- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.201
Ben naktaya baktirdim.baktirdiğim kişinin Tlf numarasinin sonunu söyledi.Bu numara kiminse Seni arayacak dedi.şok oldum
Bu benim için o kadar güzel bir haber ki... Umarım 2018 de tüm dileklerin bir bir gercekleşir. Neden dersen yakın bir zamanda Medyumzagnosa fal gönderdim ve burada bu kadar övülmesinden sonra falı tam bir hayal kırıklığı, tek bir şey de mi bilemez bir "medyum"? Hayır gercekten olasılık hesabı olarak sıfır bana öngördükleri ki ona verdiğim bilgileri şimdiye kadar hiç bir falcıya vermedim, secerimi istedi resmen doğum yeri, fotoğraf falan hersey... Tereddütlüydüm bu foto konusunda ama işte şeytan dürttü. Bir şey de bilse... Falı okuduktan sonra o kadar beklediğim için üzüldüm ne boşmuş meğer. Hayat hikayesini okuduğumda da demagoji olduğunu düşündürmüştü bana. Ayrıca enerjisi iyi gelmedi mi ne falında kötü bir şey dememiş olmasına rağmen moralim çok bozuldu ve sevdiğim daha önce falları iyi kötü çıkan yorumcular için bile tereddüte düştüm, hani bundan sonrası içim onların öngörüleri de tamamen boş mu anlamında. Onlardan birine bu bilgilerin yarısını dahi versem herhalde top notch bir yorum alırdım.
Çok spesifik bişey söylemiş hatta bence bu zirve yani :)) umarım mutlu olacağınız sonuçlar alırsınızTabi söylerim.Ben bile Tlf sonunun o sayi ile bittiğini Ben bile bilmiyordum.Tlf rehberinden baktim gerçekten o sayi ile giriyor.
Bana durugoru fali bakti, sadece durugoru fali acikti ben baktirdigimda foto ve yazdigim diger bilgileri istedi benden. Yorumunu basarili bulmadim maalesef hem de hic :/Bende baktirdim benden ne foto istedi nede bilgi cok aytintida vermemistim .basarili buldum kendisini
Inşallah bu konuda bi çok kişiyle fal baktirdim.en çok naktayi beğendim.Ama gelecek çikar mi bilemem.Çok spesifik bişey söylemiş hatta bence bu zirve yani :)) umarım mutlu olacağınız sonuçlar alırsınız
Merhaba,bende yeniyim sitede.Malum sıkıntılı zamanlardan geçiyorumBiri bana bir şeyin istediğim yönde olmayacağını söylerse ben onu istediğim yöne çevirmek için inat ederim. Kulağımı tıkar kan kusarım ama yine de beklentimden, amaç edindiklerimden vazgeçmem. Ha çok yıpranırım canım yanar dizim kanar ama oturup elimde sıfırla beklemeyi yediremem kendime. Ne demişlerse halt etmişler. İstersen ve mücadele edersen, inat edersen kendini farklı ve mıtlu hissedeceğine eminim. Bu hayatta yalnızca aşk için bir insan için var olmadık. Bunu bugün bir başka arkadaşa daha söyledim. Nolmuş gelmemişlerse bizi de adam gibi sevmemişlerse ölek mi ya. Bırakalım bu umutsuzluğu hayatı kaçırmamaya odaklanalım. Mutluluğu yalnızlığı sorgulamakla ömür geçer mi? Yaşadığımız anları sahiplenelim. Her şey daha güzel olacak ozaman göreceksiniz. Kimseyi sorgulamak yargılamak değil niyetim sadece biliyorum ki sevginin kıymetini bilen çok az kişiyiz şu dünyada ve sizin gibi sevgi dolu kadınlar asla umutsuz, mutsuz bir hayatı haketmiyor. Mücadelenizle onur duyun. Her şeyin en en güzeline layıksınız. Umutların mutlulukların en güzeli sizlerin olsun yeni yılda.
Merhaba,bende yeniyim sitede.Malum sıkıntılı zamanlardan geçiyorumve fal yorumları takip ediyorum.. Hayata olumlu bakmabilmek gerçekten büyük bir başarı bana göre.. Evet herşey çok güzel olsun diye olumlama yapıyoruz kendimize ama geçmiş,anılar birden canlanınca ne yazık ki acıyı tekrar yaşamayı engelleyemiyoruz.. O yüzden yazınızı çok beğendim,Sevgiler..
Bana durugoru fali bakti, sadece durugoru fali acikti ben baktirdigimda foto ve yazdigim diger bilgileri istedi benden. Yorumunu basarili bulmadim maalesef hem de hic :/
Mesajin cok aklimda kaldi gun boyu.Tabi söylerim.Ben bile Tlf sonunun o sayi ile bittiğini Ben bile bilmiyordum.Tlf rehberinden baktim gerçekten o sayi ile giriyor.
O eli masali firca atan "abla" hic eksik olmasinBenim beni fırçalayacak ablalarım var. Bu dönemde destek çok değerli. Ben de bazen zorlanıyorum gerçekleri kabullenmekte sonra yiyorum maşayı.Bize emek veren insanlar için başarmak zorunda hissediyorum. Dün bir şeyi daha iyi anlamamı sağladı bir konuşma. Derdinizi paylaşınca o sadece size ait gibi davranamak nasıl da bir yanılgıymış. İnsanlar sizi dinliyor, sizin için üzülüyor, endişeleniyor ve dualar ediyorlar; aylar aylar geçiyor ve hala aynı noktadaysak bu insanların hakkına da girmiş oluyoruz. Zira zaman değerli. Her gün bir şey öğreniliyor işte.
Binnaz basligina yazmistim bugun. Kopyaliyorum. Aratma yapip, kendin karar ver lutfen. Soru sormasan da olur sorsan da, ama sorudan yurumez, durusttur ne gorurse soyler. Pembeci degil. Ben sahsen hep tavsiye ederim, ama dedigim gibi forumda arat yine de senMerhaba kızlar,fal konusunda fikre ihtiyacım var.Binnazdakiler hep pembe tablo gibi geliyor bana(tabiki istisnalar vardır, yüksek ücretlilere baktıramıyorum ne yazık ki. ) Telwe den isim önerir misiniz? Birde şöyle ben sırf bilsin ve enerji olsun diye çok detay veriyorum bu defa da sanki benim cümlelerimle geri dönüş oluyor, detay vermiyorum ufaktan çıtlatır gibi yapıyorum,o zamanda yorumda pek bağlantı kuramıyorum.. sizler nasıl yapıyorsunuz, fikir verir misiniz? Eğer doğru yanıt alabileceğimi bilsem detay vermeye hazırım zaten.. çok sıkıntılı bir süreçteyim
Çok teşekkür ediyorum.Bende zaten Banu yılmaz,Nakta, yeşilcingene,imsezgi,cadininelmasi aralarında kalmıştım.. Açıkçası olumsuz yorum alırım diyede korkmuyor değilim oBinnaz basligina yazmistim bugun. Kopyaliyorum. Aratma yapip, kendin karar ver lutfen. Soru sormasan da olur sorsan da, ama sorudan yurumez, durusttur ne gorurse soyler. Pembeci degil. Ben sahsen hep tavsiye ederim, ama dedigim gibi forumda arat yine de sen
Tellwe nakta baktirdin mi hic? Denemeni tavsiye ederim enerjin uyar umarim. Burada da arat tabi, negatif yorum aldigini soyleyen de cok oldu. Bende fallari hep gercekci idi. Kahve atsan da kartlariyla bakar zaten, duvarini da oku atacak olursan. Mesela goz rengi ve dogum tarihi isim sart (soyisim degil)
Binnaz da kime.baktrdnÇok teşekkür ediyorum.Bende zaten Banu yılmaz,Nakta, yeşilcingene,imsezgi,cadininelmasi aralarında kalmıştım.. Açıkçası olumsuz yorum alırım diyede korkmuyor değilim oçünkü isim vvermiyim binnazda yenilerden biri aşırı olumsuz yorum yaptı ve canlı fal sonucu,tlf ile görüştük,bende sevindim içinden geldi aradı felan diye ama karşı tarafın sesinden net bir şekilde olumsuz yorum almak, inanın çok yıprattı beni Binnazda Aralık sonu,Ocak Şubat vadelerini veren oldu,ama süreyi beklemek olumsuz etki yapıyormuş bunuda burda öğrendim (ama elimde olmadan düşünüp vadeyi bekliyorum). İnşallah herşey herkesin gönlünce olur..
Burdan isim vermem doğru olursa yazayım ? Yoksa size özelden de yazabilirim..Binnaz da kime.baktrdn
Burada isim vermende sorun olmaz. Ilk baslarda ben de sadece tellwe falcilarinin konusuldugu bir baslik sanmistim :) oyle degil. Paylasilabiliyor.Burdan isim vermem doğru olursa yazayım ? Yoksa size özelden de yazabilirim..
Pervin Yıldız ve en son bu yorumcudan yorum aldım, öncekiler hep olumlu idi.. Ve enerjim düştü, dedikleri olur diyeBurada isim vermende sorun olmaz. Ilk baslarda ben de sadece tellwe falcilarinin konusuldugu bir baslik sanmistim :) oyle degil. Paylasilabiliyor.
Haklisiniz.Annem çok iyi fal bakardi.o da öyle derdi.siz söyleyince Tekrar hatirladim.Mesajin cok aklimda kaldi gun boyu.
Sana nacizane tavsiyem bu kadar nokta atisli bir falin ustune baska baktirma bekle. Ben keske en basta oyle yapsaydim, belki cok baktirarak oteledim vadeleri diye dusunuyorum cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?