- 19 Ekim 2017
- 359
- 503
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #17.861
Ya canım boya bekledim online olmuyor. Saat kaçta online olurEvet canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım boya bekledim online olmuyor. Saat kaçta online olurEvet canim
Valla canim bana bu saatlerde bakmisti. Ara ara yokla benceYa canım boya bekledim online olmuyor. Saat kaçta online olur
Merhabalar, son zamanlar da geysuya fal baktıran var mı acaba?Var ise yorumunu nasıl buldunuz çıkan çıkmayan durumlar var mı ?Uzun bir yorum mu kısa bir yorum mu yapıyor?Baktırmayı düşünüyorum ama kararsızım da![]()
baktırabildin mi?Valla canim bana bu saatlerde bakmisti. Ara ara yokla bence
Anlıyorum umarım istediğiniz gibi de olur.:)Naktayı da düşünüyorum ama 27 sinden sonra bakıcağını belirtmiş nakta da olabilir.Nakta hakkın da da birçok yorum okudum Peki naktaya baktırdınız mı?Nakta ve geysu ama sanırım Nakta olucak.Neyse onu da beklerim :)Alıştım da:)Ben baktirdim bi ay oluyor. Cok uzun ve detayli bir yorum. Ani da iyi yorumladi. Bi 5 ay öncede baktirmistim bi ay vade verdi cikmadi. Simdi yine bi ay vade verdi ayni konu üzerinde, hala olacagindan cok emin anck yine cikmadi. Ilerde cikr mi bilmiyorum su an pek umudum yok:
Anlıyorum umarım istediğiniz gibi de olur.:)Naktayı da düşünüyorum ama 27 sinden sonra bakıcağını belirtmiş nakta da olabilir.Nakta hakkın da da birçok yorum okudum Peki naktaya baktırdınız mı?Nakta ve geysu ama sanırım Nakta olucak.Neyse onu da beklerim :)Alıştım da:)
Evet ama genel de zamanları tutturan çok az.İleri zamanlar da olabilir sonuçta fal işte:)Neyse en iyisi Nakta gibi diğer yorumlardan da edindiğim bileğiyle göre.Teşekkürler ayrıca umarım istediğiniz şey gönlünüzce olur.Evt naktaya baktirdim. Acikcasi bana ilk falinda eylül vadesini verdi, hayatima yeni birinin girecegini söylemisti. Öyle olmadi. Benim karsi taraf ile bildigim herseyi döktü ortaya. Sesli fal bide
Evet ama genel de zamanları tutturan çok az.İleri zamanlar da olabilir sonuçta fal işte:)Neyse en iyisi Nakta gibi diğer yorumlardan da edindiğim bileğiyle göre.Teşekkürler ayrıca umarım istediğiniz şey gönlünüzce olur.![]()
Cnm yorum için sağol, göndermeyim o zmn, hem fiyatı da yüksek. Yorumlarda okuduğum kadarıyla herkese olumlu pembe tablo çiziyor ondan sebep puanı yüksek yorumlar da hep olumlu.sakın ona fal atma...bir şey bildiği yok, salayıp duruyor ya tutarsa
Cnm yorum için sağol, göndermeyim o zmn, hem fiyatı da yüksek. Yorumlarda okuduğum kadarıyla herkese olumlu pembe tablo çiziyor ondan sebep puanı yüksek yorumlar da hep olumlu.
Cnm bi ark.ima da olmustu..sistem hatasiyms.tellweye yazdk kara liste dediler sonra ben geysunun duvarina yazdim hata olmus dedi hallettkkızlar slm
geysunun bi haftadır falını bekliyodum ve sitede yeniydm site yönetimine mesaj attım falım ne oldu diye bana dedikleri karalisteye alınmışsınız.falcı beni tanımıyor daha yeniyim ne kara listesi bu? başka sitelerde de baktırdım böyle yok elektrik alamadım yok canım istemiyor gibi ukala bir tavırla karşılaşmadım.sizinde başınıza geldi mi?geysu neyin kafasında
tellwede iyi falcı vrmı kimi önerirsinz?yeşilçingenede enerjm tutmadı demişharbi ne saçma bi site fal puanlarımı kullanıp çıkıcam kimi önerisinz?
Selam kızlar,
2 haftadır naktanın falını bekliyordum tarottaki kartlarım o kadar fena cıkmamasına rağmen o kadar olumsuz bir fal bakmış ki, kendime gelemedim falın ses kaydını ikinci kez dinleyemedim desem yeridir. Önceki falının tam tersi seyleri söylemiş bana adam sana dönebilir belki ekim ayında konusabilirsiniz diyordu şimdi gelmiş işte sizin ikinizin asla geleceği olamaz falan tarzında seyler söylemiş adamın suanki ilişkisi icin de suan araları gayet iyi toparlanmıs ama bunlar ayrılırlar sonları yok dedi soru sordum soruda 3-4 ay icinde ayrılık görüyorum evet ama bu işler belli olmaz aralarından biri bir hamle yapasa yine düzelirler daha bir süre ilişkileri devam edicek adamın ilişkiyi bitirmesi ancak kızın gercek yuzunu görmesi halinde olur dedi bir dediği bir dediğinden daha olumsuz ve tutmuyor. Defalarca naktaya baktırdım daha once hic böyle bir şey olmamıştı... Anlık söylediklerini teyit edemesem de yine de doğruluk payı oldugunu dusunuyorum tabi o ayrı ama adamla benim aramda bi muhabbet vardı bunu belki cok hisli biriyse bilir diye söylememiştim naktaya görmemiş bile falda böyle bir şey..
Naktaya fal baktıranlar cevap yazabilir mi fallara tövbe edicem sanırım falından sonra kendime gelemedim....
bende bir daha asla diyorum beni bi öldürmediği kaldı falında hiç beklemezdim bu kadarını yani o ikisinin sonu yok diyip daha sonra sorularda ileride ne olacağı da belli olmaz falan demiş cevap olarak bu ne celişkiselam nakta boş yapıyor ya ilk falını beğenmiştim ama geleceği patlamıştı, anı bildiğini düşünerek tekrar fal attım, anı sallamış bir de karşı tarafın biriyle görüştüğünü nispet yaparak anlattı ses tonu felan değişti çok ayar oldum ya nakta bitmiştir benim için.
Naktadan çok memnun olanda var olmayan da o kadar değişiyorki ama çok sık baktırınca birine saçmalıyor ilk falı güzelse vadelerin dolmadan bir daha baktırma bence belki üst üste baktırdığın için saçmalamıştır yada anlık değişimler oluyor hayatta karşı tarafın kötü anına kafası karışık dönemine denk gelmiştir bozma moralini .Selam kızlar,
2 haftadır naktanın falını bekliyordum tarottaki kartlarım o kadar fena cıkmamasına rağmen o kadar olumsuz bir fal bakmış ki, kendime gelemedim falın ses kaydını ikinci kez dinleyemedim desem yeridir. Önceki falının tam tersi seyleri söylemiş bana adam sana dönebilir belki ekim ayında konusabilirsiniz diyordu şimdi gelmiş işte sizin ikinizin asla geleceği olamaz falan tarzında seyler söylemiş adamın suanki ilişkisi icin de suan araları gayet iyi toparlanmıs ama bunlar ayrılırlar sonları yok dedi soru sordum soruda 3-4 ay icinde ayrılık görüyorum evet ama bu işler belli olmaz aralarından biri bir hamle yapasa yine düzelirler daha bir süre ilişkileri devam edicek adamın ilişkiyi bitirmesi ancak kızın gercek yuzunu görmesi halinde olur dedi bir dediği bir dediğinden daha olumsuz ve tutmuyor. Defalarca naktaya baktırdım daha once hic böyle bir şey olmamıştı... Anlık söylediklerini teyit edemesem de yine de doğruluk payı oldugunu dusunuyorum tabi o ayrı ama adamla benim aramda bi muhabbet vardı bunu belki cok hisli biriyse bilir diye söylememiştim naktaya görmemiş bile falda böyle bir şey..
Naktaya fal baktıranlar cevap yazabilir mi fallara tövbe edicem sanırım falından sonra kendime gelemedim....
ben ilk falından cok memnundum hatta dedim işte artık yeni falcım budur ve cok güzel bakmıstı, bu üçüncü falım oluyor onceki iki falında söylediklerinin 180 derece tam tersini söylemiş bu kadar olur, neredeyse onlar gayet mutlu böyle sen kendi yoluna bak adamı bekleme artık a getirmiş lafı öncekilerde seninle bir konusma yapabilir vs derken şimdi adam senin hakkında ben bu kıza geri dönsem de bu son ilişkimden aldığım hazzı ondan almam diye düsünüyor seninle işi olmaz dedi bu ne yaNaktadan çok memnun olanda var olmayan da o kadar değişiyorki ama çok sık baktırınca birine saçmalıyor ilk falı güzelse vadelerin dolmadan bir daha baktırma bence belki üst üste baktırdığın için saçmalamıştır yada anlık değişimler oluyor hayatta karşı tarafın kötü anına kafası karışık dönemine denk gelmiştir bozma moralini .