- 8 Nisan 2017
- 197
- 407
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.301
Sennurabla ya ait olabileceğini söyleyen bendim ve Defnesen için demiştim. Şu anda ise bu durumdan hemen hemen eminim diyebilirim. Defnesen için duvarında iki kuzen yazmişti aynı falı ikisine de kopyalamış diye. Karşılığında kadının hesabı sadece birkaç saat donduruldu. Beyazkarınca nın da sadece 3 gün dondurulmuştu hatırlarsanız. Anlayacağınız arkadaşlar tellwe yonetim Kopyala yapistir falcilara hicbir yaptirim uygulamiyor. Cukkala işi kendileri için daha karlı sonuçta. Vazgeçer mi. Nasıl olsa umut arayan burayı takip etmeyen daha çooookkkk kişi var. Bu kadin Sennur Abla olarak ta onceden hazirladigı prototip fallardan gonderiyordu herkese. Tabii ki cikmaz. Fal sorularinda bu onceden hazirladigi kopyala fallara uymayan soru olursa direk iade ediyordu zaten.
Taraca uzakta diyor benimle enerjisi tutmuştu yaw nereye gitti bu kadın bilen var mııı ???
Kızlar tekrar sorayım chitra nın fallarında sonunu tatlıya bağladıgı oluyor mu yani hepten olumsuz hava vermıyim diye düşünüyor olabilir.. şuan çok olumsuzsunuz ama ilerde ciddiyete varacak gıbı gıbı konuştugu oldumı hiç?
Bunu ben kumdankadin ve arzubaci da yasamistim. Canli fali tercih ettikleri icin oluyor sanirim.Ayy fal sırası beklerken ruhum soldu. 24 saattir birinci sıradayım, falcı da bütün gün falda gözüktü ama yorumum bi türlü gelemedi
Peralina bana kahve+tarot fena degilmis. Perseis de iyiydi.Kizlar kahve falinda kimi tavsiye edersiniz
bendede yakın geleceği çok iyi bildi karşı tarafın düşüncelerinide bildi ama gelecek vadesi 2 sene kadar olduğu için bişey diyemeyeceğim ben pek gelecekle ilg şeylere bakmıyorum zaten , çıkmıyo diyegeri gelir.. sana nasıl çıktı bende yakın geleceği bildi bir sulveyans attım birde katina attım ikisi biraz çelişti ama yakın gelecekte peşine düşeceğim bir durum vardı onu bildi sonunu tatlıya bağladı buyuzden atmasyon da olabilir sendede oylemiydi katina da bana kendini affettircegını soylemiiş sulveyans ta 2aylık ayrılık gorup sonradan barışcagımızı gormüş bence katinada enerji geçiyorsa çok dogru ydu analizler... bana vakti zamanı geldiğinde demiş net tarih vermemişti
Bana iliskimde küçük sorunlar yaşayacağımızı söyledi ama cozecegimizi söyledi. Söyledikleri bana göre olma ihtimali yüksek şeylerdi.Kızlar tekrar sorayım chitra nın fallarında sonunu tatlıya bağladıgı oluyor mu yani hepten olumsuz hava vermıyim diye düşünüyor olabilir.. şuan çok olumsuzsunuz ama ilerde ciddiyete varacak gıbı gıbı konuştugu oldumı hiç?
Bana iliskimde küçük sorunlar yaşayacağımızı söyledi ama cozecegimizi söyledi. Söyledikleri bana göre olma ihtimali yüksek şeylerdi.
bendede yakın geleceği çok iyi bildi karşı tarafın düşüncelerinide bildi ama gelecek vadesi 2 sene kadar olduğu için bişey diyemeyeceğim ben pek gelecekle ilg şeylere bakmıyorum zaten , çıkmıyo diye
Benim şu an nisanlimla ciddi bir sıkıntı yok ama evlilik planlarımızla ilgili sıkıntılar var. Beklediğimiz bazı şeyler var. Bu nedenle bazen sorun yaşıyoruz. Bana yakında yine sorun yaşayacağımızı ama düzeltecegimizi söyledi. Bakalım daha çok işle ilgili dediği çıkacak mi onu merak ediyorum oradan anlayacağım.Banada çözeceğimizi soyledi bana soylediği pek ihtimal dahilinde değil ama anda onun gıbısini görmedim hiç. Sanada sıkıntılar bir aya biticek sonrasında ciddiyet konuşcaksınız dedi mi peki?
Merhaba canım kadınlar, ben sitenin bu başlığını uzun süredir takipteydim. Bir iki durumdan dolayı epeyce falci ve fal baktirdirdim. 20 fal baktirdiysam 5 i olumsuz döndü. Kimi seviyor ama düşünmüyor seni, seviyor hem de cok, sevmiyor sevmemiş sıkılmış senden, kimi seni aldatmış aldatıyor gibi olumsuz yaklaşımlar da aldim. Ama genel olumlu yorumlarım seviyor dönecek ve konunun içeriği hakkında iyi detaylar verdiler. Fallara göre ruh hallerim değişti. Ama insan genellikle olumsuz fallara daha çok kafayı takıyor. Ya gerçek olan buysa diye. Şimdi size bir bir baktirdigim falcilari ve kehanetlerini anlatmayim. Amacım nakta hakkında vardigim yargı. Naktaya iki fal baktirdim. İlkinde detaya girmemistim sorumda. Karşı tarafın düşüncelerini iyi aktardığını farkettim yalnız bazı sözleri de benim zihnimi onun zihninden geçenler zannetmesi oldu. Nakta nin üslubu bakım biçimi oldukça etkili olumlu veya olumsuz etkisi altına alıyor insanı. Bu konuda emeği var elbette. Ama kendi ile çeliştiği bir faldi bu. Nakta anda iyiyse anda iyi olarak kalmali-ki ben anda da zihinleri karıştırdığını düşünüyorum. Kafamızda kurdugumuz şeyleri söyleyebiliyor. Nakta bende vade olarak da olay olarak da patladı. İkinci falim sanki baktirdigim o ilk kişiye ait degildi. Tamamen olumsuz asla dönüş vermeyen kartlar acilmis. Vade yok. Dönmeyi bırak istememeyi üstelik beni silmiş başka aşklara yelken açmış bir adamın zihniydi okuduğu zihin. Oysa asıl yeni bir başlangıç yapmak isteyen bendim. Ve yeni aşklara şans tanıyan da bendim. Yeni bir şehir yeni bir ben düşünen de bendim. Zaten fal sorumda oldukça detay vardı. Nakta iyi bir falcı mı değil mi bilemem. Ama ben de her iki falı da patladı. Ben bu falin etkisinde kalarak ayrılığı kesin düşünmeye başladım ve ayrılmaya diretiyoken o düzeltmeye yuzyuze hatta kurduğu cümleye göre gozgoze görüşmek istediğini söylüyor. Ben bitti artık daha da görmek istemiyorum dediysem de ben böyle dusundugune inanmıyorum diye uzun uzun mesajları geldi. Nakta kötü bir falcı diyemem. Nakta aldığı parayı haketmiyor diyemem ama naktanin falları ben de patladı. Sadece bu kadarını söyleyebilirim. Ayrıca bazı zamanlar insanı bir nokta olumlu söz duyayım yeterki ne gerekiyosa yaparım düşüncelerine itiyor. Bu fal olayı da böyle oldu. Ayrıca naktadan sonra arwn adlı abiye gönderdim bir fal. Bana seni seviyor ve gelgitli bir donemdesiniz dedi. Kafası sizden yana karışık ama bu sevgi karışıklığı değil sizden emin olmak istiyor dedi. Bu eminligin ne olduğunun içeriğini ben biliyorum. Sana yakın zamanda ılımlı dönecek dedi. Aynen öyle oldu. Aranizda ikinizin tanıdığı biri size destek olacak dedi aynen öyle oldu. Şimdi sıralamada yuzyuze görüşme ve ellerimi tutup haydi benimle devam et teklifi var. O da olursa nakta nin enerjim dışında olduğuna inanacagim. Zaten sanırım naktaya bir daha cesaret edemem.
bakan adam suya fincana gerek duymaz o yuzden katinaymis suymus benim gozumde aynı hep . Sevgilimle evlilik olarak iki yıla ihtiyacı var dedi ciddi adimlar atarsiniz bu zamana kadar dedi , cok uzun bi sure yani 2 yılda , anlık durumu benim tahmin ettogim seyler söyledi , yukarda biri yazmisti bir kac kiside demis benim dusunduklerimi söylüyorlar karsi tarafinkini degil demislerya bende bi simdi celiskiye düstüm acikcasi , bana söylenen seyler benim tahmin ettigim acsbs boylemi dusunuyo o diye icimden gecenler cunkü .2yıl da çok uzunmuş ya ne falıydıki baktırdığın bana vakti zamanı gelince görüşceniz demiş ayrılıgınız 2ay sürcek demiş boyle dedıgıne gore vade 2 ay anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?