tellwe.com'da bakılan fallar!

D desdemoniaa ben çok iyi olanlar dışında çoğunun mod okuduklarını düşünüyorum sen pozitifsen bi konuda onlar da pozitif ama aklında bi soru işareti varsa ya da kendi kendine kurulmuşsan direkt basıyolar negatifi ben böyle hissettim
EVET gercekten öyle dee olabilir sonucta kavga edince olumsuz bir mod oluyor :)

Merhaba, ufak bir sorum olacakti size. Ben geysuya fal attım birkaç gün önce, suan sırada onlerdeyim. Ama nerdeyse bomboştu fincan da tabak da. Bugün bi fal kapattım acayip dolu ve karışık çıktı. Bunu yorumlatmak çok istiyorum. Ama şimdi falı iptal edersem sırada 15r falan dusucem :/ fotoğrafları değiştirmenin bir yolu yok mu? Ya da düşük kredili onerebileceginiz biri var mı ona ayrıca atayım?

kehribana baktırdım biraz düsük cümleleri de olsa gayet güzel ve anlık durumu bilen biri diyebilirim bence yeni falcı arayanlar deneyebilir. Adamla aramı düzelttiğime göre bu forumdan gidebilirim yine kızlar
hahahahha bende öyle yapıyorum :D benimde kehribanda falım var ama sanırım su an bakmıyor yarına kaldı :D

Ben ilk kez Geysu'ya attım çok da heveslenmiştim. 2 gündür bekliyorum dün akşam iade etmis :( yogunluktan enerjim düşmüş olabilir daha az yoğunlukta tekrar atabilirsin demiş. Bekleyemem ki çok ihtiyacım vardı suan. Kredi elimde kaldı kimi önerirsiniz çıkanlardan?

Ben ilk kez Geysu'ya attım çok da heveslenmiştim. 2 gündür bekliyorum dün akşam iade etmis :KK43: yogunluktan enerjim düşmüş olabilir daha az yoğunlukta tekrar atabilirsin demiş. Bekleyemem ki çok ihtiyacım vardı suan. Kredi elimde kaldı kimi önerirsiniz çıkanlardan?
Geysu çok iyidir mutlaka tekrar gönderin.

Bu ara sıkı takibindeyim, 1-2 ancak bakıyor uzun süre falda kalıyor, ama öncesinde nasıldı bilmiyorum

Back
X