- 22 Ekim 2017
- 238
- 174
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.161
haklısın gidişatta biz bişeyi bozarsak değşebilir demek istiyosun dimi?Canim şunu unutma o an öyle soylemistir ama bizim tercihlerimiz de sonucu etkiler. Bir de enerji meselesi
Aynenhaklısın gidişatta biz bişeyi bozarsak değşebilir demek istiyosun dimi?
ya nakta iyi diyorsunuz dimi kızlar? help me
Ben okumuştum burda bikaç kişi çıkıyor yazmıştı hatta bende yollamıştımkızlar küçük de ola banu yılmaz ın dediği bişey oldu.
çıkan falı oluyo mu onun
sen de gelişme oldu mu peki onun fallarında?Ben okumuştum burda bikaç kişi çıkıyor yazmıştı hatta bende yollamıştım
yok vadesi var daha banasen de gelişme oldu mu peki onun fallarında?
Neden ama... Yani normal baska bir fala bile yonlendirmesi hos gelmezken neden canli yaaa... Sanki el ele dokunup enerji mi alacak. Gitme bence. Istersen baska fal at ona hangisi diyorsa (aklinda kalacaksa eger yani) ama canli para tuzagi baska bir sey degil.Banu Yılmaz beni canlı fala çağırmış ne kadar güvenilebilir ki?
hic anlamadim neden canli israri aciklamamis mi...Leyla canlıya gittim sistemi anlayamadım çıktım. Sonra ben tekrar tarot attım. Onu da iade etti canlıya gel diye baya merak ettim kendisini
Leyla,bu canlı fal nasıl bırsey,ben hıç baktrmadm. Fal basina ucret demek,falcı veya sen kapatana dek tek fıyat mı demek?hic anlamadim neden canli israri aciklamamis mi...
diger falda goremedigi ne gorecek canlida anlayamadim valla...
gidersen eger karakter basina ucret odeme, fal basina (umarim vardir o secenek) sec en azindan.
falci ustune tiklayinca secenekler geliyor olmali.
haklısın gidişatta biz bişeyi bozarsak değşebilir demek istiyosun dimi?
ya nakta iyi diyorsunuz dimi kızlar? help me
Ben karakter basi sectigim icin cok odedim ama evet fal basi ise ucret fal bitene dek demek. Acikcasi ben canli faldan hic bir sey anlamadim. Gitmem hic bir daha.Leyla,bu canlı fal nasıl bırsey,ben hıç baktrmadm. Fal basina ucret demek,falcı veya sen kapatana dek tek fıyat mı demek?
kime güveneyim canım bnm? :)Meycc nakta nin yari yariya begeneni var cokda dikkate alma derim..yanildigi vok oluyor okuduguma gore..
Benim de falımda öyle oldu. Bi falıma attıktan bir süre sonra baktı ve falı attığım zamandaki durumla fala baktığı zaman yaşadıklarım çok farklıydı. O fala bakana kadar biz ayrılmıştık. Ama o falda bunu görmedi çok olumlu konuştu.Ayrılıktan bahsetmedi bile. Çünkü sorumda ayrılık yoktu. Ama bi falcı olarak bilmesi gerekirdi bence. Ayrılık devam ederken tekrar attım acayip olumsuz konuştu. Mahvetti beni hatta acıtarak konuştu.Bence sorumuzdan yola çıkarak tahmin ederek yorum yapıyor. bilmiyorum çok da bağlanmamak gerek yorumlara. Nakta ile ilgili kafam karışık sizle de paylaşmak istedim burdaki kafa karışıklığını gördüğüm için.Yani olacak dediği bişeye sonradan olmayacak mı dedi
Ne kadar süre var arada
Bu çok saçma başta pozitif sonra niye negatif oldu ki
Daha önce nakta böyle yaptı mı kızlar?
Bana henüz çıkmamıştır belki de, zamanı vardır :) Olumlu düşüneyim :)Rica ederim canım. Banada baya uzun vade vermişti iki aşamalı olacak şekilde dediği gibi de oldu. Nesibe illa birşeyleri tutturuyor çoğu kişide.
ilk falı mı ikinciyi mi dikkate almak lazım :)Bana da aynı şeyi yaptı. İlk falda olumlu gördüğü şeyi ikinci falında olumsuz gördü. İlk falında kendinden çok emin olarak verdiği 5 Temmuz tarihi patlamıştı. Ayrıca ağzından yanlışlıkla fırlayan,"şu an ağzımdan Burak ismi çıktı onu da dikkate alın lütfen" dediği Burak isimli kişiyle karşılaşmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?