- 20 Ağustos 2016
- 3.342
- 2.420
- 83
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.281
black'n dediği bir durumu yaşadım tabiki asıl olay değil, birşey olacak canın sıkılacak ama gelip senden özür dileyecek demişti ki ihtimal vermemiştim ama aynen öyle oldubirde telwe de promosyon atmıştım politians diye birine denk gelmiş oda isminin baş harfini vermiş kavgayı söylemiş ve özür dileyecek demiş bot mu bilmem ama cuk oturtmuş olayı gidişatı
Bana nakta ve geysu zıt şeyler söylediler. Arada zaman farkı olması da etkiliyor bence. Nakta çıktı gibi dönüş yok dedi. tam çıktı diyemiyorum çünkü adam evlilik niyetinde hiç değil dedi adamın bir ay sonra nisanlandiginu öğrendim.
Yalnız şöyle bi durum var fala zaten ilişkide sorun yaşayanlar baktırıyor naktada bunun farkında ki hep olumsuza cevırdı falları ve bizde baktıran lar olarak farkındayız yuzde 99 olumsuz fallar cıkıyor kadın zaten hep olumsuza baglıyor buyuzden ozamanda nakta bildi oluyor o sadece uyanık bir kadın kar odaklı...
Bende buna katiliyorum kac biten iliskide geri dönüs ve evlilik oluyor ki? Yüzde 5% bile degildir, geri dönüs olsa olsa 10%.
Nakta ile ilgili benim falımda komik olan adam hareket etmeyi sevmez dedi adam gezmekten başka bir şey yapmıyordu. Evlilik niyeti yok hiç kimseyle dedi adam nişanlandı bir ay sonra şimdi de Yen'i evli Geysu olumlu konuştu belki benim kafamdakini okudu belki adamın o an olumluydu sonra değişti bilemeyeceğim.
Geysu gizem hatun (naktayı bilemiyorum baktırmadım) kesinlikle eminim bizim beynimizi okuyor. Karsı tarafı okuyabildiğini düşünmüyorum. Biz ne biliyorsak düsünüyorsak onu bize anlatıyorNakta ile ilgili benim falımda komik olan adam hareket etmeyi sevmez dedi adam gezmekten başka bir şey yapmıyordu. Evlilik niyeti yok hiç kimseyle dedi adam nişanlandı bir ay sonra şimdi de Yen'i evli Geysu olumlu konuştu belki benim kafamdakini okudu belki adamın o an olumluydu sonra değişti bilemeyeceğim.
Geysu gizem hatun (naktayı bilemiyorum baktırmadım) kesinlikle eminim bizim beynimizi okuyor. Karsı tarafı okuyabildiğini düşünmüyorum. Biz ne biliyorsak düsünüyorsak onu bize anlatıyor
yalnız nakta bana olumsuz konusmadı mesela orta halli konustu bu konuda katılamayacagım ben hala hisli oldugunu düsünüyorum belki sizin enerjiniz tutmamıştır, geysuyu nedense ben sanki arkadasımmış gibi seviyorum normal değil heralde bu kadar sevmem dönüp dolasıp ona atıyorum,naktanın baktığı bir olayı yasadım bu arada falını tekrar dinledim esas oğlan değil de birinin döneceğini söylemişti eskilerden döndüYalnız şöyle bi durum var fala zaten ilişkide sorun yaşayanlar baktırıyor naktada bunun farkında ki hep olumsuza cevırdı falları ve bizde baktıran lar olarak farkındayız yuzde 99 olumsuz fallar cıkıyor kadın zaten hep olumsuza baglıyor buyuzden ozamanda nakta bildi oluyor o sadece uyanık bir kadın kar odaklı...
ben mesela geysu için karsı tarafın sevdiğini söylediklerinin cıkmadığını yazdım acık acık tekrar baktı düsündüğümün aksine yine sevgi olmadığını sadece menfaat oldugunu söyledi sadece akıl okudugunu sanmamGeysu gizem hatun (naktayı bilemiyorum baktırmadım) kesinlikle eminim bizim beynimizi okuyor. Karsı tarafı okuyabildiğini düşünmüyorum. Biz ne biliyorsak düsünüyorsak onu bize anlatıyor
Ne zaman evlenicem diye fal atanda var cok sacma aslinda ani bilr ancak ya biliyolar ya da bilemiyolar ..Yalnız şöyle bi durum var fala zaten ilişkide sorun yaşayanlar baktırıyor naktada bunun farkında ki hep olumsuza cevırdı falları ve bizde baktıran lar olarak farkındayız yuzde 99 olumsuz fallar cıkıyor kadın zaten hep olumsuza baglıyor buyuzden ozamanda nakta bildi oluyor o sadece uyanık bir kadın kar odaklı...
Ne zaman evlenicem diye fal atanda var cok sacma aslinda ani bilr ancak ya biliyolar ya da bilemiyolar ..
Evt soruda geciyorsa hemen hikayr yaziyolar bana nelet yazdilar gorsenn rvet aldatildin baskasi var yok sõyle boyle hele bi tane suphr ettigim vardi iste o anlattigim bazisi birebir kizin dis gorunum ozelliklerini anlatti yuh dedim hayir oylr bisi yokmus aralarinda bunu kendi cabamla ogrendim peki ya ogrenemeseydim buyuk gunahini aldim kizin. Detay vermemek lazim fal atarken bilip bilmediklerini oyle anlariz ayriysan ayri oldugunu belirtirsin baska bisiye gerek yk.
en iyisi merakimizi icimizde tutup baktirmamak ztn forumda konusulan isimlere attik tellwe corba gibi bi yer sahte hesaplar ve falci olmayanlarla dolu o yuzden bakilan fallara inanniyorum en azindan iyi isinleri haric tutarak konusayim nakta geysu vs .. para avcisi cok orda senin sozune gire rahatlikla senaryo yazabilirler sikma canini hepimiz bu yollardan gectik 2 yil once eski sevgilim beni aldattiginda sana kendini affettirmek icin her seyi yapacak diyenler vardi hicte bisi olmadi.. koptuk bi tek lelya bilmisti o zmn yazdim da bunu.. nese ..Aynen taracaya beni sevdiğine asla inanmıyorum yazmıştım sana duyguları guclu değil yazmış mesela.. ben artık ayrıyım yada eski sevgilim yazıyordum birde falcılarda şu olay var kafamda
kini aynı senın olay gıbı canlandırıp olacak gibı anlatıyorlar şaşırtıyorlar ahhh ne kotuydu ya hepsi dıyoduki kapına gelip ozur dılıycek yaa dedim bu dusuncem karışıyor olmasın yok yok dıyorlardır karışmaz ama gelgör ki olumsuz şeyleri çıkıyor işte gelde bunu anlayıver! senden vazgecicek dıyor evet bunu hissetm be gördüm mesela o çıkıyor kapıya gelip özür dilemek niye çıkıyor varmı bunun mantelitesini anlayan???
Sennurabla ya ait olabileceğini söyleyen bendim ve Defnesen için demiştim. Şu anda ise bu durumdan hemen hemen eminim diyebilirim. Defnesen için duvarında iki kuzen yazmişti aynı falı ikisine de kopyalamış diye. Karşılığında kadının hesabı sadece birkaç saat donduruldu. Beyazkarınca nın da sadece 3 gün dondurulmuştu hatırlarsanız. Anlayacağınız arkadaşlar tellwe yonetim Kopyala yapistir falcilara hicbir yaptirim uygulamiyor. Cukkala işi kendileri için daha karlı sonuçta. Vazgeçer mi. Nasıl olsa umut arayan burayı takip etmeyen daha çooookkkk kişi var. Bu kadin Sennur Abla olarak ta onceden hazirladigı prototip fallardan gonderiyordu herkese. Tabii ki cikmaz. Fal sorularinda bu onceden hazirladigi kopyala fallara uymayan soru olursa direk iade ediyordu zaten.Bu arada telwe de bir hesabın eskilerden sennurabla ya ait olabileceği söylenmişti. O bende vadelerde patladı arkadaşlar. Agustosta işler düzelecek eylülde söz nişan ocakta nikah görmüştü ama ilte burada sizlerle beraberim canlarım :)
Nakta en sonki falda bu adam gelir gelirse 22 gün sonra tekrar biter dedi. 18 gün arkadaşlar. Eğitimci biri olacak dedi su an görüşüyorum ama sanmıyorum o da daha sonra başka birini tarif etmiş bekliyeceğiz ama eski kişi için gel gitli olacak kararsız madde olarak tanımlamıştı doğru. Bence yine gelir bu adam :)
Akrepgöz: Git geller olacak 3 ay dedi böyle sallanacak 1 yıl boyunca baya sıkıntılı geçireceksiniz dedi. O da işte ortada.
Bana 1 ay önce öyle bir nokta atışı yaptı ki yani 1 yıldır fal baktırıyorum ilk kez böyle bir şey duydum. Kesinlikle geçmiş durum ve an analizi muhteşem, gelecek için söylediği bir çok şeyi yaşadım ama asıl konuya var.bana da aynısı oldu adamın bana ayrılırken ettiği lafları sıraları kelimesi kelimesine be dinlerken ağladım
sen ne baktırdın ben hep tarot atıyorum, genelde tarotta kartların kötü cıkacagını düsünürsem kartları falı geri cekip bidaha seciyorum ama gecen ki falda böyle bisi yapmadım direkt ne cekiyorsam attım, aşk tarotu cok iyi diyorlar amaBana 1 ay önce öyle bir nokta atışı yaptı ki yani 1 yıldır fal baktırıyorum ilk kez böyle bir şey duydum. Kesinlikle geçmiş durum ve an analizi muhteşem, gelecek için söylediği bir çok şeyi yaşadım ama asıl konuya var.
ben 1 kez aşk falı mı aşk kartları mı ne onu attım 2 kez de kahve belki 3.. ama tüm kahve fallarında da kart baktı elinde kartlar var onunla soru cevap yaparak anlatıyor kahveye 2 dk bakıyor geçiyor ama kahvede gördükleri de çok doğru şeyler oluyor. elinde bir destesi var onun ne atarsak atalım ona bakıyor gibi geliyor.sen ne baktırdın ben hep tarot atıyorum, genelde tarotta kartların kötü cıkacagını düsünürsem kartları falı geri cekip bidaha seciyorum ama gecen ki falda böyle bisi yapmadım direkt ne cekiyorsam attım, aşk tarotu cok iyi diyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?