- 24 Şubat 2015
- 1.136
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.441
Ben ikisine de baktırdım enerji meselesi ama black burdan baktığı birine de bana kullandığı kalıpları kullanmış fazlaca direk kopyala yapıştır değil ama aşırı benzerlik vardı. Nakta da durum üzerinde çok yorum yapmış yani etrafında çok dolanmış ama sonunda ne dedi diye bakınca bomboş bir fal vardı elimde. Ben enerjimin yeşil çingeneyle aşırı tuttuğuna inanıyorum. Ama ona da üst üste çok fal attığım için dost muhabbetine döndü. Ara verdim 2 ay oldu 1 ay daha geçsin o saman tekrar bakırından.
Bende tarot baktırmak istiyorum aslında şuan da önerebileceğiniz biri var mı?
Kizlar sunun fsrkina vardim mesela eski sevgili ile soru sorunca dönecek diyolar eski sevgiliyi anmayinca yeni biri karsina cikacak diyolar
Fal bakmayi bilmeyenlerle dolu tellwe hic moralini bozmafalcı caner diye birine katina attım rastgele. iade etmiş size bir geri dönüş ya da yeni biriyle tanışma yok falınızda kimseyi göremedim demişyalnız mı kalıcam :)))) inşallah gerçek değildir sinirim bozuldu şuan
Ay bu olay cok entersan geldi bana.Merhabalar bende telweden fal baktirirken burdan yorumlara bakıp baktiriyordum ve birçok kişiye baktirdim sizlerle de paylasmak istedim öncelikle yeni çıkanların bir çoğunu denedim fakat bazıları hiç iyi değil rewsenanne zarnayos zaten çok kötü cereninkahvesi de çok kötü taraca ise resmen olumlu konuşmak adına yazmıştı bir şey le alakası yok bu arada hep konular aşk hayatımla ilgiliyldi sadece merlin07 nakta ve birçok falcnın dediği ayrıntıyı bilmişti ona birazdan gelicem medyume 1 birkaç bir şey söylemiş yine o fiyata baktirilacak falcilardan fakat vadesi var Ama aman aman değil yani fallarkralicesi bana çok ilginç gelmişti ve arzu bacinin dediği harflerle aynı insani dedi fakat atzubacida iyi değildi zaten benimki tanıtım faliydi fallarkralicesi bana önceden konsutum biri vardı ve çocukla hiç yüzyüze gelmistligim yok ve karsilacagimi söyledi üç gün sonra falan da oldu bu olay ve uzun bir bakımı var beklemede ve evlenecegim insanın ozellikelrini saydı ve naktanjn 24 yaşında aşk yasiyacagin dediği kişiyle aynı kisileri tarif etti yine ladrengildes diye birine baktirdim ve bana direkt isim verdi kerem diye naktada yine baktirdigimda em isimli biri dedi ve dün akrepgoz baktrdigimda ikinci harfi e dedi tabi bunlar vadesi olacak olaylar ama çıkınca burya da yazarım fakat daha da baktircagim biri yok açıkçası bıraktım bu merlin07 em isimli birini bildi chitrada yine vadesi var hani onun dediği zamani başka falcılar da dedi ne olur bilemem ama bana mantıklı gelen bir falcı daha bir çok falciya baktirdim eğer soracak sorunuz varsa cevaplarım :)
Nilufer ben dun baktirdim. Karisik yaziyor ama bir baktir istersen ilginc bir sey soyledi bana.Rewsen Anne ye baktıran var mı?
Ay bu olay cok entersan geldi bana.
Simdi bu Kerem henuz ortada yok degil mi? Cikarsa yaz mutlaka yaa...
Kerem`e selamlar simdiden hatta :) Evrene inancli pozitif mesaj attim
Artik baktirmama kararina da sevindim, carklarin isleyisini serbest birakmak adina verilmis guzel bir karar :)
Bende zaten bir defa baktirdiktan sonra baktirmama taraftarıyım çünkü sacmaliyorlar sonra en iyisi bir defa her falciya baktirmakChitra'ya baya süredir baktırıyordum ama artık baktırmayı bıraktım..doğru bildiği,şeyler de oldu hakkını yemiyim şimdi,ama asıl konuda patladı.
Yapma yaa yine mi basladinChitra'ya fal attım sıradayım dünden beri. Eskisi gibi bakmıyor galiba. Falınustasına metafizik fal attım o ayrı bir şok zaten, ne düşünsem bilmiyorum şimdi
Yapma yaa yine mi basladin
Yok artik! Ikinci isim olmasin o :)Evetama iki kişiyle kalacak inşallah. Chitra'ya anlık bir durum için attım, falınustası ise yeni bir fal eklemiş açıklaması ilgimi çekti de attım. Yalnız geçen burada bir arkadaş yazmıştı Kerem diye aynı ismi almış falan. Benzer bir şey geldi başıma halen anlayamadım. Bundan 2 yıl önce falan dışarıda bir fal baktırmıştım, evleneceğim isim olarak bir isim vermişti kesin konuşmuştu, ama isimde öyle sallanacak bir şey değil ha. Pars falan yani Gülüp geçmiştim. Şimdi falınustası da aynı isimi vermiş bu isimli biriyle evleneceksin diye ama soy isim de vermiş o nasıl oluyor hala anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?