- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.921
canımm çok saol biz barışmayız ama bu adımın nedeni bakalım ne öylesine mi aradı devamı gelecek mi gidişatı kimler bilecek bakalım göreceğiz yazarım mutlaka zaten
kuzu bana geysu hep çıkıyor ama hep gecikmeli 2 hafta dedi 2.5 ay oldu onun vadesini çözdüm zaten:)
Ben Banu'nun canlı fala cagırma sabıkası yuzunden Nilufer'in eski mesajlarında yazdıgı takdiği uygulayarak fal atmştm "Size fal baktrmayı cok istyorum ve sizi cok merak edıyorum o nedenle şu an katına gönderyorm dıger fallar için musaıt deglm"deyıp kısaca sorumu ekleyp göndermştm,bu taktik mi etkili oldu,yoksa halime mi acıdı ya da cadalozun teki oldugumu mu fark ettı bılemedm ama canlı fala çagrlmadm BU BIR
Ester Kıra-Kıraze aynı kişi BU IKI
Tellwedekı RealGypsy, merlee, ruh, hisperisi,sabrina,redqueen,enderun tarzı yorumcular FALCIBOT. Yorum sayfalarını okuyun ıyıce arkadaslar....galiba BU da UÇ
promosyon 2 defa merlee ye denk geldim nası botsa acayip tutturuyor.:))hiç soru sormadan promosyon atıyorum bu merle şaşırttı benii güzel atıyoo
Ne falı baktırmıştın? Şu an sadece duru görü falı açıkMedyumzagnosdan yorum geldi harikaa kizlar kosun baktirin :))
Ne falı baktırmıştın? Şu an sadece duru görü falı açık
Sanki üslubu birkerebir e çok benziyor ya... sevgiler yazıp iki nokta koyması bile... Küçük harfler. Hisleri de güzel. :)) Çıktı mı canım falın?bana güzel baktı cadininelması tabi bakalım tutar mı tutmaz mı bilemiyorum.benim fiziksel özelliğimi net tarif etmişti.hiç bir falcıyada yazmamıştım üstelik.bir de sorduğum kişiyle ilgili 3. bir kız vardı onla alakalı bir şey söyledi o da doğruydu.bakalım görücüze aralık son haftası yazarım çıktı çıkmadı diye.ben şimdilik beğendim onu
daha vade dolmadı bu ayın sonunu bekliyorum bildiği şeyler var bende hiç kimseye sınav durumlarımı sormamıştım onu yazmış mesela.hafife almayın çalışın diye...hisleri üslubu güzel...Sanki üslubu birkerebir e çok benziyor ya... sevgiler yazıp iki nokta koyması bile... Küçük harfler. Hisleri de güzel. :)) Çıktı mı canım falın?
Ya bana da hep Aralık sonu Ocak başı,yok haftanın son günleri vadesi vermişş:) İnşallah. Bana da bir şeyler demiş ama hadi bakalım...daha vade dolmadı bu ayın sonunu bekliyorum bildiği şeyler var bende hiç kimseye sınav durumlarımı sormamıştım onu yazmış mesela.hafife almayın çalışın diye...hisleri üslubu güzel...
Canim senin geysu falin cikmamis miydi zaten? Demisti ya eskisi yazacakcanımm çok saol biz barışmayız ama bu adımın nedeni bakalım ne öylesine mi aradı devamı gelecek mi gidişatı kimler bilecek bakalım göreceğiz yazarım mutlaka zaten
Canim senin geysu falin cikmamis miydi zaten? Demisti ya eskisi yazacak
Degilakrepgoz hala ıyı mı 1yıl Önceki falım cıkmışta
kuzu 2 aydır baktırdığım birisi vardı bu çıktı ondan önce geçen yılki çocuk 4 ay önce yazdı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?