tellwe.com'da bakılan fallar!

merhabalar my_ura'ya baktırdım ben güncelde begendim. gelecek çıkacak mi bakalim
Biraz teknik yorumluyor . Doğru yorum gibi ama teknik geldi katinada . Mesela üst üste başkalarına katina ya da tarot atıyoruz farklı kartlar seçmiş oluyoruz .sadece karta göre yorumladıklarında biraz sanki doğru olmuyormuş gibi geliyo size de öyle oluyor mu ? İnanasım gelmiyor nedense

cisem soylemis miydi?
Tamam karşımızdakiler nostrademus değil ama hayatında biri olma enerjisini de hissetsinler yani bi zahmet.

3 ayda bir sürü kişi baktı Lunara dahil geçen ay yok dedi mesela.

Çiseme soru kısmına dün yok demiştiniz sevgilisi varmış dedim, şimdi de Ekim'de ağlayarak sana gelecek diyor

Sen ne yapmayı düşünüyorsun? belki de önemli olan budur.

yeni tanisilmista olabilir o ayri da hicbirinin soylememwsi yetmez gibi sorunca yok demeleri sacma. daha bunu gormeyip neyi gorceksiniz lunara donus gordu mu

Teknik değil yapay zeka :)

Sen ne yapmayı düşünüyorsun? belki de önemli olan budur.
Kendimi geri çektim tamamen. Her yerden engelledim. Hayatıma rutinlerime bakıyorum. Falcilarin güvenini geçtim güven konusunda nokta kadar ihtimal ümidim kalmadı.

Yapay zeka kullanıyorlar, yule de dahil.

Ya
İnsanın kendisi bile hissediyor, falcının eğer iddiası varsa onların da hissetmesi gerekirdi evet.
ben lgbti bireyim, ondan uyumlanamiyorlar sanırım. Yetenekleri yetmiyor. Yetmiyormuş yani onu anladım. Dediğim gibi Demet8888 yetip artıyor başkasına asla atmam artık.

Ya

ben lgbti bireyim, ondan uyumlanamiyorlar sanırım. Yetenekleri yetmiyor. Yetmiyormuş yani onu anladım. Dediğim gibi Denet yetip artıyor başkasına asla atmam artık.
Bununla alakası olduğunu sanmıyorum canım ya, dümdüz görememek bu. Sen fallarda bunu belirtiyorsundur böyle seçenek var. Başkaları da belirtiyordur. Yeteneklerini geliştirmeleri gerekirdi. Demet olumsuz mu yorumlamıştı durumunu?

En başta belirtiyorum evet, zaten tanımayan kalmadı

Demet aylardır bitmeyen diş sorununu bile bildi ki ben unutmuştum, hiç kimseye ama hiç kimseye belli etmediği arabesk ve geleneksel sevgisini bildi ve bir çok şey daha ve bunlar çok ciddi detaylar, başından beri zaman alacak ama olacak diyor.

Demet 3 ay önce etrafında dolanan ilgi gösteren biri var, yoğun bir enerji değil ama ilgisi hoşuna gidebilir kısacık flört olabilir ama hayatına alıp sevgili olmayacak dedi, bu gün de kararlılıkla kimse yok dedi.

Ben bu süreçte çok yorulduğumu fark ettim açıkçası hayatında biri olsun olmasın gerçekten yoruldum. Böyle bir ülkede böyle bir sevgiyi bulmak için çabalamak ve var oluş savaşı vermek ayrı, yalnızlıkla sinanmak ayri, büyük bir şansla bulduğumuz hâlde kaybetmek ayrı.. yani bunu fark ettim bu gün demet8888 in falindan sonra.. süreç konusundaki, kişilik ve duru görü konusundaki detayları insana farkındalık yaşatıyor.

Bu fal ve ayrılık süreci bana son olarak bu fal olayının durumunu net olarak göstermiş oldu özetle.

Merhabalar ben fal baktırmak istiyorum da önerebileceğiniz falcı var mı?
Daha önce bir kaç kişiye baktırdım ama memnun kalmadım.
Önceki mesajlarınıza baktım ama Falsevdam, ayruha, astro ile ilgili çok yorum göremedim,
Baktıran var mı onlardan birine.

astro yapayzekaya yorumlatiyo digerlerini hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…