tellwe.com'da bakılan fallar!

chitraya baktırmaya karar verdim kızlar önümde bir halk ekmek kuyrugu var desem yeridir bu ne ya kaç günde geliyor falınız bana acil lazım

Sevgili arkadaşlar sizlere şimdiye kadar beğendiğim falcıları önerdim , önerdiğim tüm falcılar için özür dilemek isterim. Daha fazla para ve duygunuzu heba olmasın diye ve nolursa olsun yüzleşmeyi seçin zamanınıza yazık en önemlisi duygularınıza yazık...

Binnaz Abla;

Kahve : Cemre yağmur, bergü izgören,nil güneş,yasmin hanım,esma sultan,janset özün,berrak okur,pelin bilge özdoğru,rüya yıldız,efsun aksoy,ecem özgür,gizem sitare,didem sönmez,bilgen sezer,cemre yağmur, cansın saylan temel sebebi bilmeyip tek nokta atışı olmadığını gördüğüm falcılar. Pembe tablocular...

Tarot: Alya kayahan, arnisa bahadır,zeynep sabah...pembeci hiç bir şey bilemediler.

Katina: melek yıldız, eylem tüzün,doğadan,kesira sirel en önemli temel sebebi bilemedikleri gibi pembeye bağladılar.

Elfine ayrı parantez açmak istiyorum: elfinin anda çok iyi olduğunu söylemiştim fakat aslında elfin anda gelecekte asla iyi değil hisli biri değil! Gerçek bir falcı ve hisli biri benim durumu şak diye söylemesi lazımdı...

Telwe; Şöyle toparlıyım çoğunu denedim sadece tek falcı bildi Jİsim vermicem

Nakta ; hisli bir kadın iyi bir falcı , fakat bende bilemedi ama demek değildir kötü bir falcı .Onun kibar ve naif ve dürüst biri olduğu için hakkını yemek istemiyorum.

Chitra çok güvenmiştim o da bilemedi L

Falsepeti; Dennis asla tavsiye etmiyorum L Sadece oradan bir yorumcu bildi J

Binnaz da bir yorumcu bildi J

Falalem : Rezzan abla bildiğiniz hikaye uyduruyor J

Bir yolun var iyisimi hiç bulaşmayın J

Çok fal baktırıdım ama elimde kalan gerçek falcı olarak 4 kişi .

Benim durumu net olarak sadece bir falcı bildi duru gözü ile baktı ve hayretler içinde kendisini dinledim ama onunda ismini paylaşmicam. İsim vermeyi artık doğru bulmuyorum. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum.

Kendi durumunun temel nedenini tespit ettim, ve somut şeylerle . Toparlarsam lütfen kim için fal baktırıyorsanız kendi iyiliğiniz adına o kişilerle yüzleşin , gurur yapmayın çünkü gurur yapayım derken tüm zamanınız elinizden gidiyor farkında değilsiniz. Karşısına dikilin, ve sorun neyse öğrenin.

Gördüğünüz gibi tüm fallar patlıyor JÜzgünüm , kırgınım ama vicdanım kafam rahat. Size tavsiyem yüzleşin ve hayatınıza odaklanın. Hayal kurun ama kendi üzerinizde , başkası üzerine değil kırılısınız.

Bana fal gönderen arkadaşlar var yaşadığım şoktan çıkmaya çalışıyorum iyi hissettiğimde sizin fallarınıza mutlaka geri dönüş yapıcam fakat uzun bir süre sisteme girmem. Hepinizi sevgilerimi yolluyorum.

Iyi ol kuzucum sen elinden geleni yaptin. Senin kalbinin temizligini o goremediyse affedersin ama o onun aptalligi. Ya bu gidisle feminist olcam galiba ya. Ya da oluyorum inceden...

Tesekkur ederiz bilgiler icin.. Umarim en kisa zamanda enerjini guzelce toparlarsin ki oyle yapacagini hissediyorum :) cok guzel ifade etmissin oyle dogru ki.. Yuzlesmek ki en onemlisi aslinda kendimizle de yuzlesebilmek , kendimizi sorgulayabilmek.. Her sey cok guzel olacak insallah :)

Tüm kalbimle mutlu yarınların sana çabucak gelmesini ve tüm bu kırgınlığını unutturmasını diliyorum.

Kuzum bana fal için değil, normal bir biçimde dönüş yap mutlaka, eğer dışardan topiği okuyorsan görürsen bana dön iyi hissedince, merak ediyorum seni.

Ayy canım umarim toparlarsin bir an once.. ya tavsiye etmek istemiyormussun da en azından dogru tutturanlari yazsaydin keske cok merak ettim

Herkes ask icin fal baktirmiyor ki, umudunuzu baglamayin diye nasihat veriyor herkes.
Neyse capella79 senin bahsettigin falci lamiaya baktim, herkes cok iyi seyler yazmis hakkinda. Ben tellweye mesaj attim iletisim kursunlar diye, sen de atar misin hic degilse kendileri iletisim kursun siteye donsun diye. Merak ettim cidden kimdir degildir diye ki, ben hic fal baktirmadim kendisine!

Bu arada tekrar belirteyim Kiymetabla=Defnesen. Sakin kanmayin bu kadina, briinde bas ortulu ve gunes gozluklu, digerinde gozluklu ve basi acik. Ama ayni kadin cunku kiymetabla diye attigim falina yazmis yazmis altina da defnesen diye yazmis:)))

Ben de seneler önce atmıştım lamiaya. Çok çok iyi bilmiş,hatta o anki durumu br tek o bilmiş. Tabii o dönem benim teyit edebileceğim şeyler olmadığı için anlayamamışım. Ama onun dediği gibi ilerlemiş süreç.geçen gün okurken fark ettim.

Yazarım tabii.Ama acaba baska profille yine zaten tellwedemidir...ne bileyim sanki profil yazısı tanıdık gibi.Ama tellwedeki 3. degil ilk attıgım falımmış,2 soru sormuşum;sordugum sorulardan bırı gecen yıl sonuçlandı,takrıbı 6 senede,gecen sene bu zamanlar sonlandı o iş.....Oldu olacak falı da ekleyeyım.

MERHABALAR, BU İŞİNİZİ BOZAN BİRİSİ VAR.. YANİ BİR BAYAN OLABİLİR BU SİZİN ALACAPĞINIZ BUYUK BİR BEDEL GORUNUYOR ANCAK BUNU BU DEDİĞİM KİŞİ GEÇİKTİRİYOR.. SİZ DE İSE BUNUN ONUNE GEÇMEK İÇİN İKİ YOLUNUZ OLACAK.. YANİ 2 SEÇENEĞİNİZ OLACAK BU ONUNUZDEK ENGELİ ATMAK İÇİN. BURDAN GORDUĞUM KADARI İLE BU ENGELLERİ AŞTIĞINIZ TAKSİRDE HAYATINIZDA CİDDİ BİR DEĞİŞİM OLACAK.. ÇUNKU SİZ DE BU ENGELİN HEMEN DIŞINDA YANİ HEMEN ARKASINDA DUNYAI ELE GECİRECEK VE YENİ BİR HAYATA ADIM ATACAK BİR KİŞİ GORUNUYOR.. BU SATIŞ İŞLEMİ İLE İLGİLİ OLARAK3 LU BİR YAPI OLABİLİR YADA AİLE İÇİNDE 3 LU BİR KUTLAMA YAPMAK İSTİYOR GİBİ BİR HALDEYMİSTİNİ.. BİR DE BU SIKINTI GEÇMİŞTE BİR AN BİTTİ GİBİ OLMUS SİZ TAM BU SEFER OLACAK SANKİ DERKEN ONUNUZE YENİ BİR ENGEL ÇIKMIS SANIRIM.. İLİŞKİ DUURMUNUZ DA İSE BU SORDUĞUNUZ BEY İLE İLGİLİ OLARAK BENİM GORDUĞUM BAŞKA BİR KADININ VARLIĞI ÇIKIYOR.. AYNİ ESKİDE KALAN VE YUZU BAŞKA BİR YONE DONUK OLAN BU BEYDEN SİZ GELECEK BİR HAYIR MALESEFKİ GORUNMUYOR .. ANCAK BU İLİŞKİ SİİZ UZUN BİR SURE MESGUL ETMİŞ SANIYORUM.... BİR DE SİZİ BİR BORÇ DURUMU GİBİ BİR ŞEYİNİZ VAR. ONUZDE BU GELECEK OLAN PARANIN ZATEN GERİ HAZIR GİBİ. BORÇ OLMASA BİLE BU GELECEK OLAN PARA İLE İGLİLİ OLARAK PALNLAR YAPILMIS.. BU İŞLEMİNİZİ YANİ SATIŞ İŞLEMİNİN ÇÖZUMU UZUN BİR VADEYE YAYILMIS DURUMDA.. OLE BİRDEN BİRE OLMUYOR BİR DE SİZDEN BAŞKA KİŞİLERDE VAR.. BU NEDENLE BU BAŞINIZAKİ İŞTEN SIYRILMAK İÇİN AGIR AGIR VE ADIM ADIM İLERLEME OLACAK .. SONUÇ OLUMLU ANCAK BUNUN İÇİN SABIRLI OLMANI GEREKİYOR. ZATEN UZUN BİR SUREDİR SABIR VE SIKINTI DURUMU VAR AMA SİZ GEME DE SABIRLI OLUN.. EV TABUYU DA VERMEYİN ÇUNKU UZUN BİR VADE GORUNUYOR.. BU YIL SONU BUYUK İHTİMAL İLE OLUMLU OLACAK.. SORUNUZ VAR İSE YAZIN LÜTFEN.. İYİ GECELER LAMİA..

Sende mı Brutus:)Falı buraya kopyalayayım derken yıne okudum da kadın satış işi için öyle seyler demiş ki okuyunca o an bi nane anlamamştm da şimdi gelecekten duruma bakınca yuh dıyorum...

Kimki acaba aklina gelen birileri var mi, ecen mesaj atmistim tellweye neden hep ayni kisileri gorup duruyoruz diye, 8 bin tane falci avr demisler. Isteseler coklu profili sak diye engeller ve bulurlar ama yapmiyorlar cunku para kazaniyorlar farkli gibi gorunup ayni olan insanlardan. Ama bu lamia icin mesaj atin isterseniz, durust de birine benziyor gibi. Ben tarzini birine benzetemedim bu arada.

Ben de benzetemıyorm ama paranoyaklık yakama yapışmış bir kere...

Neyse 5 sene olmuş sisteme son girişi,yazdm tellweye ama umutlu deglm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…