- 20 Ağustos 2016
- 3.342
- 2.420
- 83
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #18.941
sen eskidende baktırmışmıydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen eskidende baktırmışmıydın
Hayir su an bi kac hafta oluyor. Cok bastan savma anlik hic bi sey yok. Bir de 5 Puan ver diye tutturdu. Yok benim
Faldan sonra o gün bir daha bakamamis
O efsane bakardı off şuan bi yıl Önceki falının cıktıgını gordum ama olay deıl dusunce acısından... yani şöyle adam bunu yasayacakmış ki bunu görmüş yaaa yine guzel baksa baktırırım
Dene istiyosan ciktiysa
Hahahakızlar bilgelifal skandal tarot attım fincan yorumlamış adkjaljsfkja bu ne ya ama bazı şeyler de tuttu ay gülmekten öldüm
Kopya yapistir olabilir mi diye inceleseydin, ve eger oyleyse iade istemelisin bence. Tesadufen herkese uyabilecek bir seyse tuttu dedigin eger.kızlar bilgelifal skandal tarot attım fincan yorumlamış adkjaljsfkja bu ne ya ama bazı şeyler de tuttu ay gülmekten öldüm
tutturdu dediği şeyler ana konu mu canım?
neler tuttu
Geysuyu ilk kez denedim ve beni bu kadar saskina ugratan baska biri olmadi. Ben kendi hayatimi bu kadar guzel dile getiremezdim. Ama topikte arastirdigim kadariyla genelde pembeci yorumu yapilmis. Bu yorumlar beni oldukca sasirttti. Gercekten oyle midir. Olumsuz gordugu seyleri soylemez mi ?
Merhaba sezgi imsezgi kullanıcı adlı falcı mı acaba?[/QUOTE
Ben binnazda profilini goremedim o ozelden maille bakim yapiyor
Ben binnazda profilini goremedim o ozelden maille bakim yapiyorMerhaba sezgi imsezgi kullanıcı adlı falcı mı acaba?
değil canımBen binnazda profilini goremedim o ozelden maille bakim yapiyor
Kehribanı bende beğeniyorum burda önermiştim bazen kısa bazen uzun falları var bende banuyılmaz gibi devrik cümle yazıyor ama analiz ruh halleri cok iyi yorumluyor gelecekte dediği yönde gibi su an birazcık daha vakte ihtiyacım var tam çıkıyor demem için bir kere birisinin ailesini sormuştum ailede kaç kişi olduğunu falan bire bir tarif edince şaşırmıştımKehriban hakkında ne düşünüyorsunuz? 5-6 ay kadar önce tarot atmıştım kendisine ve o zaman için yüzeysel gelmişti hala daha emin değilim uydurup uydurmadığından ama şimdi yeniden okuduğumda kişilik analizini çok iyi yaptığını gördüm. Falda yakında sen de öğreneceksin dediği bir olay vardı ve gerçekten öğrendim. Onun dışında karşı taraf hakkında söylediği bazı şeyler doğru mu acaba diye düşünüyorum birkaç gündür. Basmış olumsuzu sağolsun. Şimdilerde uzakta gözüküyor bir kez daha denemek isterim aslında ama yorumu aşırı düşük cümleli ve özensiz açıkçası bunu söylemeden geçemeyeceğim. Daha önce baktıran varsa düşüncelerinizi merak ediyorum![]()
Aynısını bana da yaptı hatta bende burayı okuduğunu düşündüğümü yazmıştım geçmiş sayfalara bakabilirsinfalcıların burayı okudugunu düsünüyorım kesinlikle bu yoruma verdiğiniz cevaplardan sonra yönetimden bu mesajımı silmesini isticem eski sevgilimle barıstığımı yazmıştım kızlar buraya bir takım olaylar oldu ve kopma aşamasına geldik ve bende nakta bütün enerjimi sömürüyor olmasına rağmen arkadasıma yakın zamanda inanılmaz güzel bir fal baktığından naktaya yine aynı sorularla fal attım klasik adam gelirmi işte hayatında söyle biri vardı onunla ilgili ne düsünüyor birde baska birini sordum yazmış ki size olan görüsüm olumsuz ve siz olumsuz falları takan biri oldugunuz için falı iade ediyorum bu nedir bana biri söyleyebilirmi?
hic bir anlam veremedim, falcıların sayemizde havalandığını düsünüyorum artık tabiri caizse