tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu falda byzmelek havasi sezilmiyor mu? Bana ayni gorundu sanki?

Bu falda byzmelek havasi sezilmiyor mu? Bana ayni gorundu sanki?
Aynı falı done done okumaktan ımanım gevredi yafu:) Sen deyınce yıne okudum buyuk harfle yazması dışında bır benzerlık yok. Byzmelek tayfasının kullandıgı bozuk dilden eser yok.

Bu arada tellwe yonetıminin cevabı geldi,sagolsunlar bilmyorduk.Çok yardmcı oldular:

"Falınızı gönderdiğiniz de otomatik olarak falcıya mail ve SMS (Sadece VİP falcılara) ile bildiriliyor. Uzun süre bir falcıyı beklemek istemiyorsanız. Herkes bakabiliri (falcı havuzu) işaretleyebilirsiniz. Bakılmayan fallarınızın falcısını değiştirebilir veya falınız ücretli ise falı iptal ederek kredinizi geri alır ve bir sonraki fala aktarabilirsiniz."

Kızlar bi daha sorayım saudade diye bi falcı var hiç baktıran biri olmadı mı fiyatları da düşük bi baktırsam mı diyorum ama cok da yorumu yok bilemedim burada yok mu baktıran biri yahu yine geldi fal krizim ucuz yoldan fal bakışını tavsiye edebileceğiniz bi falcı var mı?

Haklisindir, muhtemelen ben buyuk harf gorur gormez bende aci tecrubesi olan byzmelek cigligi atmisimdir :)
Tellwe`nin cevabina cok guldum gercekten. Soruyu okumadan, hocayi kandirma amacli verilmis sinav kagidi gibi :)
Ben de falciasli hakkinda sormustum, en son giris bir gun once diyor bu bilgi dogru mu yoksa bir sistem hatasi mi demistim. Bana "falcilarin ne zaman gireceklerini bilmeyiz kendi insiyatiflerindedir" diye cevap vermislerdi. Ne alaka! Ben sadece dun girmis gorunuyor bu bilgi dogru mu diye anlamaya calisiyordum.

Keşke tellwenin düzgün bir yönetimi olabilseydi... eskilerden medyumburcu ve occültalism(bu şekilde hatırlıyorum adını ya da benzer bişey) diye falcılar vardı. Daha yeni açıldığında. Böyle anlık değil uzak geleceğe yönelik yorumlar yapıp tutturan kişilerdi. Medyum burcu ben daha öğrenciyken 3 sene sonra nereye atanacağımı dahi bilmiş bir falcıydı. Bir sürü online fal baktıran biri olarak bu falcılar şuan meşhur olan falcılar değiller buna eminim.

Ben de 3 sene önce Duruhanece diye birine tarot baktiriyodum ve geriye yonelik okudugumda her dediginin ayni dedigi gibi ilerledigini ve sonuclandigini anlamistim ama bayadir goremiyorum.. En son ne zmn girdigine nasi bakiyosunuz? Ben de onun suanda da olmasini isterdim .. O zmn dedikleri yok artik olmaz dedgm seylerken olmus cidden:)

Kız 1.sıradaki kim:) Anam korkulur sizden...ben de sütten çıkmış ak kaşık

Ikinci siradaki sen misin:)))) o ilk siradaki kim bilmyorum, ama heo ilk sirada o. Gecen ben atmistim ikinci siradaydim, simdi baktim sirada iki kisi var. Biri sensin kesin capella, nickini de biliyorum zaten yep yep:))))

Yav tellweye bak, mal mal yanitlar veriyorlar. Arkadas turkce mi bilmiyorlar nedir anlamadim.

Mecal denen sahsa baktiran var mi?

Kızlar Haziran ayında erkek arkadaşımdan ayrıldım Temmuz ayından beri deli gibi topicte ki önerilere de uyarak fal baktırdım.Evet sistem de aslında sadece telwe de değil ben sembol falı da denemiştim orada bile falcılar ya çoklu hesaba sahip ya da iletişim halindeler neyse 7 koca ay boyunca ha geldi ha gelecek moduna bağladım çünkü kime baktırsam ben ilişki bile demesem sırtını döndüğün biri var ve dönecek dedi tabi bunun için fallara döktüğüm paranın hesabını hiç açmiyorum ve 7 koca ay sonra şuna karar verdim fallar özellikle biz kadınlara tutunacak dal haline geliyor ama sonuç ortada ve kendime saçma sapan ümitlere bağladığım 7 ayıma yanıyorum o yüzden kendinize bu eziyeti daha fazla yapmayın gelecek gerçekten değer veren insan illa bir şekilde zaten bırakamıyormuş çünkü.

Bekleme o kisiyi derim bende baya para doktum degmez yani ha falida begendigim kisilere attigim halde olumsuz konusanda oldu o da canini sıkiyor insanin soru sormadan fal atsan onuda bilemiyokar sanirim atmamak daha mantikli bu.durumda

Kızlar ben birdaha fal atmam ama eskideb attıklarım hakkında yorum bakıyorum onun içib soruyorum doyurucu bir cevap gelmedi bu serüven ve akrepgoz eskiden iyilerdi değilmi şimdi sallıyorlar gbi geldi ikiside anda aynı şeyi söylemişler bana ve şuan öyle birşey yok adama da sorduğumda "yok oyle birsey" dediama bu 2falcı ısrarla var diyor sonra aylar yıllar sonra dedikleri çıkmasın valla üzülürüm..

Kotu-Fena sey seni:) Anam ben gizli,saklı bırakmadım ki,yaydım ortaya herseyi....

Gelmez Lamia,bizimki zügürt tesellisi,5 sene önce kullandıgı mail,telefon ü-hüüü çoktan degiştırmiştır...

Kotu-Fena sey seni:) Anam ben gizli,saklı bırakmadım ki,yaydım ortaya herseyi....

Gelmez Lamia,bizimki zügürt tesellisi,5 sene önce kullandıgı mail,telefon ü-hüüü çoktan degiştırmiştır...
Topikçe fal atsak yine mi duymaz ki sesimizi:) Gerçekten şaka gibi 5 yıl önce online olan kişiye sırada 2 kişi var:) Görün işte nasıl umutlu insanlar olduğumuzu, biz 5 yıl önceki falcıyı bile gelsin diye bekleyecek kadar umutlu insanlarız eski sevgililerimizi mi beklemiycez:) Kadın öldüyse artık diğer taraftan kesin bilgileri iletir:)

Bende bundan yaklaşık 4 yıl önce Missladybird diye birine baktırmıştım telwede. Çok umutsuz olduğum bir zamandı kadın kahve falından bütün ruh halimi okumuştu, sonrasında nasıl bir işe gireceğimi hattta giyeceğim kıyafete kadar anlatmıştı hala zaman zaman okurum. Malesef oda bir daha hiç girmedi. O kadar sene içinde bir sürü fal baktırdım hala 1 numaradır benim için.

Bekleme o kisiyi derim bende baya para doktum degmez yani ha falida begendigim kisilere attigim halde olumsuz konusanda oldu o da canini sıkiyor insanin soru sormadan fal atsan onuda bilemiyokar sanirim atmamak daha mantikli bu.durumda

Kız Telwe de Nakta'ya da Geysu'ya da Chitra'ya da Banu Yılmaz'la Kehriban'a da Bir Yolun var da İlkay Gür'e de Sembol Fal da Simay,Tuğce ve Diyana Sahra ve Erdoğan'a da baktırdım hepsi bir ağız konuştu o kanıma dokunuyor zaten 7 aydır beklediğim ve yatırdığım paraya yanıyorum.

Bir de Telwe de ki İmsezgiye fal baktirmayın o da çoklu profil ben bu sefer eski erkek arkadaşımın ismini vermeden bir de konuya eski arkadaşımı hiç dahil etmeyip ayrılma konusunu açmadan ilişki üzerine diyerek attım resmen bana gönderdiğı başka bir falı copy-paste yapıp eski erkek arkin şu yakın zamanda dönecek sensiz yapamaz muhabbeti yaptı o da Çoklu profil

Falcılar dönüş için hangi tarihi verdiler genelde, tarih geçti mi daha vadesi var mı?

Hah budur işte.O ne güzel demişsin,yuregine saglık gönlü güzel sentimentall:)

Falcılar dönüş için hangi tarihi verdiler genelde, tarih geçti mi daha vadesi var mı?

Vadeleri geçti ve gelen giden hala yok.Ben artık olayı ben geri dönüşüne çok odaklanmıştım onlarda benim düşümcelerime göre yorum yaptılara bağlıyorum.
Bu arada Chitra bana başka biri hayatına girecek Kasım-Aralık gibi o zaman bu da dönüp ikisinin arasında kalacaksın demişti o yüzden Chitra'nın da gelecek yorumlarına takılmayın kızlar çünkü ne ben hayatıma yeni birini aldım ne bu zat geri döndü

Serüven'i bilmiyorum ama Akrepgöz sadece senin düşüncelerini okuyor o kişinin yeteneği %100 var çünkü düşüncelerini okuyabiliyor ama sen düşüncelerini açtığın için okuyabiliyor ama karşında ki kişi açmadığından onunkini anlayamayıp seninkileri söylüyor Akrepgöz onun falı da bende tutmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…