- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #17.241
sen olsan ne yapardın?Canim valla disini herkes gorur ama icini kendilerinden baskasi bilemez acikcasi
Valla bi yolu olmali ögrenmenin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen olsan ne yapardın?Canim valla disini herkes gorur ama icini kendilerinden baskasi bilemez acikcasi
Valla bi yolu olmali ögrenmenin..
Bi sekilde birileriyle konusurdum yakin olan..sen olsan ne yapardın?
yakınlarının hepsi onun cok yakın arkadasları benim yuzume bile bakmazlar cok kötü ayrıldığımız ve arkadasları beni istemeyerek kapıya koyduğu icin..Bi sekilde birileriyle konusurdum yakin olan..
Veya sifre kirma yontemi basarili olunursa kismide olsa bilgiye ulasabilirsin
Bide şöyle bisi var falcida olsa yanilma payi var elbette ben bi ara bi kiza takmistin erkek arkadasimin arkadasiydi ama facete paylasimlarini sanki benimkine asikta yuz bulamiyo gibi algiladim uzun sure ve benimkine asiliyor sandim surekli falcilara hayatinda biri var mi diye sordum ne oldu bil bakalim bazilari o kizi basbaya tarif ettiler iliskisi var dediler ben iyice delirdim (ayrilmistm da bibsure ) nese yanina gittim imkan olunca telefondu bilgisayardi ne varsa kurcaladim.kizla yazismasini buldum şoklara girdim kizla en son mayista yazismis gayet kanka modunda hatta kiz benimkine hoslandigi cocuklarin resmini atmis.. yani olay neymis falcilar benin aklimi okumuslar ve onaa gore yorum yapmislar oysa ortada hicbisi yokmus.. sen dusun bu ornekten umarim senin olayda boyle degildr ama naktaya yebi baktirdigm icin bi yorum yapamiyorum fazlasen olsan ne yapardın?
Dogum tarihini filan deneyebilirsin sansina artikyakınlarının hepsi onun cok yakın arkadasları benim yuzume bile bakmazlar cok kötü ayrıldığımız ve arkadasları beni istemeyerek kapıya koyduğu icin..
Keşke instagram falan yapabilseydim öyle bir şey güzel olurdu ama malesef hiç anlamam sifresini ne koymus olabilir bilmiyorum en ufak bir tahminim bile yok
tabiki yanılma payı herzaman vardır istisnasız inanmam hic bir yorumcuya ama genel olarak kendisi hisseder insan bazen bende kızı cok seviyormus gibi hissedemedim hiç bir zamanBide şöyle bisi var falcida olsa yanilma payi var elbette ben bi ara bi kiza takmistin erkek arkadasimin arkadasiydi ama facete paylasimlarini sanki benimkine asikta yuz bulamiyo gibi algiladim uzun sure ve benimkine asiliyor sandim surekli falcilara hayatinda biri var mi diye sordum ne oldu bil bakalim bazilari o kizi basbaya tarif ettiler iliskisi var dediler ben iyice delirdim (ayrilmistm da bibsure ) nese yanina gittim imkan olunca telefondu bilgisayardi ne varsa kurcaladim.kizla yazismasini buldum şoklara girdim kizla en son mayista yazismis gayet kanka modunda hatta kiz benimkine hoslandigi cocuklarin resmini atmis.. yani olay neymis falcilar benin aklimi okumuslar ve onaa gore yorum yapmislar oysa ortada hicbisi yokmus.. sen dusun bu ornekten umarim senin olayda boyle degildr ama naktaya yebi baktirdigm icin bi yorum yapamiyorum fazla
Ins ortaya cikar be canim o durumu anliyorum iste bende baska sekikde yasadim yazdim ya yukarda insanin ici icini yiyor suphe icinde..tabiki yanılma payı herzaman vardır istisnasız inanmam hic bir yorumcuya ama genel olarak kendisi hisseder insan bazen bende kızı cok seviyormus gibi hissedemedim hiç bir zaman
yani kime sorsam kime anlatsam arkadaslarımda aynı sekilde defalarca bakım yaptırdım fallara gittim hiçbiri arkadaslarımda aynı sekilde kimse böyle bişi söylemedi bilmiyorum tabiki..Ins ortaya cikar be canim o durumu anliyorum iste bende baska sekikde yasadim yazdim ya yukarda insanin ici icini yiyor suphe icinde..
bu kişi nerede fal bakıyorGünaydın bayanlar, bana YeterAtarlıyı soran bir arkadaş olmuş bende tekrardan 6 ay önce bana baktığı falı okudum. Şuan bu fal tutmuşKeşke tutmasaydı çünkü olumsuzdu. Bana o günki durum tespitini çok iyi yapmıştı ve sene sonlarına doğru ayrılacaksınız demişti 6 ay önce. Ve evet Eylülde ayrıldık
Birkaç gün önce ona tekrar fal attım. Bu kezde yine aynı durum tespitini yapmış. Yine mutlu bir son görememiş. Geçici olarak kısa süreliğine yakın zamanda barışacaksınız ama sonunda yine ayrılacaksınız bukez tamamen demiş. Sanırım bu konuda da haklı olabilir.
Tellwe de bakıyor. Ben memnun kaldığımı çok geç anladım :) Ama herkes için fallarının tutacağı anlamına gelmez.bu kişi nerede fal bakıyor
Sanirim coklu profillerden biriydi yeteratarli. Arat istersen once.bu kişi nerede fal bakıyor
ben yine fal krizindeyim deliricem, birine baktırmak istiyorum yine telwede sence kime? naktaya yeni baktırdımBana nakta ve geysu zıt şeyler söylediler. Arada zaman farkı olması da etkiliyor bence. Nakta çıktı gibi dönüş yok dedi. tam çıktı diyemiyorum çünkü adam evlilik niyetinde hiç değil dedi adamın bir ay sonra nisanlandiginu öğrendim.
Ne falı attın ve ne sordun kadın bana asla bakmıyor 5 kez attım oyaladı şunu şunu yap dedi iade etti kaprisli mi anlamıyorumKızlar bu Nakta nedir ? Ben şuan şoktayım. Bu kadın cidden mükemmel. Onun ağzından oturup dinledim sanki. İnanamıyorum yaaaa. Çok memnun kaldım