- 25 Aralık 2016
- 22
- 16
- 3
- 43
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.481
Umarim olumlu gelecek cikar hep. Ben de bekliyorum, sirada fazla bir ilerleme olmadi demek ki gercekten tek tek bakiyor. Biliyorsun ilk baslayan ya da yeni hesap acan eski falcilarin cogu en azindan Vip+ olana kadar birkac hazir fali uye segmentine gore degerlendirip hani ogrenci calisan evli bekar seklinde kopyala yapistir yapiyorlar.Sıram sabah 8 de 16ydı sanırım erken başladı nokta atışları oldu umarım gelecektekiler doğru çıkar.
Kadin herkese canli balli konusuyor sana da mi oyle yazdi?Bilmiyorum ama Annemin belli yerindeki sağlık sorunu kaza yaptığımıza kadar söyledi. Gelecek için ümitliyim.
Ay hadi iyi haberlerimiz gelsin :) Ben de beklemedeyim hala, sana da mi otuz lu rakamlardan basladi sira?Bende attim kizlar teeee nerelerdeyim yazmiyim simdi :))) artik ne zamana gelirse
Ay hadi iyi haberlerimiz gelsin :) Ben de beklemedeyim hala, sana da mi otuz lu rakamlardan basladi sira?
Sende mi baktırdın baktıran var mı başka?Kadin herkese canli balli konusuyor sana da mi oyle yazdi?
Sende mi baktırdın baktıran var mı başka?
Öyle deyince bir ukte oldu başka yorumu gelen var mı??40.sıradaydım kısa sürede falım geldi bu nasıl oluyor anlamış değilim.Falda nokta atışı yok vade yok.Soru sordum belki daha net konuşur diye cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?