık 2013
- 1.868
- 2.602
- 198
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #6.981
bacım aksini demem ben zaten ben fikrimi paylaştımEnerji meselesi bu yaGerçekten enerji ile olduğuna inanıyorum. Hani "işte aradığım falcı" veya gerçekten bileceğine inandığım falcılara atıyorum ben. Hani ne kadar övülsede benim içime sinmezse bitmiştir benim için.. Selena ile enerjimin uyuştuğunu hissediyorum. Kadın saç rengimden kendi düşünceme kadar bildi bi zahmet demi Kirazenin sesi bana direk güç veriyor. Kerem Avşar abi gibi seviyorum kendisini. Ugga'yıda beğendim şu an fallara ara verdim bir süre dinlencem
kızlaaaar selamselena bende bi konuda fena yanıldı seviyordum ama beğenmiştim de şu yanıldığı olaydan sonra bida uzun süre denemem fena patladı insan böyle cok yanıltılınca arkadaşı yalan sölemişgibi hissedio favorim şuan bi nesibe kaldı kızın hakkını yedim yine bağışladı hislerine sonsuz güveniyom bida değişmez yiğitle takıştık telden bakanla oda uyuz etti bi süre bensiz kalsın siz nasılsınız
bacım özelden detaylıca yazsam sanaSelena hangi konuda yanildi ? :)
bacım özelden detaylıca yazsam sana
bacım aksini demem ben zaten ben fikrimi paylaştımsende patlamasın ben kötü hissettim çünkü başta selenayı cok beğendiğimi yazdım insanlar okuyor diye sonra değişen fikrimide paylaştım
bacım inşallaaa üzülmede kimse üzülmesin kaptırmayalım kendimiziBende hepsi aynı şeyi söyledi toplu patlama olcak hazılıklıyım ben
attım bacımOlur canim :)
şu famayı deneyecem bi bende yazarım kızlar merak ettim ucuzmuşdaO zaman sen cevap alınca buraya yazarsan sevinirim.Barkieli ben de çok beğenmemiştim o kadar. Ucuzlardan en iyi fama bana göre.
Arkadaşıma söyledim o da yollayacak.Bana da olumlu konuşmuştu.Gerçi tüm falcılar bana olumlu konuşuyor ya.Verdikleri tarih tutmazsa janjanlı bir patlama olacak.Sonra bir daha da fal baktırmam zaten.AnnaPerenna atabılırsın falımı sımdı okudum guzel deger kızlar :) ama olumsuz konusmasa ıyıydı dıyecektımde ben durumda olumlu degılkı haklı
emiliycim yorumlar için teşekkürler...ben bu geri dönüşlerde yapılan yorumları okumayı seviyorum. belki bizlere biraz ders oluyordur. onca faldan tutanlar arada derede şeyler oluyor çünkü..
bunlar dışında, venusambere ve melek öz'e baktırmış mıydın? onlar ne demişlerdi?
Bende herkese fikir vermek amaciyla yazdim her ne kdr fal enerji isi olsada bazi kisilerin faldan pek anlamadigida asikar
yok venusamber yada melekoze baktirmadim hic ama venusu yakalarsam baktirmak istiyorum
selam kizlar uzun zmndir yazmiyordum su fal isini biraktim cunku hem insan beklenti icine giriyor hem de olumlu seyler olmayinca moral bozuklugu hepiniz gibi bende uzun zmnimi gecirdigimi kisiden kendim isteyrek ayrildim yani onun bazi noktalarda karar vermesi gerektigi icin ama subat ayindan beri beni okdr cok onemseyen insandan ses cikmayinca bende keci inandinda aramayinca fallara sardim son 8 ayda baya fal baktirmisi hepsini okudum size usenmeden analizmlerimim yazdim kisa sunu soyleyebiliirmki 3-5 kisi disainda bu sitelerdeki insanlar faldan cidden anlamiyor ben onlardan cokcok daha iyi fal bakarim malesef gercek bu, buir gun yakalarsam son kez venusamberi denemek isterim onun disinda harcayacak 5 kurus param yok, umarim kizlar hepiniz hayatta hakettiginiz kisiyle karsilasir cok mutlu olursunuz hayat sdc kosturmca para kazanmak kariyer degil, sevgi ask olmayinca hep bir eksik malesef, ama artik dunya o kdr boktan olmuski insalar aska deger vermiyor hersey cikar uzerine kurulu malsef ve kotu niyetli insanlar kazniyor, ben tum inancimi herseyi rafa kaldirdim malesef gerci olmak adina eger dunyada ilahi adalet olsaydi bu kdr pislik olmazdi, kotuler hep en iyi yerlerde ulkler birbiriyle savasiyor olmazdi, hep fakir ac suzu insanlar oluyor olmazdi malesef her bilim adaminin oldugu gibi bndemde bir yaradana bir ilahi guce inancimi klmadi hem dunyanin bu kdr yasanilmaz bir yer haline gelmesineden hem de kendi hayatimda yasadigim bu kdr olumsuz olaylardan sonra, sezen aksunu gecer gecer adli sarkisini her dinledigimde hickira hickira agliyorum her zmn unutanca ben olup yoluma devam etmek zorunda kalan kalbi kirik mutsuz olan ve arkamda biraktigim her kisinin mutlu olmasina adaletsiz dunya, siz siz olun hayatinizi hep son gununuzmus gibi yasayin geresi bos yalan
Neredeyse aynı sayıda falcıya baktırmışız :) ama bu fal işi gerçektekten enerji işi senin listende kötü yazdıklarına hep tarot baktırmışım ben ve 5 tanesi beim memnun kaldıklarım , an , geçmiş tespitleri çok doğru çıktı bende gelecek ile ilgilide söylediklerini yaşamaya başladım. ancak zamanlamaları farklıydı.
Miroskos , a göre 1 ay önce olmayıydı şu an yaşananlar
venüsün kızına göre daha 2 ay var
kehanettin e göre 2015 ortalarıydı
estanbul , kasım ortası başlayacak gelişmeler 2014 sonu netleşecek dedi. aynen dediği gibi yaşıyorum
barkiel 2015 başı dönüş olacak dedi.
üç tane favori falcım var ama ara ara yenilerini de denemeden duramıyorum.
emiliycim yorumlar için teşekkürler...ben bu geri dönüşlerde yapılan yorumları okumayı seviyorum. belki bizlere biraz ders oluyordur. onca faldan tutanlar arada derede şeyler oluyor çünkü..
bunlar dışında, venusambere ve melek öz'e baktırmış mıydın? onlar ne demişlerdi?
panpa bana da hiç çıkmadı melek de başka soracak adam gelmedi aklıma.. piyasada falcı bırakmadıkKiz Melek bana hic uymamisti.......bilgine sunuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?