- 28 Kasım 2012
- 838
- 916
- 123
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #7.961
birkaç kez daha okuyacam ben yorumumu zira, o kadar o kadar çok isabetli ki bir kahveye göre ve cümleler kahve falından görülemeyecek kadar net bilgi.. eğer daha önce baktırdığımz biriyse inşallah çok sevdiğimiz birdir ne diyim:) kesinlikle çok farklı kendine has ifade yazımı var.. tellwe lehçesine çok yakın
ama barkiel kaçmış aralığın sonuna yaklaştık bakalımHayır hayır ben sadece merak ettiğimden sormuştum beğeneni de çok olmuş üstelik :)
Aynen canım,Fal Aleminin borsası burda:) inişe geçenler,yükselişte olanlar,ışığı olanlar,karaborsaya düşenler,istikrarlı gidenler,yer değiştirenler,isim değiştirenler hep bizim sayemizde.. ah ah kanatsız iyilik melekleriyiz vallabırısı ama kımherkesın aklında aynı soru ısaretı oldugu kesın
ztn bız boyle buraya yazdıgımız ıcın konusma sekıllerınıde degıstırırler zamda yaparlar ahhh olan bızee olan bızeee heppp
ama barkiel kaçmış aralığın sonuna yaklaştık bakalım
Evet canım ya ben de çok beğenmiştim onu. Sahtekar olamaz ya çok iyiydi baktığı fal. Bana göre Barkieli manipüle etmek isteyen biri var. Bu kirpi midir nedir önce Samuka Barkiel dedi şimdi de falcıaylin Barkiel demiş. Barkiel le bir sorunu var sanki sürekli ona çamur atıyormuş gibi geldi bana bilmiyorum. Günahı boynuna artık!Ya o kadn geri glsn bnce. Samuka mi bilmm ama dediklerini yasadgm kesnn. Bi sarayli bi o bnim icn. Dgerleri bnde ptlick sanirm
Yine selenanın duvarına bişeyler yazmış. Hasta mıdır nedir yaEvet canım ya ben de çok beğenmiştim onu. Sahtekar olamaz ya çok iyiydi baktığı fal. Bana göre Barkieli manipüle etmek isteyen biri var. Bu kirpi midir nedir önce Samuka Barkiel dedi şimdi de falcıaylin Barkiel demiş. Barkiel le bir sorunu var sanki sürekli ona çamur atıyormuş gibi geldi bana bilmiyorum. Günahı boynuna artık!
Klothoyagmur hangi falını önerirsiniz ?
Yine selenanın duvarına bişeyler yazmış. Hasta mıdır nedir ya
sende söyledikleri tuttu mu? bence de geri gelmeli. Onu ilk ben keşfetmiştim hem haksızlık bu nasıl kaçar yaYa o kadn geri glsn bnce. Samuka mi bilmm ama dediklerini yasadgm kesnn. Bi sarayli bi o bnim icn. Dgerleri bnde ptlick sanirm
ama belki barkiel yeni hesap açmıştır adına leke geldiği için?Evet canım ya ben de çok beğenmiştim onu. Sahtekar olamaz ya çok iyiydi baktığı fal. Bana göre Barkieli manipüle etmek isteyen biri var. Bu kirpi midir nedir önce Samuka Barkiel dedi şimdi de falcıaylin Barkiel demiş. Barkiel le bir sorunu var sanki sürekli ona çamur atıyormuş gibi geldi bana bilmiyorum. Günahı boynuna artık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?