- 3 Nisan 2016
- 260
- 124
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.901
Biraz teknik yorumluyor . Doğru yorum gibi ama teknik geldi katinada . Mesela üst üste başkalarına katina ya da tarot atıyoruz farklı kartlar seçmiş oluyoruz .sadece karta göre yorumladıklarında biraz sanki doğru olmuyormuş gibi geliyo size de öyle oluyor mu ? İnanasım gelmiyor nedensemerhabalar my_ura'ya baktırdım ben güncelde begendim. gelecek çıkacak mi bakalim
Tamam karşımızdakiler nostrademus değil ama hayatında biri olma enerjisini de hissetsinler yani bi zahmet.cisem soylemis miydi?
Sen ne yapmayı düşünüyorsun? belki de önemli olan budur.Tamam karşımızdakiler nostrademus değil ama hayatında biri olma enerjisini de hissetsinler yani bi zahmet.
3 ayda bir sürü kişi baktı Lunara dahil geçen ay yok dedi mesela.
Çiseme soru kısmına dün yok demiştiniz sevgilisi varmış dedim, şimdi de Ekim'de ağlayarak sana gelecek diyor
Tamam karşımızdakiler nostrademus değil ama hayatında biri olma enerjisini de hissetsinler yani bi zahmet.
3 ayda bir sürü kişi baktı Lunara dahil geçen ay yok dedi mesela.
Çiseme soru kısmına dün yok demiştiniz sevgilisi varmış dedim, şimdi de Ekim'de ağlayarak sana gelecek diyor
Kesinlikle üçüncü kişi enerjisini hissetmeleri gerekirdi en azından.yeni tanisilmista olabilir o ayri da hicbirinin soylememwsi yetmez gibi sorunca yok demeleri sacma. daha bunu gormeyip neyi gorceksinizlunara donus gordu mu
Teknik değil yapay zeka :)Biraz teknik yorumluyor . Doğru yorum gibi ama teknik geldi katinada . Mesela üst üste başkalarına katina ya da tarot atıyoruz farklı kartlar seçmiş oluyoruz .sadece karta göre yorumladıklarında biraz sanki doğru olmuyormuş gibi geliyo size de öyle oluyor mu ? İnanasım gelmiyor nedense
Kendimi geri çektim tamamen. Her yerden engelledim. Hayatıma rutinlerime bakıyorum. Falcilarin güvenini geçtim güven konusunda nokta kadar ihtimal ümidim kalmadı.Sen ne yapmayı düşünüyorsun? belki de önemli olan budur.
Evet ama sadece iletişim olarak. O da Çisem gibi Ekim dedi.yeni tanisilmista olabilir o ayri da hicbirinin soylememwsi yetmez gibi sorunca yok demeleri sacma. daha bunu gormeyip neyi gorceksinizlunara donus gordu mu
Ya doğru gibi ama kartları yazıp yanına anlamlarını yazmış. Yapay zeka gibi gelmedi yine de hoşuma gitmediTeknik değil yapay zeka :)
Flört bile olsa nasıl görmezsin değil mi?Kesinlikle üçüncü kişi enerjisini hissetmeleri gerekirdi en azından.
Yapay zeka kullanıyorlar, yule de dahil.Biraz teknik yorumluyor . Doğru yorum gibi ama teknik geldi katinada . Mesela üst üste başkalarına katina ya da tarot atıyoruz farklı kartlar seçmiş oluyoruz .sadece karta göre yorumladıklarında biraz sanki doğru olmuyormuş gibi geliyo size de öyle oluyor mu ? İnanasım gelmiyor nedense
3 ay olmuş.yeni tanisilmista olabilir o ayri da hicbirinin soylememwsi yetmez gibi sorunca yok demeleri sacma. daha bunu gormeyip neyi gorceksinizlunara donus gordu mu
İnsanın kendisi bile hissediyor, falcının eğer iddiası varsa onların da hissetmesi gerekirdi evet.Flört bile olsa nasıl görmezsin değil mi?
Ben de hissedemiyorum ama kişinin beyanı önemliİnsanın kendisi bile hissediyor, falcının eğer iddiası varsa onların da hissetmesi gerekirdi evet.
ben lgbti bireyim, ondan uyumlanamiyorlar sanırım. Yetenekleri yetmiyor. Yetmiyormuş yani onu anladım. Dediğim gibi Demet8888 yetip artıyor başkasına asla atmam artık.İnsanın kendisi bile hissediyor, falcının eğer iddiası varsa onların da hissetmesi gerekirdi evet.
Evet evetYapay zeka kullanıyorlar, yule de dahil.
Bununla alakası olduğunu sanmıyorum canım ya, dümdüz görememek bu. Sen fallarda bunu belirtiyorsundur böyle seçenek var. Başkaları da belirtiyordur. Yeteneklerini geliştirmeleri gerekirdi. Demet olumsuz mu yorumlamıştı durumunu?Ya
ben lgbti bireyim, ondan uyumlanamiyorlar sanırım. Yetenekleri yetmiyor. Yetmiyormuş yani onu anladım. Dediğim gibi Denet yetip artıyor başkasına asla atmam artık.
En başta belirtiyorum evet, zaten tanımayan kalmadıBununla alakası olduğunu sanmıyorum canım ya, dümdüz görememek bu. Sen fallarda bunu belirtiyorsundur böyle seçenek var. Başkaları da belirtiyordur. Yeteneklerini geliştirmeleri gerekirdi. Demet olumsuz mu yorumlamıştı durumunu?
Merhabalar ben fal baktırmak istiyorum da önerebileceğiniz falcı var mı?
Daha önce bir kaç kişiye baktırdım ama memnun kalmadım.
Önceki mesajlarınıza baktım ama Falsevdam, ayruha, astro ile ilgili çok yorum göremedim,
Baktıran var mı onlardan birine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?