tellwe.com'da bakılan fallar!

Ban kahve fali iade etti, canliya cagirdi. Cok sacma geldi bana
Kesinlikle sacma. Ben de son kredimi banu ile bitirdim. Yonlendirme yapmamasi icin de baska kredim olmadigini belirttim. Hemen hemen ayni seyleri soylemis yine ynamedeki. Paragoz baktigini bilmek rahatsiz edici

Zamaninda banu yilmaz ve grenwayin ayni kisi oldugu yazilmisti burda. Ben ikisine de ayŕi ayei fal atmistim. Banu yilmazin tek bir nokta atisi olmazken grenwayin bircok nokta atisina rastlamistim. Ancak ben de ikisinin ayni kisi olabilecegine ihtimal veriorum. Olabilir yani analiz eden var mi

Bir kere grenway e attım Banu Yılmaz gibi değildi bence ama emin olamadım bunu yazan arkadaş bir seye illaki denk gelmiştir bunu tekrar deneyeceğim banuyılmaz da cok falım oldu bunu anlarım her zaman dedim başka fala yönlendirmesi iyi bir sey değil sizle hemfikirim bu konuda Samimi de bulmuyor olmanızı da anlıyorum bunu hep söyledim

Nilufer_4U ayni kisi demisti. Arat istersen forumda, bir suredir girmiyor sanki Nilufer ama, daha once yazmisti ya bu baslikta ya tellwede. Yoksa karistiriyor muyum

Dediklerinden çıkan tutan oldu mu

Arkadaşlar banu yılmazı önermiştim fakat falımı görünce önermiyorum. Fallın sonu pembeye bağlanmış fakat tek nokta atışı yok! Elle tutulur hiç bir şey yok! Şaka gibi bir fal ...çok komik ya parama acıdım.

Neyse artık fal atmicam; yeter bu kadar enerji kaptırdığım.

Kendi adıma ve belki benim enerjim uyuştu diye önerebileceğim falcılar; en azından tüm süreci, anı, geçmişi, iletişim tarihini tutturanlar diyim : Elfin , Dennis , Ecem23, Geysu ve Eylem Tüzün son olarakta Bilge fal atarsam bu saydığım isimlere atarım en azından anı bilirim.

Falcıların çoğu paramızı alma derdinde. Bir çoğuda saçmalıktan ibaret!

Cok haklısın ya ben bunu kabullendim ama yine engel olamıyorum atmaktan birilerini deniyorum srekli bir yandanda banuyılmaZa atıyorum

Cok haklısın ya ben bunu kabullendim ama yine engel olamıyorum atmaktan birilerini deniyorum srekli bir yandanda banuyılmaZa atıyorum

Onun fal içeriğine dikkat et, tek nokta atışı yok . Bana attığı falı görsen gülersin sonunuda bir güzel pembeye bağlamış ayy bayılacaktım, Geysunun falı efsane kadın döktürmüş geçmiş, an onun dediği gibi. Ne biliyim banu hayal kırıklığı benim için.

Onu da denemek istiyorum bir tek o kaldı aslında denemediğim yakın Zamanda Behappy ya da geysu ilgimi cwkiyor ama kredisi fazla diye vazgeçiyorum

Can'ım ben de Nasıl oluyor bilmiyorum :)) nokta atışı da oluyor yakın gelecekten kısa kısa yaZdıklaeı çıkıyor ben anı iyi anlatan bir sürü yazarım da gelecek kimsede pek tutmuyor :)

Can'ım ben de Nasıl oluyor bilmiyorum :)) nokta atışı da oluyor yakın gelecekten kısa kısa yaZdıklaeı çıkıyor ben anı iyi anlatan bir sürü yazarım da gelecek kimsede pek tutmuyor :)

Canım belki onunla enerjiniz uyuştu. Ama benle uyuşmadı içi boş saçma salak bir fal! tek nokta atışı yok. Geysu ile belki benim enerjim uyuştu bilmiyorum ama daha önce geysuya fal atmıştım. Vade olarak uzun süre sonra geysunun dedikleri çıkıyor. Geysuya fal atacaksan vadeye takılma! ama geysuya baktırmadan geçme, geysunun falını okuyunca banu yılmazın falına benim gibi gülüp geçeceksin :) Gönül rahatlığıyla geysuyu sonuna kadar tavsiye ediyorum.

içimdeki fal istediğini dışarı vuruyorsun. Kendime engel olmam lazım :) haklısın canım cok övüldü burda denemem lazım o kadar falcı deneyen birisi olarak :)

arkadaşlar bu Banu yılmaza aylar önde erkek arkadaşımla kavga edip ayrıldığımızda fal atmıştım. Yazım dili çok kötüydü çok devrik cümleleri vardı.Anda nerdeyse hiç nokta atışı yoktu. Gelin görünki aramaz diye düşündüğüm adam tam onun verdiği tarihte aradı. 4 ay sonra dedi tam 4 ay sonra aradı. Ama sonrasına dikkat et demişti yine dengesizlik yapacaktır. Yaptı evet bu defa ben ayrıldım. Yani Banu yılmazla ilgili karışık fikirlerim var. Ama falı kesinlikle doyurucu bir fal değil.

Mavi kurdele , hayırlı olsun çok sevindim. Peki çıkan falcılar kimler oldu Galiba ilişikler düzene giriyor , kaçanlar geri dönüyor

canımm çok saol biz barışmayız ama bu adımın nedeni bakalım ne öylesine mi aradı devamı gelecek mi gidişatı kimler bilecek bakalım göreceğiz yazarım mutlaka zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…