- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.841
Balım, ben Nakta'ya aylar önce ilk ve son kez fal attm. Niye? Sorduğum 2 soruya çok alakasız yanıtlar aldm. Ilk sorumda kendi içinde celişti. Ne yalan söyliyim 5 tl'lik bazı fallarım bile daha iyiydi (yenilerden yulee mesela o 40 tllik fala bin basardı)....O nedenle bir daha fal atmamŞimdi dinledim ; diyor ki bizim gibi bir yorumcu gelmiş gibi hissediyorum sanki bizden biri bana fal atmış biri vizyonun çok geniş hislerin kuvvetli doğru kullan bunuiyi bir eğitimle iyi yere gelirsin diyor. Kendimden korktum
Ukala ve ayrica kücük düsürücü seyler söylemisti bana
Balım, ben Nakta'ya aylar önce ilk ve son kez fal attm. Niye? Sorduğum 2 soruya çok alakasız yanıtlar aldm. Ilk sorumda kendi içinde celişti. Ne yalan söyliyim 5 tl'lik bazı fallarım bile daha iyiydi (yenilerden yulee mesela o 40 tllik fala bin basardı)....O nedenle bir daha fal atmam
Eklemeden gecemeyecegm ilg,özeni ve insanlığı 5 yıldız....
Ama....Sezarın hakkı sezara benle ilgili söylediği 3 şey beni aynı senin gibi şok etti. Sadece beni reel hayatta tanıyanların bilebilecegi şeylerdi. Forumda konuştgum seyler de degildi. O nedenle Nakta'nın forumu okudugunu ve buna ihtyacı oldugunu düşünmüyorum. Ama beni bana anlatsın dıye bırıne de 40 tl vermem.
Ayrıcana benim enerjim tosun gibi yerindeydi walla faldan sonra...
@gelpisipisipisii nakta geçen baharda bana baktığı falda da karşı tarafın tüm özelliklerinin zıttını söyledi ama sonuç o kişiyle olmaz deri olmadı. O olmazı kendi saydığı kişilik özelliklerinden mi uydurdu bir şey mi gördü bilmiyorum. Adama güvenilmez hareket etmeyi sevmez dedi. Adam dağ taş geziyor güvenilmezliği ile ilgili de o görüştüğümüz sürede bir şey görmedim
En önemlisi noktanın o falından sonra enerjim söndürüldü resmen. Hiç hissetmezdim böyle şeyler. İki ay önce gene durmadım attım ne söylemiş hatırlamıyorum açıp dinleyesim de yok açıkçası.
Velhasıl kadın burada bu kadar popülerken kalkıp da mesajlardan bilgi alacağını sanmıyorum kaldı ki sen söylememişsin. Sakin ol yani
An da iyidir, olumluya bağlar ama gelecek çıkmaz :)Geysu hakkinda düsünceleriniz nedir
S Springgg85 durtuyorsun ama direniyorum :) merak da ettim cok. Tellwede kredimi bitirdim almamaya calisiyorum :)
Ya ben ona attim gecen gun, uzakta duruyor simdi ama geri almadim artik ne zaman bakarsa. Yorum gelince bilgi veririmMedyumzagnosdan yorum alan varmi cok fazla ismi gecmiyor baktiranlar yorum yspabilirmu.
Ya ben ona attim gecen gun, uzakta duruyor simdi ama geri almadim artik ne zaman bakarsa. Yorum gelince bilgi veririm
zaten kredisi çok uygun ve eski üyeler tavsiye ettiği için gitmiştim 4 5 gün bekledim ama değdi..Katina atmıştım kartlara göre değil hislerine göre bakmış falı ben beğendim fal krizinde değerlendirilebilir...S Springgg85 durtuyorsun ama direniyorum :) merak da ettim cok. Tellwede kredimi bitirdim almamaya calisiyorum :)
Benim de elim gitti ama cekemedim meraktayim ama ne zaman bakarsa artik umidimi kestim o faldan o yuzden surpriz olacak bu hafta icinda falan bakarsa :)Ben ayni uzakta demesine ragmen bekliyorum cekmedim artik ne zaman bakarsa bekliycez :)
zaten kredisi çok uygun ve eski üyeler tavsiye ettiği için gitmiştim 4 5 gün bekledim ama değdi..Katina atmıştım kartlara göre değil hislerine göre bakmış falı ben beğendim fal krizinde değerlendirilebilir...
Bilmem ben attığım zaman katina ve tarotta vardı kartlara bağlı kaldığını sanmıyorum zaten...Son 1 aydır tellweye girip bakmadım bile..zaten çok az denecek sayıda fal baktırıyorum artık..Sadece duru goru fali vardi secenek olarak katinadami bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?