tellwe.com'da bakılan fallar!

Snaa geysu hic cikti mi? Bende geysu ve nakta tam iki degisik sey söyledi karsi tarafla ilgili
Tam çıktı diyemem ama geçmişte ve anda çok çok iyiydi..Nakta ilk falı olumsuz ikinci falı olumluydu.Son falda nakta ve geysu paraleldi mesela..bilemiyorum fal sonuçta ucundan kıyısından çıkan şeyler oluyor...

bu arada falınustası metafizik falı ark.ımla bana aynı falı attı :KK43:
Arka arkaya mi atmistiniz? Sistem sebebiyle bir karisiklik olmadiysa eger mutlaka arkasindan gidin iade alin. Sonucu da mutlaka yazin... withoutyou withoutyou sen de bak bir. Ustelik bu hani evlenecegin kisinin ismini falan soyluyor dedikleri faldi degil mi. Cok kisi var falinustasina atip vadesini beklemekte olan... Bendeki fallari mesela bulamaz dedigim bilgiler iceriyordu ama hep bir suphe vardi icimde. Fal isi zaten cok degiskendir, cikmadi diye gidip itiraz edemeyiz. Hisleriyle durustce bakana amenna. Ama kopya yapistir varsa cok ayip!

rica ederim. bence binnaz daha iyi telweedeki gbi beklemiosun yorumları. bu kadar uzun sürmüo yani. falcının keyfi olcakta bakcak. cevaplıcak. hem binnazın müşteri hizmetleri de çok alakalı. telweede bi iade için kaç kere mesaj attım.
Denedin mi soyledigim isimlerden hicc

bende cok sasırdım ya..aramızda 2 yada 3 hafta vardı...yonetimden iade aldım ..kelimesi kelimesine aynıydı :KK43: 50 lira veriyoruz :KK43:
Olay iade almakla kalmasin, tekrar yazalim FALINUSTASI metafizik fali kopya yapistir cikti diye... Bir falinda yapan her falinda yapar... Olmadi bu is...

Arkadaşlar geysu bana daha önce çıktı ilk baktırdığım fal an ve gelecek ikiside çıktı vade de tutmuştu. Sanırım geysu da gelecek çıkan nadir insanlardanım. Tabi bunun geçen seneydi Kasım Aralık arası

Arkadaşlar geysu bana daha önce çıktı ilk baktırdığım fal an ve gelecek ikiside çıktı vade de tutmuştu. Sanırım geysu da gelecek çıkan nadir insanlardanım. Tabi bunun geçen seneydi Kasım Aralık arası

kızlar günaydın chitra falda gözüküyor ve çıkıyor sıra bir kişi ilerlemiyor. ben sıraya girdiğimde 14 kişi vardı tabi falı iptal ettim. bilerek falda gösterdiğini düşünüyorum. yönetime de yazdım.

bende encokempatiye ve elcin6666 gönderdim .
encokempati'nin şuanki durumu ve bilgi vermediğim halde söylediğim kişiyi bilmesi çok şaşırttı ve verdiği zamanlarda gidişatı destekliyor bakalım olumluydu yani yorumlarına bakıp yolladım gayet olumluydu. Her soruma da cevap verdi.
elcin6666 da hesabı kapatılmış yeni hesap açmış pekte iç açıcı değildi yani genel detay istedim ama veremedi o detayları encokempatiyle tam zıt bi faldı onu da beğenmedim. fiyatları şuanda düşük.
Fal enerji işi birazda ya ben onu anladım yani karşımızdaki insana hiç bilgi vermeden fal atıyoruz ve nasıl bi enerjiyle gönderirsek karşı taraf o enerjiyi alıyor veya alamıyor.

Back
X