tellwe.com'da bakılan fallar!

Profiline baktim da, aman yarabbim o ne sert bakis oyle. Resimden cikip azarlayacakmis gibi duruyor iptal de 3 kez dusunmemeye calis. Cogu kisi yorum yapmamis, baktigi fallar yorum sayisinin 2 kati. Guzel yorumlar gorunuyor ama belki de gorunmeyen yorum cok. Cok takilma bence.

Canım merhaba. Ben de Pervin Yıldız a baktirmak istiyorum ama. Olumsuz yorumu disinda nokta atisi yaptigi seyler oldu mu bir de binnaz da bahar yağız ı deneyebilirsin ben cok begendim

Canım merhaba. Ben de Pervin Yıldız a baktirmak istiyorum ama. Olumsuz yorumu disinda nokta atisi yaptigi seyler oldu mu bir de binnaz da bahar yağız ı deneyebilirsin ben cok begendim
Canım,ben klasik dönecek mi şeklinde sordum ama baya detay verdim ve benim falım çok olumsuzmuş ve olumsuz fallar üzerinde pek durmuyormuş, öyle dedi.Hani söylenecek pek bişey yok der gibi.. Tabi benim moral yerlerde o yüzden tavsiye etmiyorum,cidden moralini bozma durduk yere. Bahar yağıza baktırdım 49 kredi iken (zaten hemen bu kredi artırma olayını anlamıyorum)ve benim yine verdiğim detaylar üzerinden kafası karışık,dönecek.ona her konuda destek ol tarzı yorum aldım ama içime sinmedi nedense..

Ayy İnşallah canım çıkmaz.Aklıma geldikçe iptal diyorum..

Kızlar,bu arada dün aniden tellweden birine kahve baktırdım, Ama öncesinde online olan birine attım yine tellwede, baktım ses yok 4 saat geçmişti üstünden içim iptal et dedi ama bekledim bir müddet hak yemek olmasın diye(belki bakmaya başlamıştır dedim) sonra iptal Edip adını duymadığım birine attım (profil yazısı hoş geldi) ama fal içime sindi,eğer çıkarsa size bilgi vereceğim ve şu an üzerine fal baktırmayıda düşünmüyorum. Şu an yıldız düşüklüğü varmış bende.Falcı dedi, ve belirtilerine baktım netten mantıklı geldi Uyku düzensizliği,işlerimin olacakken olmama durumu gibi ve onun için dua arayışındayım. Sizlerden konu ile ilgili bilgisi olan varsa,bilgi almaya hazırım

Tesekkür ederim canım. Bence de hic moralimi bozmayayım durup dururken ama olumsuz fal üzerinde durmadığını söyleyen birinin iyi falcı olabilecegini sanmıyorum. Insallah da çıkmaz kuzum dualarım seninle .. Bir de bir yerde okumustum tam hatirlamiyorum ama sanirim olumsuz seyler insanlarin bilincaltina daha kolay yerlestigi icin, insan enerji olarak olumsuzu daha kolay cekiyormus ve bu durumda olumsuz fallarin cikma orani yüksek oluyormus. Ve bazi falcilar bu bilgiye dayanarak olumsuz fallardan daha iyi geri dönüs aldiklari icin bunu misyon haline getiriyorlarmis. Eger bunu yapanlar varsa gercekten ilahi adalete birakiyorum. Insanlar cıkmazda olduklari icin kapilarini caliyorlar. Inan ki kuzum her olumsuz konusan dogruyu söylüyor demek olmuyor. Insana psikolojik olarak bu duyguyu yerlestirip gercek olmasina neden olabiliyorlar. Mesela ben buna benzer bir sey yasamistim. Her sey yolunda giderken falcinin biri sacma sapan bi sekilde sen bunu cok simartmissin bu gidisle seni birakir gider vs gibi sözlerle iyice psikolojimi bozmustu. Nasil davranacagimi sasirmistim ve nitekim yine benim sacmalamam yüzünden bitti. Oysaki o kadina gidene kadar hic bir sorun yoktu. Bazen insanin dengesiyle oynayip olmayacagi olduruyorlar yani Hiiiccc takilma sen o fala bence her şey güzel olacak

Aynen canım katılıyorum sana.Zaten bende olumsuzu üzerime çekerim diye endişe ettim Bir de yeni mesajımda bahsettim,tellweden baktırdığım falcı,bana buna benzer bir durumdan bahsedince (negatifliği üstüne çekmişsin,yıldızın aşırı düşük dedi ve dünkü fal bu yüzden de cidden içime sindi. Duaların için çok teşekkür ederim canım (bu ara gerçekten ihtiyacım var),bende sana ve hepinize dua ediyorum..

Allah razı olsun kuzumm

Bu arada yıldız düsüklügüne iyi gelen seyler bunlarmis canım. Belki yapabileceklerin vardir

Bakin ne buldum. Tellwe'de falci olup rakiplerini kotu oyla dusurmeye calisanlar var demek. Allah durust olanlara yardim etsin valla, cok zor...
Medyumzagnos fiyatini ucurmus, zaten listemden de cikarmistim ama duvarinda gorunce paylasmak istedim.

Eklentiler

• Screenshot_20180105-143841.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 196
bu konuyu yeni gördüm medyumzagnos benim çok moralimi bozmuştu bütün diğer falcıların tam tersi bir yorum yapmıştı, hatta resim istemiş atmamıştım o kadar da bilgi veremem zaten yeteri kadar veriyoruz falcılara. 10 tl den 50 ye yükselttiğini görnce zaten biraz şüphelendim ondan, ayrıca biyografi kısmı ve koyduğu resim çok akalasız resmi çok itmişti ama olumlu yorumlar var diye fal atmıştım. capella79 Zagnos ve Ruhani aynı kişiymiş demek, Şu Tellwe’deki bazı falcılara hiç güven yok cidden.

Kızlar telwe Betulunkehanetleri.... bu hatuna bence fal atmayın...Vipplus olmadan önce duvar yazısında sadece iş-ask vs. sorun gerisini bana bırakın dıye yazmıştı, vay be dedm esaslı hatun, farklı bır hesaptan ask dedm gonderdm, 6 dakıka boyunca sen ask hatunusun (valla pespayenın tekıyım ne askı kız:), eskı sevgılın olabılır de olmayabılırde bıraz bencıl ama klasık baska sahıs ve mutlu son dıye bıttı fal. Al o falı kıme gonderırsen gonder eh... der....Çok ustunde durmadım ama bır daha da atmam dedm. Vıpplus olunca o ozguven gıtmıs ısım-burc-net soru-dogum tarıhı ısteyen bırı gelmıs. Nıye kı bacım, oncekı fallar yoksa copy-paste mıydı yoksa?

Gecen bır baktım 150 fal olur olmaz fıyat 50 olmuş, son duvar yorumlarında " ya nıye bırden bu kadar yukselttınız kı " dıye klasık "ınsan serzenısı" varken (cunku ınsan en ıyıyı en ucuza almak ıster ama burada en ıyı soz konusu bıle degıldı) pespese yapılan yorumlarda "yasa varol 50 sana kurban olsun," tarzı 5-6 farklı hesaptan saksakcılık yapılmıs. Pardon ama bu falcı sozde yenı daha 1 ay bıle yok bu sıtede, cıktı falı bıle dıyemezsınız,bu neyın HEZEYANI (tek cvp falcının kendı kullanıcı uyelıklerıyle yazdıgı yorumlar olmasıydı, bu saksakcıları gormesem ben de uyanmayacaktm)

Ben de "balık tutmak" için bır yem attım, duvarında dedımkı "falcı fıyatı ıstedıgı gıbı belırler de ben bu alkışcıları cok merak edıyorum yıne fıyat boyleyken sıraya gırebılecekler mı,bunu falcının baktıgı fal sayısından vs. nasılsa anlarız. Gercı sevgili Betulunkehanetleri eminim bu mesajımı sılecektır ama baktıgı falın ederı asla 50 tl etmez dedım- 1-2 saat sonra baktım o yorumlar ve benım yorumum silinmiş, anında betule sıtedekı ilk anından ıtıbaren vayyyy-super dıyen begum dıye bırı hemen fal atmış, atmış ama bu işte bır garıplık var, falcının falları kısmında gorunmeyen ozel mavı butonlu faldan atmış ve yıne garıp olan su kı falcının baktığı fallar hala 150'de gorunuyor. Ben o mesajı yazmadan once de son baktıgı falda da 150 gorunuyordu, artı 1 fal nıyeyse fal sayısını arttırmamış. Hadı buyrun....

Bır adım daha ılerıye gıderek sunu dusunuyorum, AYNI IKIRCIKLI TAVRI FARK ETTIGIM ICIN,huylu huyundan vazgecmez ne de olsa bu hatun Falınustası olabılır mı? Bence gayet de olabılır.

Daha ılerıye gıdecegım ben tellwe medyumvedat veya medyumserkanhocaya hıc fal baktırmadıgım ıcın yuzde yuz emın degılım ama ıcımden bır ses onlarında ruhanı-zagnos grubundan oldugundan soyluyor...Amaaan mıdem bulandı resmen

Bu arastirmaya sapka cikarilir. Benim bunu anlamam icin bir kac kez daha okumam gerekli :)

Bende attım bu falciya ama ben melisafalla şüpheye düşmüştüm bir kez de falinustasina atmıştım ben de diyordum nasıl bildi her şeyi fena keklendik desene

Duzenli girmedigi icin Nilufer_4U gorsun diye etiketliyorum. O da senin gibi hep detayli analizler yapiyor :) Supersiniz valla.

Bende attım bu falciya ama ben melisafalla şüpheye düşmüştüm bir kez de falinustasina atmıştım ben de diyordum nasıl bildi her şeyi fena keklendik desene
capella79 L Lepis75 zaten falinustasi bir suredir bakmadigina gore elbet bir yerlerde baska bir isimle bakiyordu, mesele teshis edilmeyi bekliyormus :) tellwe coklu profil konusunda cok elverisli bir ortam.

capella79 L Lepis75 zaten falinustasi bir suredir bakmadigina gore elbet bir yerlerde baska bir isimle bakiyordu, mesele teshis edilmeyi bekliyormus :) tellwe coklu profil konusunda cok elverisli bir ortam.
Valla şoktayım şu an leyla ama bence melisafalda aynı gurubun içinde capella79 bahsettiği yorumcu melisafalın duvarında da yorumu var ben falinustasina çok detay vermemistim ama melisafala üç kez baktırdım isim durum bilgi vermiştim benim verdiğim bilgileri Betül söyleyince biraz supelendim kanitim yok ta his işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…