tellwe.com'da bakılan fallar!

Sıram sabah 8 de 16ydı sanırım erken başladı nokta atışları oldu umarım gelecektekiler doğru çıkar.
Umarim olumlu gelecek cikar hep. Ben de bekliyorum, sirada fazla bir ilerleme olmadi demek ki gercekten tek tek bakiyor. Biliyorsun ilk baslayan ya da yeni hesap acan eski falcilarin cogu en azindan Vip+ olana kadar birkac hazir fali uye segmentine gore degerlendirip hani ogrenci calisan evli bekar seklinde kopyala yapistir yapiyorlar.

40.sıradaydım kısa sürede falım geldi bu nasıl oluyor anlamış değilim.Falda nokta atışı yok vade yok.Soru sordum belki daha net konuşur diye cevap bekliyorum

Baktıranlar özelden paylaşabilirse kopyala yapıştır olup olmadığı anlaşılır. Bu şekilde yakalanan birçok falcı oldu bugüne kadar. Bana henüz gelmediği için paylaşamıyorum.

Ben sabahtan beri sıradayım, 10 kişi filan ilerledi. Bu durumda sıramın gelmesi yarına sarkabilir. Tabii eğer aradaki herkese bakılırsa.
Dikkatimi ceken diger bir konu da sabah yazmistim 85 yasinda bir kadin nasil fal bakar nasil klavye kullanabilir diye, az once baktim bu konuda aciklama not yazilmis fallarin ZeynepAna tarafndan bakilip yazi konusunda asistandan yardim alindigina dair. Aklima burasini takip edebileceklerine dair suphe dusmedi degil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…