- 29 Aralık 2016
- 357
- 390
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.121
Tellwe de bakıyor deneyenler var ise bende yorum alabilir miyim?Ben birkaç gün önce göndermiştim ama çevrimiçi olduğu halde duvarına başka birşey yazmıştım sildi ve bana bakmamıştı bende geri çektim.Ama yorumları ve ilgisi güzel okuduğum kadarıyla.Kızlar bahsettiğiniz kişi nerde bakıyor ve tam adı nedir acaba?
Ben cok ettim, baskalari etmesin diye soylendim iste :) bak bekle kasim sonuna kadar, zaten pek cok kisi fal atmasa bile hala burada beklemeye devam ediyoruz. Sen de gel :) guzel haberlerini paylasiriz insallah.
Bana Kuşadası falan diye yer ismi verdi bakalım ne olacak senn burak benim kuş adasından kısmetim :)Bana bir de Burak diye bir isim kaçırdı ağzından :)) Sonra kaçırdığının farkına o da vardı, bu ismi not edin sanıyorum bu isimli biri karşınıza çıkacak dedi.....
Ya ben de Zelihaya baktırdım işi bildi eee fos mu yani?? :SsZzaten akşam üstü fena keklendim. İstanbul'da fal falcılar topiğinde Zeliha diye bir falcı türettiler kefal gibi atladım :) Meğer çoklu profillerden gol yemişiz :)) Artık inceldiği yerden kopsun... Geysu da dönecek diyecek nasıl olsa :)))
Medea ya ben de baktirdimBen baktırdım,çok begendim
Ya ben de Zelihaya baktırdım işi bildi eee fos mu yani?
Oyleymis
Ben de kararsızım onun falı hakkında...Fiyatı uygunken kahinmedea'yı ben de denedim ve biraz kararsız kaldım. Karakter analizi filan yapmamış hiç. Eski erkek arkadaşımla ilgili teyit edemeyeceğim durumlardan bahsetmiş o yüzden bir şey diyemiyorum.
Nesibe çıkmadı bende... Zaten çok hızlı karışık ve havada konuşuyor, ne dediği anlaşılmıyor hatta bazen. Geçmişi biliyor ama, kesinlikle biliyor.Fal sepeti Nesibe anda nasıl sizce çıkıyor mu? Karşı taraf konusunda nsl?
Nesibe çıkmadı bende... Zaten çok hızlı karışık ve havada konuşuyor, ne dediği anlaşılmıyor hatta bazen.
Medea bende de süper değildi ama fiyat konusunda neresi pahalı anlayamadım, ucuz diye ve bittabi ki reklam yapılmadan öneri üzerine baktırdım, baktırdık.Kahinmedea buyuk buyuk konuşuyor ama kimse memnun değil.orda kendilerini överken kullandıkları cümlelere hele hiç inanmıyorum hepsi müşteri çekmek için.sonuçta fal bu kimse yuzde yüz bilemez.ayrıca bir sürü uygun fiyata bakan falcı var ne diye gidip pahalıya baktırıyorsunuz ki sanki hayatınızın gidişinimi değiştiriyorlar.bence öneri üzerinden değilde kendiniz fiyatlara bakarak gidin ben öyle yaptım:)
Fal sepeti Nesibe anda nasıl sizce çıkıyor mu? Karşı taraf konusunda nsl?
sağol tatlım.nesibeye 2 ay önce attığımda anlık analiz vs süperdi baya uzun bi vade vermişti geçen hafta yine attım bu sefer vadeyi öncekine göre 1.2 ay önceye almış. o kısım biraz bende tereddüt yarattı ama anda acaba doğru mu ondan emin olmak istedm..Bende dedikleri çıktı an gelecek ve vade olarak ama bende kimsenin bilmediği gelecek ve an ile ilgili bir ayrıntıyı yeşilçigene bilmişti. Ama forumda arat mutlaka yorumları gör içine sinerse baktır
maşallah canım allah inş tamamını erdirsin..... yeşilçingene bana bakmadı enerjimiz uyuşmadı olumlu ya da olumsuz görü alamadım diye. delireceğim bakmıyorSelam
Burdaki yorumlara bakarak yesilcingeneye kahve falı attım
Sevgilimle ayrılmıştık ve her şey çok ciddiydi. Dönüş yoktu kesinlikle. O istemedi daha doğrusu beni.
Fal attım; bana dedi ki sevgilin ayrılığın getirdiği bir mesafe koymuş aranıza. Ama kadersel olarak hala ayrılmış değilsiniz kendini üzme dedi. 5 vade verdi. 5. gün de olabilir 5. hafta da olabilir dedi.
Ve biz ayrılığın 5.gününde barıştık Allahıma şükürler olsun her şey yolunda :)
Bir de işsiz olduğumdan iş aradığımdan bahsettim ona da 7li vadeler verdi. Bakalım çıkarsa onu da eklerim buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?