- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.741
Ya şöyle aslında dediği kişiyle olumsuzdu bunu biliyordum zaten, gelecekle ilgili işte şöyle şöyle olacak dediği şeyleri yaşamadım dediği tarihtegelecek olumlu muydu olumsuz mu? bana kisa vade icinde olacagini soyledigi olay iki gun sonra oldu ama dedigi gibi olumlu degildi. o cok olumlu gormustu
Peki dediği şeyler vs anlıkta nasıl biliyor mu ?Düzenli baktiriyorum
Memnunum zaten öyle olmasa düzenli baktirmam :)Peki dediği şeyler vs anlıkta nasıl biliyor mu ?
Kamelyam bana da Ekim-Kasım sonuna kadar vade verdi Kasım sonuna geldik zaten tutmadı yani vadesiben orada burada çok övünldüğü için Kamelyam'a baktırdım karşı tarafla iletişimim olmadığı için anda söyledileri doğru mu bilmiyorumama vadesine var eğer çıkarsa editlerim
Kamelyam bana da Ekim-Kasım sonuna kadar vade verdi Kasım sonuna geldik zaten tutmadı yani vadesi
evet bana da ayni şekilde..ben anlik durum icin bikac kez baktirmistim az cok bilmisti ama her seferinde gelecek yorumu katti ve vadeyi oteledi
Uzak dur çok pişman olursun fal bakmiyor pembe masal yaziyorSimay Tekin’e baktıranlar var mı kızlarrr
Cok pemcebi o kadar abartmis ki 1 puan verdim zaten hic bir sey cikmamistiHislisultana baktıran var mı ? Yorumlar ve biosu çok iddialı geldi
Fal yeteneği olduğunu sanmıyorum ama masal yazmada başarılıSimay Tekin’e baktıranlar var mı kızlarrr
Forumda aratırsanız hakkında bir sürü mesaja ulaşabilirsiniz.Arkadaşlar nakta isimli falcıya fal baktıran var mı ben instgramdan ulaştım kendisine cok ağır seyler soyledi fakat bazı ufak detayları bildi geleceği sallıyor ama zihin okuma kısmından emin olamadım boyle salladığı oldu mu sizede
Gelecek hiç çıkmadı ama zihin okumada anlık çok başarılı bence şok olmuştumArkadaşlar nakta isimli falcıya fal baktıran var mı ben instgramdan ulaştım kendisine cok ağır seyler soyledi fakat bazı ufak detayları bildi geleceği sallıyor ama zihin okuma kısmından emin olamadım boyle salladığı oldu mu sizede
Ben yazdım bır hafta oldu cevap vermedıGelecek hiç çıkmadı ama zihin okumada anlık çok başarılı bence şok olmuştum