tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar iki kişi arasındaki yaşanmışlıkları az cok öğrenebileceğiniz fal türü hangisi en iyi sekilde? su falı diye bisey var birine baktırayım dedim ama cok pahalı işte adam bana hayırlı mı hayırsızmı oradan görüyormus dua etsem işe yararmı tutarmı diye söylüyorum dedi ama bilemedim o kadar ucuk meblağ vermektense geysuya kahve atarım diye düsündüm

Naktaya 3 ay arayla farklı hesaplardan 2 fal baktırdım.İlk falda olumluyken ikinci falda olumsuz konuştu.Vadesi baya uzun olduğu için çıkar mı bilemem ama anda ilk falda daha iyiydi.İkinci falda enerjisi,ses tonu düşüktü.

20 yaşından büyük olduğum halde 20 yaş altısın dedi ya kendisine matematik dersi lazım yada başka bahaneler bulması lazım :anneadayı:

Kopyala yapıştırcı bir falcıya 1 yıldız vermiştim. Daha sonra Nakta çok övülünce ona atmıştım, o kişide bana 1 yıldız verdiği için bakmadı falıma. Çok iyi bir falcıdan 1 yıldız almışsınız b

makta puan kaygısı çok güdüyor evet. Bana da parantez içinde yazmış lütfen puanlama yapalım diye. Benim de hiç adetim değil puan vermek.

Ne falı attın ve ne sordun kadın bana asla bakmıyor 5 kez attım oyaladı şunu şunu yap dedi iade etti kaprisli mi anlamıyorum
Benimde geçen günki rüya yorumumu iade etmiş. Soru soracaksan fal at diye. 2 gün onu beklemiştim üstelik. Ama iyi beklemişim. Ben aşk tarotu attım dün. Bugün bakabildi. Ama onun ağzından birebir konuştu. Durum analizi ve geçmiş tespitleri mükemmeldi. Ama gelecekte nasıl bilemem yaşayıp göreceğim.

bana da aynısı oldu adamın bana ayrılırken ettiği lafları sıraları kelimesi kelimesine be dinlerken ağladım
Valla ben 2 dk dinledim 3 dk sakinleşmem gerekti. Yani parça parça dinlemek zorunda kaldım. Çok kötü oldum. İnsan aynı cümleleri kurabilir mi ya? Bu gerçek olabilir mi? Umarım gelecek için söyledikleri de tutar. Gerçi çok olumlu konuşmadı ama benim için sorun yok :)

Kızlar falınustası'na baktırdım ama biraz kafam karıştı. Sizce daha önceden bakım yapmış biri olabilir mi? Bana baktığı fal inanılmaz tanıdık geldi çünkü.

Kopyala yapıştırcı bir falcıya 1 yıldız vermiştim. Daha sonra Nakta çok övülünce ona atmıştım, o kişide bana 1 yıldız verdiği için bakmadı falıma. Çok iyi bir falcıdan 1 yıldız almışsınız b

Cümlem tamamlanmadan gitmiş. 1 yıldız almışsınız size bakamam diye iade etti. Sonra farklı hesaptan attım an için bildiği bazı şeyler vardı ama gelecek patladı komple

Valla ben 2 dk dinledim 3 dk sakinleşmem gerekti. Yani parça parça dinlemek zorunda kaldım. Çok kötü oldum. İnsan aynı cümleleri kurabilir mi ya? Bu gerçek olabilir mi? Umarım gelecek için söyledikleri de tutar. Gerçi çok olumlu konuşmadı ama benim için sorun yok :)
ben naktaya yeni tarot attım bu durumda ask tarotu atsam da cok farklı bir sey söylemicek sanırım

ben naktaya yeni tarot attım bu durumda ask tarotu atsam da cok farklı bir sey söylemicek sanırım
Bekleyebilirsen bekle tabi. Ben ilk tarot atmistim. 1 hafta yada daha kisa bir zaman sonra da ask kartlari atmistim yasadigim bir diyalog uzerine. Ask kartlari daha net karsi tarafi verdi. Daha dogrusu ask kartlarinda karsi taraf odakli sorular sormustum. Aynen soylenildigi gibi karsi tarafin cumleleriyle anlatti. Artik hep ask kartlari atiyorum.
Ben kartlari secmeden o kendi kartlariyla daha iyi bakiyor bence.

Bekleyebilirsen bekle tabi. Ben ilk tarot atmistim. 1 hafta yada daha kisa bir zaman sonra da ask kartlari atmistim yasadigim bir diyalog uzerine. Ask kartlari daha net karsi tarafi verdi. Daha dogrusu ask kartlarinda karsi taraf odakli sorular sormustum. Aynen soylenildigi gibi karsi tarafin cumleleriyle anlatti. Artik hep ask kartlari atiyorum.

Leyla senin vadelerin hep Eylül'dü değil mi?

bayramda atmıstım ben canım,ben hep karsı tarafı soruyorum baska bisey sormuyorum zaten mesela karsı taraf odaklı derken hakkımda ne düsünüypr gibi falanmı? bende tarot atıyorum hep bu sekilde sorular soruyorum.. Farklı olarak ne sorabilirim acaba?

bayramda atmıstım ben canım,ben hep karsı tarafı soruyorum baska bisey sormuyorum zaten mesela karsı taraf odaklı derken hakkımda ne düsünüypr gibi falanmı? bende tarot atıyorum hep bu sekilde sorular soruyorum.. Farklı olarak ne sorabilirim acaba?
Sdn zaten sormussun o zaman. Bekle derim valla. Ben tarotta genel sormustum cunku.

Sdn zaten sormussun o zaman. Bekle derim valla. Ben tarotta genel sormustum cunku.
geysunun baktıkları bana cıkmadı ama sanki an olarak en iyi o biliyor gibi geliyor hep birde sezgi candanın söyledikleri .. keske teyit edebilmemin bir yolu olsaydı ama hepsi aynı seyi söylüyorsa vardır bir bildikleri diyorum artık

Kızlar baktırdığı fallarda güçlü kadın olmaktan bahseden, sarışın kadınlarla anlaşamama şeklinde ifadelerin bulunduğu olan var mı?

Bide şöyle bisi var falcida olsa yanilma payi var elbette ben bi ara bi kiza takmistin erkek arkadasimin arkadasiydi ama facete paylasimlarini sanki benimkine asikta yuz bulamiyo gibi algiladim uzun sure ve benimkine asiliyor sandim surekli falcilara hayatinda biri var mi diye sordum ne oldu bil bakalim bazilari o kizi basbaya tarif ettiler iliskisi var dediler ben iyice delirdim (ayrilmistm da bibsure ) nese yanina gittim imkan olunca telefondu bilgisayardi ne varsa kurcaladim.kizla yazismasini buldum şoklara girdim kizla en son mayista yazismis gayet kanka modunda hatta kiz benimkine hoslandigi cocuklarin resmini atmis.. yani olay neymis falcilar benin aklimi okumuslar ve onaa gore yorum yapmislar oysa ortada hicbisi yokmus.. sen dusun bu ornekten umarim senin olayda boyle degildr ama naktaya yebi baktirdigm icin bi yorum yapamiyorum fazla

Benzer olayı ben yaşadım sanırım gerci ben senin gibi teyit edemedim sadece bnm çok yogun bir şekilde başkası olduguna dair inancm vardı hatta iyi falcılar ben sormadan sen aldatıldığını dusunuyorsun dedi ama ben henuz teyit edemedim ama bizim düşüncelrrimizi karsı tarafın aklını okur gibi çevirip yorumladıklarını biliyorum hatta ben özür beklıyorum ondan çoğu özür dileyecek yazmış ama gercekleşirmi muamma

fallarda aldatıyor mu demememe ragmen aldatıyor diyenler
şu yenilerden cinnabar şuan biriyle ama pişman olup donecek kimseyi senin kadar sevemiycepini anlayıpta demiş falım yarısında şu falıma bu falıma gel düşük puan verme demiş,

cherrycoco yeltenebilir ama geri gelcek dıyor,

nakta tamamen benım onun hakkında kileri okuyarak hazırda biri varsa hemen atlar demişti,

chitra kesınlıkle yok dıyor yakında anlayacaksın aldatılmadıgını dıyor,

Blackpearl hiç anlayamadığım onun falıydı zaten bir kız gordum ama kendini bana anlatmadı arkadaşayım dıyor bana dedi ben yani sevgilimi dedim arkadaşlar dedi ama kafam karıştı tabi,

akrepgoz aldatma konusuna hiç girmemiş bile,
kahinci1 in falı bence herkese aynı

Back
X