Bide şöyle bisi var falcida olsa yanilma payi var elbette ben bi ara bi kiza takmistin erkek arkadasimin arkadasiydi ama facete paylasimlarini sanki benimkine asikta yuz bulamiyo gibi algiladim uzun sure ve benimkine asiliyor sandim surekli falcilara hayatinda biri var mi diye sordum ne oldu bil bakalim bazilari o kizi basbaya tarif ettiler iliskisi var dediler ben iyice delirdim (ayrilmistm da bibsure ) nese yanina gittim imkan olunca telefondu bilgisayardi ne varsa kurcaladim.kizla yazismasini buldum şoklara girdim kizla en son mayista yazismis gayet kanka modunda hatta kiz benimkine hoslandigi cocuklarin resmini atmis.. yani olay neymis falcilar benin aklimi okumuslar ve onaa gore yorum yapmislar oysa ortada hicbisi yokmus.. sen dusun bu ornekten umarim senin olayda boyle degildr ama naktaya yebi baktirdigm icin bi yorum yapamiyorum fazla
Benzer olayı ben yaşadım sanırım gerci ben senin gibi teyit edemedim sadece bnm çok yogun bir şekilde başkası olduguna dair inancm vardı hatta iyi falcılar ben sormadan sen aldatıldığını dusunuyorsun dedi ama ben henuz teyit edemedim ama bizim düşüncelrrimizi karsı tarafın aklını okur gibi çevirip yorumladıklarını biliyorum hatta ben özür beklıyorum ondan çoğu özür dileyecek yazmış ama gercekleşirmi muamma
fallarda aldatıyor mu demememe ragmen aldatıyor diyenler
şu yenilerden cinnabar şuan biriyle ama pişman olup donecek kimseyi senin kadar sevemiycepini anlayıpta demiş falım yarısında şu falıma bu falıma gel düşük puan verme demiş,
cherrycoco yeltenebilir ama geri gelcek dıyor,
nakta tamamen benım onun hakkında kileri okuyarak hazırda biri varsa hemen atlar demişti,
chitra kesınlıkle yok dıyor yakında anlayacaksın aldatılmadıgını dıyor,
Blackpearl hiç anlayamadığım onun falıydı zaten bir kız gordum ama kendini bana anlatmadı arkadaşayım dıyor bana dedi ben yani sevgilimi dedim arkadaşlar dedi ama kafam karıştı tabi,
akrepgoz aldatma konusuna hiç girmemiş bile,
kahinci1 in falı bence herkese aynı