- 24 Kasım 2017
- 182
- 108
- 18
- 32
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.781
Bence bastırdığımız için olmuyor olacaksa Bile, bende de kaç defa öyle oldu çünkü...T TeraziHanim bunu hep ben de düşünürüm çünkü ben bi konuyu aklıma takıp baktırdığım ilk fal hep olumlu sonrasında olumsuza doğru bi akış olur yani bilmiyorum allahım diyorum akışına bıraksam bu kadar takmasam belki olacak yani ama işte bağımlılık gibi fal ara falan veriyorum hergün de baktırmıyorum ama tamamen kurtulamıyorum
Birde bazı falcılar haset ediyor sanırım güzel şeylere ya olacağı varsa da olmuyor...T TeraziHanim bunu hep ben de düşünürüm çünkü ben bi konuyu aklıma takıp baktırdığım ilk fal hep olumlu sonrasında olumsuza doğru bi akış olur yani bilmiyorum allahım diyorum akışına bıraksam bu kadar takmasam belki olacak yani ama işte bağımlılık gibi fal ara falan veriyorum hergün de baktırmıyorum ama tamamen kurtulamıyorum
zamanı tutturmus mu :)Bu arada mdyumfatimanın taa 4 yıl önce baktığı fal çıktı, bana Bir Avrupa şehrine taşınacaksın direkt şehir ismi vermişti, bende ne alaka demiştim ama oraya taşınıyorum şimdi
Yok 4 yıl geçtizamanı tutturmus mu :)
Bilen biliyor, bende çıkıyor da İşte negatiflerde çıktı çok üzgünümBanada yıllar önce kardeşimle gittiğimiz bir falcı yurtdışına çıkacaksın demişti. O zaman kardeşim erasmusu kazanmıştı ona yormuştuk enerjisi kaydı diyerek. Kardeşim çıkamadı ama ben çıktım. Falcı adanadaydı.
Geysuya aylar onla bir hesaptan fal attım olumlu olacakken olumsuz oldu sankiGeysu çıkarsa da geç çıkıyor
Geysuya aylar onla bir hesaptan fal attım olumlu olacakken olumsuz oldu sankiSonrasında da eni hesap aldım oradan attım, taa eskiden tasvip etmediği birini gelecekte uygun kişi olarak görmüş, dalga mı geçiyor, bilerek yanlış mı yönlendiriyor bilemedim
1 yıl geçti diğer falla arasındanFallarda gerçek isimler çok önemli, bende forumda ki kızlara vakit buldukça katina falı bakarım özellikle gerçek isimlerini isterim çünkü isimlere yoğunlaşıp kart bakıyorum! Tüm gönderdiğin fallarda gerçek isimlerini mi verdin? ve partnerin, o an negatifse yine karta yansıyor veya senin enerjin kötüyse yine yansıyor. Mesela kendim için kart açtığımda enerjim düşükse saçma sapan şeyler çıkıyor. Diğer bir seçenek ise üst üste aynı soruyla fal baktırırsan saçma sapan şeyler çıkar o yüzden fal atığın zamanlar özellikle araya 1 hafta veya 15 gün koy!
1 yıl geçti diğer falla arasındanyok hiç işim vermedim ama kahvede neden Farklı çıkıyor isim vermeyince ...
Bana hala ve hala gelemedi siraChitranın falını bende bekliyorum. Sıra baya çok galiba chitranın enerjisi düştüğü için günde 1-2 fal bakıyor. Böyle giderse sıra bana ancak 1 ay sonra gelir. Chitra duy sesimi lütfen her gün gir
O zaman isim vermediğim için mi kahve falı tutarsız çıktı , yorumunuz nedir :) ? Benim için önemli çünkü.Kahve falı çok farklı, tarot , katina vb. fallar çok farklı falcının hisleri de devreye giriyor. O yüzden farklılıklar olabiliyor. Bu arada kızlar ben tellwede bir falcıya daha fal attım. İsim vermiyorum çünkü hemen ben olduğum anlaşılır! Fal gelsin yazıcam ve değişik bir fal bakalım nasıl olucak.
Bana hala ve hala gelemedi sira
O zaman isim vermediğim için mi kahve falı tutarsız çıktı , yorumunuz nedir :) ? Benim için önemli çünkü.
Doğru haklısınız, bir soru daha, kahve falında olacaklar mı çıkar düşündüklerimiz mi ? Ben mesela çok uzun vadeli bir şeyler düşünüyordum geysu da onlarla ilgili baktı süreçle alakalı ama çıkmadıKendim için diyim ben isim olmadan yoğunlaşamıyorum çok ayrıntı istemiyorum çünkü o zaman objektif olamıyorum. Net soru net cevaplarve forumda bazı arkadaşlarla samimiyetten dolayı onlara da objektif olamıyorum sanemcee fal bakamam,bildiğin pembe tabloyu ona dizerim Bence fal gönderirken gerçek ismini ver ama her falıcı da falcı değil.
Bence sen fal baktırma otur kendine bak:) aynı elfin gibi bir tarzın var . Ben falını , bakış şeklini çok beğendim , çoğu falcıdan iyisin hesap açarsan sana atmak için sıraya girerim:)) bi de bu enerji işlerini bilemedim genel de hep ters ve olumsuz kattları çekerim durumun olumsuzluğunun beynimdeki etkisinin yansıması diye düşünüyorum:)Fallarda gerçek isimler çok önemli, bende forumda ki kızlara vakit buldukça katina falı bakarım özellikle gerçek isimlerini isterim çünkü isimlere yoğunlaşıp kart bakıyorum! Tüm gönderdiğin fallarda gerçek isimlerini mi verdin? ve partnerin, o an negatifse yine karta yansıyor veya senin enerjin kötüyse yine yansıyor. Mesela kendim için kart açtığımda enerjim düşükse saçma sapan şeyler çıkıyor. Diğer bir seçenek ise üst üste aynı soruyla fal baktırırsan saçma sapan şeyler çıkar o yüzden fal atığın zamanlar özellikle araya 1 hafta veya 15 gün koy!
Ben sitedeki bazı falcıların bilerek yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum, doğru şeyleri görüyorlar da işlerine geldiği kadarını söylüyorlar, kendinize bakabiliyorsanız Harika !Bence sen fal baktırma otur kendine bak:) aynı elfin gibi bir tarzın var . Ben falını , bakış şeklini çok beğendim , çoğu falcıdan iyisin hesap açarsan sana atmak için sıraya girerim:)) bi de bu enerji işlerini bilemedim genel de hep ters ve olumsuz kattları çekerim durumun olumsuzluğunun beynimdeki etkisinin yansıması diye düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?