tellwe.com'da bakılan fallar!

Sabahtır takip ediyorum ve yine az önce ikisi aynı dakika onlıne olmuşlar.. Kesinlikle aynı kişi artık bundan emin oldum yani. İnsanları dolandırıyorlar ya. Sinirlerimi bozdular. Şimdi aynı rüya yorumunu nakta'ya attım bakalım o ne diyecek. Ayrıca Chitra'ya Katina, CheryyCoco'ya Aşk falı attım. Çok merak ediyorum yorumlarını

ayselfalcinin zaten sanirim 10 profili var orada :)

Sabahtır takip ediyorum ve yine az önce ikisi aynı dakika onlıne olmuşlar.. Kesinlikle aynı kişi artık bundan emin oldum yani. İnsanları dolandırıyorlar ya. Sinirlerimi bozdular. Şimdi aynı rüya yorumunu nakta'ya attım bakalım o ne diyecek. Ayrıca Chitra'ya Katina, CheryyCoco'ya Aşk falı attım. Çok merak ediyorum yorumlarını

Keşke yazmasaydın kime ne attığını. Çünkü takip ediyorlardır burayı. Geçmiş sayfalar da ben yazmıştım, uzun bir süre gözlemlemiştim yaklaşık 10 falcı sürekli aynı tarzda yorumluyor ve aynı zamanlarsa online oluyordu. Senin dediklerin de o hesaplardan. Aynı kişinin 10'dan fazla hesabı var sanırım

Ben kendi fal dokumumu yaptigimda da yazmistim. Buyuk harfle yazanlar ya ayni kisi (coklar sayisini bilmiyorum) ya da aralarinda acik paylasim yapan bir grup falci. Fallarina itibar etme. Hemen hemen hepsi bana negatif enerji diyerek bir suru sacmalikla doldurdular aklimi. O zaman ayni kisi degil diye dusunmustum. Cunku bana hoca onerip suna git falan demedi cogu diye. Uckagit yok sanmistim. Sonra fal dokumumu yaparken yine buyuk harf yazan biri bana hoca bulabilirim demis onu farkettim. Hic itibar etme moralini de bosuna bozma. Her ruyanin bir anlami olduguna inanmiyorum ben. Cogunlukla bilincaltimizin cikarimlari.

naktadan falım geldi benimde kızlar ilk baktırdığımda vade tutmamasına rapmen ikinci baktırdığımda adamın ayrılırken bana söylediği cümleleri bile söyledi cok enteresan sekilde anı iyi yorumladığını dusunuyorum geysuyla paslaşmış olabilirler mi ikiside aynı seyleri söyledi cunku geysuya 3 hafta once baktırmıstım buna yeni baktırdım.. Duyduğum seylere ağzım acık kaldı eğer doğruluk payı varsa baya soktayım diyebilirim.

Chitra nın olumsuz falları olumluya bağladığı oldu mu hiç? çok karamsar bir tablo çizmemek adına böyle birşey yapılabilir mi? henüz yeni baktı ama biz kedi köpek gibiyiz bu durumlarıda çok super anlatmış herzamanki gibi ama sonucu güzel bağlamış ki biz kanlı bıçaklıyız bana imkansız gelıyor sonucu olumluya baglama huyu varmıdır??? birde eskiden sorulara daha çok cevap veriyordu sanki..

naktadan falım geldi benimde kızlar ilk baktırdığımda vade tutmamasına rapmen ikinci baktırdığımda adamın ayrılırken bana söylediği cümleleri bile söyledi cok enteresan sekilde anı iyi yorumladığını dusunuyorum geysuyla paslaşmış olabilirler mi ikiside aynı seyleri söyledi cunku geysuya 3 hafta once baktırmıstım buna yeni baktırdım.. Duyduğum seylere ağzım acık kaldı eğer doğruluk payı varsa baya soktayım diyebilirim.
Ne nakta (cok baktirdim) ne geysu (1kere baktirdim 1kere iade etti) paslasma olayina girmezler bence. Geysu ile enerjim tutmadi diye dusunuyorum. Ama tarzi durust geldi bana. Nakta icin de kesinlikle ne goruyorsa onu soyler diyebilecek kadar baktirdim. Gonlunden gecen ne ise o olur insallah.

Geysuya atmadim fal sadece naktaya attim ama nokta atisli bir faldi henüz cikan bisi yok cünkü baktirali cok zaman gecmedi bence nakta basarili bir yorumcu paslasma durumu olamaz kadinin kendisi hislii baya ...

Ya 2 gündür Nakta'yı bekliyorum rüya yorumu için rüyanın sonunda fal sorusu sormuşum diye iade etmiş. Fal sorusu sormuşsun fal yolla diye :( Rüyamı yorumla işte memnun kalırsam falda atarım zaten. 2 gündür boşuna beklemişim. Chitra hiç girmiyor galiba iptal ettim falı 2 gündür daha 7. sıraya yeni düştüm. Benim şansım yok malesef

Kizlar naktaya attim yorumu geldi tamamen olumsuzdu karsi tarafin agziyla konusmus cogu zaman.Moralim cok bozuldu. Bugüne kadar tek olumsuz konuşan bu oldu bana.

Geysuya atmadim fal sadece naktaya attim ama nokta atisli bir faldi henüz cikan bisi yok cünkü baktirali cok zaman gecmedi bence nakta basarili bir yorumcu paslasma durumu olamaz kadinin kendisi hislii baya ...
şimdi o zaman buradaki kızları aile gibi bellediğim için size anlattığını söyleyeyim eski sevgilimin suanki hayatındaki insanla bir tehdit santaj gibi mesele yüzünden beraber oldugunu olaysız ayrılma pesinde oldugunu söyledi ve bir fotoğraf dedi söz konusu olan sey, baskası da daha once bunlar ayrılmıslar ama kız baskıyla kendine döndürmüş adamı bir sekilde suan araları rutin dedi.

Son düzenleme:
şimdi o zaman buradaki kızları aile gibi bellediğim için size anlattığını söyleyeyim eski sevgilimin suanki hayatındaki insanla bir tehdit santaj gibi mesele yüzünden beraber oldugunu olaysız ayrılma pesinde oldugunu söyledi ve bir fotoğraf dedi söz konusu olan sey, geysuda daha once bunlar ayrılmıslar ama kız baskıyla kendine döndürmüş adamı bir sekilde suan araları rutin dedi. sezgi candan da adam kız tarafından gelen barısma baskısından bıkmıs dedi...sezgiye atalı 2 ay oluyordu.. yani bütün fallarım aynı cıktı acaba gerceklik payı varmıdır...
Kuzum bence mesajini editle kimligin ortaya cikmasin
Elbetteki duru goru sahibi falcilarin girduklerinde dokgruluk payi yuksektir diye dusunuyorum
Yerinde olsam elimden geleni yapip olayi ogrenmeye calisirdim kim ne demis hangisi dogru o zmn ortaya cikmis olurdu

Kuzum bence mesajini editle kimligin ortaya cikmasin
Elbetteki duru goru sahibi falcilarin girduklerinde dokgruluk payi yuksektir diye dusunuyorum
Yerinde olsam elimden geleni yapip olayi ogrenmeye calisirdim kim ne demis hangisi dogru o zmn ortaya cikmis olurdu
canım öğrenebilmemin hic bir yolu yok ki sosyal medyadan takip ediyorum kızla gayet mutlu gibi duruyorlar ama kız paylasım yapıyor hep adamda pek bir şey yok su zamana kadar kime sorduysam herkes adamın kızdan menfaati var dedi ama sosyal medyaya bakınca kızın paylasımlarına sanki cok mutlu ve iyiler gibi bilmiyorum kafam cok karıstı

canım öğrenebilmemin hic bir yolu yok ki sosyal medyadan takip ediyorum kızla gayet mutlu gibi duruyorlar ama kız paylasım yapıyor hep adamda pek bir şey yok su zamana kadar kime sorduysam herkes adamın kızdan menfaati var dedi ama sosyal medyaya bakınca kızın paylasımlarına sanki cok mutlu ve iyiler gibi bilmiyorum kafam cok karıstı
Canim valla disini herkes gorur ama icini kendilerinden baskasi bilemez acikcasi
Valla bi yolu olmali ögrenmenin..

Back
X