- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #7.981
Ben hep su baktırıyorum. Çok başarılı dediklerinden yaşadığım da çok olduselena tarot baktı beğendim bu falını da. daha sonrada su falını denemek istiyorum baktıran oldu mu hiç ?
Bana pek tutmadı. Dediği birkaç şeyin imkanı yok ama diğerleri mantıklıydı. Denenebilir sevimli bir bayan.selena tarot baktı beğendim bu falını da. daha sonrada su falını denemek istiyorum baktıran oldu mu hiç ?
ben hep su falı baktırıyorum ve baska falııda denemek ıstemıyorum emek verdıgı bellı oluyor gecmıs ve durum analızı cok cok begenıyorum dedıklerındende yasadıgım oldu ama ısrarla bırsey soyluyor onu beklıyorum bende ısrarla :)selena tarot baktı beğendim bu falını da. daha sonrada su falını denemek istiyorum baktıran oldu mu hiç ?
Canlarrr,bir yolun var da adı çok geçen Aylin dışında bi kahve falcısı daha vardı neslişah mıydı o? baktırcam da emin olamadım
Medyum deniz olumsuz durumlardanda bahsediyor mu acaba ?Ben yaşlaşık 5 ay önce baktırdım neslişah a gayet detaylı bakmıştı. anda iyi di ama gelecekte patladı. 5 şeyden 2 sini tutturdu 3 ü patladıBirde yeni bir falcıya attım bugün Medyum Deniz 15-16 satır yorum yapmış ama beni çok etkiledi nokta atışları ile doluydu. 10 tl tarot denenebilir.
hadi yaaa tühh :/ Medyum DEniz i beğendin mi arkadaşım cidden? Neslişah mı o mu?Ben yaşlaşık 5 ay önce baktırdım neslişah a gayet detaylı bakmıştı. anda iyi di ama gelecekte patladı. 5 şeyden 2 sini tutturdu 3 ü patladıBirde yeni bir falcıya attım bugün Medyum Deniz 15-16 satır yorum yapmış ama beni çok etkiledi nokta atışları ile doluydu. 10 tl tarot denenebilir.
hadi yaaa tühh :/ Medyum DEniz i beğendin mi arkadaşım cidden? Neslişah mı o mu?
Medyum deniz olumsuz durumlardanda bahsediyor mu acaba ?
Bana pek tutmadı. Dediği birkaç şeyin imkanı yok ama diğerleri mantıklıydı. Denenebilir sevimli bir bayan.
su falı mı tutmadı sende canım
ASaraylı enerjim uyuşmadı deyip iade edecek son falcıdır veya falcılardan biridir.. Alla alla neden böyle oldu ki çok ilginç..herkese güzel güzel yorumlar yazan saraylıhanım enerji alamadığı gerekçesiyle 3 gündür beklediğim falı geri yollamış. tabi onun öncesinde fal alımını açması için de beklemiştim.. ne desem bilemiyorum artık..
gerçekten mi ne kadar sanslıymisim o zaman :) valla görünce sinirlendim saklamicam. artık bi dahakine enerji alır inşallah. Çünkü gerçekten merak ettiğim bi yorumcu. ama bir daha bu bekleme süresini ne zaman göze alırım bilemiyorum. resmen stres yaptım yakalicam diye. aynı şey venus amber de de oldu. alımı açıp 1 dk beklemeden kapatmisti. fal göndermek bile bi olay. bi de üstüne geri gönderilince kötü oldu.ASaraylı enerjim uyuşmadı deyip iade edecek son falcıdır veya falcılardan biridir.. Alla alla neden böyle oldu ki çok ilginç..
herkese güzel güzel yorumlar yazan saraylıhanım enerji alamadığı gerekçesiyle 3 gündür beklediğim falı geri yollamış. tabi onun öncesinde fal alımını açması için de beklemiştim.. ne desem bilemiyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?