tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar medyumzagnos ilk falında acayip olumlu olup ikincisinde tam tersi şekildeydi. Bütün söylediklerinin tersini söyledi çok şaşkınım böyle olan var mı ?

Kızlar medyumzagnos ilk falında acayip olumlu olup ikincisinde tam tersi şekildeydi. Bütün söylediklerinin tersini söyledi çok şaşkınım böyle olan var mı ?
Demek....bunu da eledik.....Bu nasıl duru görü ki habire pusulasını sasryor? Ben 1 kez attm,daha da atmam...

Demek....bunu da eledik.....Bu nasıl duru görü ki habire pusulasını sasryor? Ben 1 kez attm,daha da atmam...

Ya öyle bi değişmiş ki fal ilk falda her şey güllük gülüstanlık ikincisi de bi gömmediği kalmış beni anlayamadım ben :/ olumsuz konuşması değil mesele ama değişik geldi bana. Bi kaç hafta önce nişanlanacaksınız diyen adam şimdi kaderinden silinmiş diyor..kalbime indi valla..aslında bu kadar da etkilemesine izin vermemek lazım ama insan yapamıyor

Kızlar iyi geceler uzun zamandır uzaktan takip ediyorum sizi fala meraklı olanlardanım bende, özellikle bu ara :)) sizden okuduğum kadarıyla geysu ya fal atacağım ilk olacak bana yardımcı olur musunuz:KK51:
1)mobil uygulama olarak kullanıyorum kredi almayı güvenli olarak nasıl yapıyorsunuz
2)kahve falı mı tarot mu
3)detay ve soru kısmı olarak ne yazayım

Kehriban hakkında ne düşünüyorsunuz? 5-6 ay kadar önce tarot atmıştım kendisine ve o zaman için yüzeysel gelmişti hala daha emin değilim uydurup uydurmadığından ama şimdi yeniden okuduğumda kişilik analizini çok iyi yaptığını gördüm. Falda yakında sen de öğreneceksin dediği bir olay vardı ve gerçekten öğrendim. Onun dışında karşı taraf hakkında söylediği bazı şeyler doğru mu acaba diye düşünüyorum birkaç gündür. Basmış olumsuzu sağolsun. Şimdilerde uzakta gözüküyor bir kez daha denemek isterim aslında ama yorumu aşırı düşük cümleli ve özensiz açıkçası bunu söylemeden geçemeyeceğim. Daha önce baktıran varsa düşüncelerinizi merak ediyorum:110:

Ben kehribana çok yıllar önce ilk baktırdğımda herkesin olumlu konuştuğu bi şeye olumsuz demişti ve onun dediği çıktı bir tek.çok uzun ve güzel düzenli bir anlatımı yok. Ama hisli biri yeni baktırdıklarımda da bildiği şeyler oldu. Bekleyen şeylerde var. Bakalım inşallah onun dediği gibi ilerler

Kızlar iyi geceler uzun zamandır uzaktan takip ediyorum sizi fala meraklı olanlardanım bende, özellikle bu ara :)) sizden okuduğum kadarıyla geysu ya fal atacağım ilk olacak bana yardımcı olur musunuz:KK51:
1)mobil uygulama olarak kullanıyorum kredi almayı güvenli olarak nasıl yapıyorsunuz
2)kahve falı mı tarot mu
3)detay ve soru kısmı olarak ne yazayım
Ben tarot atmistim bana uymadi fal.
Sanirim kahvesi daha iyi.
Diger sorularin cevabini bilmiyorum. Ben hep detay verio sordum ama iyi degil herhalde. Paypal ile odeme yapiyorum ben.

Başka falcida yaşadım ben de aynısını
bende zagnosa attım evlilik tarihi yaşayacağım sehiri falan direkt vermiş ilginc olanda yaşayacağımı söylediği sehrin cidden mantıklı olması beni şaşırttı bilemedim ama dediğin durumu ben coğu zaman yaşadım hem tellwede hem de yüzyüze falcılarda. sevgiliyken gittiğimde bu senin kaderin seni cok seviyor söyle böyle diyen kavga edince gittiğimde evlensen bile bosanırsın kelimesini bile duydum burdan da seyi mi anlamalıyz acaba olaylara göre mi bakıyorlar acaba :D

bende zagnosa attım evlilik tarihi yaşayacağım sehiri falan direkt vermiş ilginc olanda yaşayacağımı söylediği sehrin cidden mantıklı olması beni şaşırttı bilemedim ama dediğin durumu ben coğu zaman yaşadım hem tellwede hem de yüzyüze falcılarda. sevgiliyken gittiğimde bu senin kaderin seni cok seviyor söyle böyle diyen kavga edince gittiğimde evlensen bile bosanırsın kelimesini bile duydum burdan da seyi mi anlamalıyz acaba olaylara göre mi bakıyorlar acaba :KK70:
Bende soorular üzerinden yürüdüklerini düşünüyorum. Soru olumlu ise olumlu olumsuz ise olumsuz gidiyor fal. Aslında takmamak lazım ama olmuyor

Bende soorular üzerinden yürüdüklerini düşünüyorum. Soru olumlu ise olumlu olumsuz ise olumsuz gidiyor fal. Aslında takmamak lazım ama olmuyor
aynen senin gibi düşünüyorum ben de :) bir ay önce gittiğinde ya da iki ay yani örnek olarak evlenme tarihi veren insan nasıl oluyorda onunla olmaz falan diyor bunu anlamıyorum :D kesinlikle olaylara göre yorumluyorlar

D desdemoniaa ben çok iyi olanlar dışında çoğunun mod okuduklarını düşünüyorum sen pozitifsen bi konuda onlar da pozitif ama aklında bi soru işareti varsa ya da kendi kendine kurulmuşsan direkt basıyolar negatifi ben böyle hissettim

Back
X