- 29 Ağustos 2017
- 1.174
- 2.155
- 133
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #17.821
Grenwaya daha once baktiran okdu mu sasirtti beni oylesine denetim dedm 5 krediye anlik tespitine sasirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istedim.. peki dusuk kredili kimleri oneririsiniz orda
Falciseray anda ve gecmiste iyi miArkadasim tesekjur edrrim ama falimi iade etmeidler hala o kredimle baktirip telweeyi silcem gercekten hic memnun kalamdim msuteri hizmetleri de vasat. Binnazin gozunu seveyim.
canım ben yüksek kredililerin hiçbirini denemedim. ama düşük kredili olan kişileri söyleym. öncelikle sunu belirtmeliyimki hiçbirinin vaadesi dolmadı. o yüzden çıktı etti diyemem henüz. ama an ve kişilik tespitlernde nokta atışı olanlar: doruk bal, şennur yıldırım, berrak okursanemcee Binnaz'da memnun oldugun isimler hangileri?
Tşkler cnm. Bu hafta artık Binnaz ı denemek istiyorum, verdiğin isimlerden birine fal atabilirim o zaman :)canım ben yüksek kredililerin hiçbirini denemedim. ama düşük kredili olan kişileri söyleym. öncelikle sunu belirtmeliyimki hiçbirinin vaadesi dolmadı. o yüzden çıktı etti diyemem henüz. ama an ve kişilik tespitlernde nokta atışı olanlar: doruk bal, şennur yıldırım, berrak okur
rica ederim. bence binnaz daha iyi telweedeki gbi beklemiosun yorumları. bu kadar uzun sürmüo yani. falcının keyfi olcakta bakcak. cevaplıcak. hem binnazın müşteri hizmetleri de çok alakalı. telweede bi iade için kaç kere mesaj attım.Tşkler cnm. Bu hafta artık Binnaz ı denemek istiyorum, verdiğin isimlerden birine fal atabilirim o zaman :)
Ne oldu?grenway ne ayak ya baktıran varmı birdaha ucuz diye baktırmam profilimide silcem valla tellwe iyice batırdı ayy o neydi yaa oyle
Çalışma hayatın varsa şu yoksa şunlar olcak demiş yeni birini bi sene sonraya atmış şuan görüştüğüm kişi hkknddaa bişey yok zaten kısacıktı fal acaip oldu kafam yani bide iadimide kabuş etmedi hayret tellwe yi anlamıyrum artık siliyorum profilimiNe oldu?
evet baktırmıştım saçma sapan bi faldı uydurmasyon yanii...tellwe kehanettine daha önce baktıran oldu mu?
Aynen ya telweeyi sildim ben de yoluma fal sepeti ve binnazdan devam etcemevet baktırmıştım saçma sapan bi faldı uydurmasyon yanii...
Aynen ya telweeyi sildim ben de yoluma fal sepeti ve binnazdan devam etcem
bence hepsini sil:)))Hiç bir yorum çıkmıyor ki..1.5 yılda hiçbirşey çıkmış değil geçmişi ve anda bilenler oluyor sadece fal sepetini bilmiyorum..Aynen ya telweeyi sildim ben de yoluma fal sepeti ve binnazdan devam etcem
arkadaşım ben gelecekten çok karşımdaki kişinin hislerini merak ediorum yani anıbence hepsini sil:)))Hiç bir yorum çıkmıyor ki..1.5 yılda hiçbirşey çıkmış değil geçmişi ve anda bilenler oluyor sadece fal sepetini bilmiyorum..
Tellwe geysu derim o zaman karşı tarafın hislerinde ve anda çok çok iyidir..arkadaşım ben gelecekten çok karşımdaki kişinin hislerini merak ediorum yani anı