- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #8.241
canım ben nesibeee ye baktırdım ama karşı tarafla tam muhabbet kuramayınca bilmiyorum tabii ruhsal halini ama tespitleri doğruydu.. beklediğim, acılar çektiğin dahası.... kaç ay vermişti?
Canımm nesimee tabii ben yanlış yazdım.. bana 3.5 ay vermiş sanırım.. An konusunda nasıldı? Ve ben süreci kısaltmak istiyorumisim yanlış olmasın nesimee ye baktırdım ben belki nesibee diye falcıda vardır onu bilemiyorum ablama 35 gün dolmadan gelecek dedi 13.günde erkek arkadaşı geldi barışcaksınız bu kişiyle gelecek görüyorum falan dedi zaten erkek arkadaşıda evlenmek istediğini söylemiş yani dedikleri çıktı.
ama medyumvedatla eleni123 ü de tavsiye ederim iyi falcılar
canım nesimee ya da naazz a baktırdın mımerhaba kızlar. selenanın yorumu çıktı ancak kafamı karıştıran bi durum var bununla ilgili. mesela benimle iletişime geçmesi ve ilişki için en fazla 3 ay demişti evet çoğumuz bilir selenanın zamanı pek tutturamadığını ama 4-5 gün sonra olması normal midir? acaba bir sonraki süreci mi gördü diye düşünmeden edemedim ama dediği gibi de sonlandı ilginç. Saraylının dedikleri tam olarak çıktı diyemem o daha çok benim sabrım ve isteğimle ilgili olduğunu söyledi. geleceğe dair onunla ilgili yorumları oldu ama sanırım kaderimi yönlendirerek bitirdim ilişkiyi ki gayet memnunum. Barkiel çok güzel bakmıştı ama iletişime geçme kısmı dışında tutan bir şey olmadı şuan. Yağmur ise çok uzun ve mantıklı güzel bir yorum yapmıştı aslında 4 aylık br süreç vermişti o yüzden hemen çıkmadı diye kenara atmak istemiyorum. Annaperrenna çıkmadı son olarak :)
Birde cezzve den şeyma ve warlock un yorumları çıktı. Şeymadan birkaç şey daha var beklmede olan yine de.
canım nesimee ya da naazz a baktırdın mı
ben cook onceden baktrıdım kesınlıkle tavsıye etmem ayrıca cok saygısıznesimee sallıyor bence...ama naazz'ı beğeniyorum.
bu arada sahsenem'e baktıran var mı? 103 facebook beğenisi varmış.
ben cook onceden baktrıdım kesınlıkle tavsıye etmem ayrıca cok saygısız
yok ona baktırmadım malesef...peki kehanettine baktırdın mı? sayfasında kendini beğene beğene bir hal olmuş.
nesimee yi burdan biri de tavsiye etti.. sana baktı mı canım nesimee?nesimee sallıyor bence...ama naazz'ı beğeniyorum.
bu arada sahsenem'e baktıran var mı? 103 facebook beğenisi varmış.
nesimee yi burdan biri de tavsiye etti.. sana baktı mı canım nesimee?
telweyi özetleyen tek cümle işte. Artık yetkililerin bir şeyler yapması gerekiyor bu konuda çünkü en sonunda onların da başları yanacak.560 fal bakmış bir falcı olarak size şunu ortalama olarak söyleyebilirim..tahminim sitede 250 falcının 50 kadarı gerçekten bir kimliğe sahiptir..
Aşk için mi bastırmıştın?evet bakmıştı. şuan yaşadıklarımı bile bilememiş ki. sallamış ya tutarsa diye. ben hiç beğenmedim, enerjisi tutupta beğenenler varsa bilemem.
Aşk için mi bastırmıştın?
canım nesimee ya da naazz a baktırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?