tellwe.com'da bakılan fallar!

o evremdamlayla diğeri zaten telvedeyken benimde dikkatimi çekmişti ama sahte gibi duruyodu. google görselde fotolarını aratırsanız ikisi yakınlar zaten kızlar insta hesaplarında... bide hesaplarındaki isimlerde farklı. 2seçenek var şimdi bunlar cidden onlar yada biri o kızların resmini kullanıyor. bana hiç güven vermedi:110:
Google'da aratmak aklıma gelmemişti....Hatun Tellwe'de resmen "fal" ayagına tum yaptıklarının uzerıne bir de kuaför reklamı yapıyormuş.....WALLA KIMSE TAKLAYI-REKLAMI BU RADDEYE GETIRMEMIŞTI....Yuh...

Canım aklımdasın inşallah senin de güzel haberlerini alıcammm:KK200: benim ki naçizane bir öneri. Bazıları "kendince" diyebilir. Ama inanın bazı cümleler benim hayatımla alakasız şeyler. Sadece objektif olmak istedim. Umarım her şey güzel olur.
Senin karsina sni haked3c3k bi insan cikcak ben buna inaniorumm

Kızlar gidin hepiniz bir fal çeşidi öğrenin şu topikte hepimiz birbirimize bakalım çıkma olasılığı Telwe'den Binnaz'dan daha çok.En azından birbirimize kopyala yapıştır yapamayız Bazı Arkadaşlar gibi..

Kesinlikle! Boyle bir fikir ortaya atmak icin girmistim zaten bu topige. :) Yorumlari okuyorum da, bu islerle ilgilene ilgiline anlamlari, manalari ve yorumlari cikarabilir hale gelmis bayanlar. Ben de az once tabagimdaki sembolun neye yakin oldugunu anlamaya calisirken aklima geldi bu fikir!)))

kızlar yine ben geldim, hayatımın askı dediğim adamla yollarımız bu kadarmış. olan veya olacak bütün olayları bilen kisiyi söylüyorum, perseis. kadına alakası yok bu falla bu kisinin hic memnun kalmadım diyip iade almıştım fala gülüp geçmistim yazdığı bütün olayları teker teker yaşadım. sadece sonuc kısmı kaldı yaşamadığım.
chitraya aynı konuda baktırdım spesifik bisey söylemeyi geç uzun özentili bakmasına rağmen bir kısmı tavsiye niteliğindeydi.
sezgi candan, suanki durumu herşeyi takır takır ben bisey söylemeden bildi, sezginin üc harflileri olduguna inanıyorım cünkü adamın ailesini söylememe rağmen adamın kücükken terk edildiğini, suan elinin cok sıkısık oldugunu, karskter özelliklerini herşeyi bildi..

yeri geldi burada beraber güldük beraber acılarımıza ortak olduk, şimdi soruyorum size bir insan sizi yedeğe atıyorsa bu durumdan nasıl kurtulabilirsiniz? -sosyal medyadan sil demeyin cünkü silmek bana göre umursamaktır ne kadar mutlu oldugumu bizzat görmesini istiyorum.
Kendisi eski sevgilisi ona mesaj atınca beni arayıp özür diledi saatlerce dil döktü ama ben ona adım attığımda ise ortadan kayboldu, belli ki kızla bir şeyler deneyip daha sonra olmazsa yedek olarak bana dönecek arkadas.. Kendimi bu durumdan adamla iletisime geçmeden nasıl kurtarabilirim?

kızlar yine ben geldim, hayatımın askı dediğim adamla yollarımız bu kadarmış. olan veya olacak bütün olayları bilen kisiyi söylüyorum, perseis. kadına alakası yok bu falla bu kisinin hic memnun kalmadım diyip iade almıştım fala gülüp geçmistim yazdığı bütün olayları teker teker yaşadım. sadece sonuc kısmı kaldı yaşamadığım.
chitraya aynı konuda baktırdım spesifik bisey söylemeyi geç uzun özentili bakmasına rağmen bir kısmı tavsiye niteliğindeydi.
sezgi candan, suanki durumu herşeyi takır takır ben bisey söylemeden bildi, sezginin üc harflileri olduguna inanıyorım cünkü adamın ailesini söylememe rağmen adamın kücükken terk edildiğini, suan elinin cok sıkısık oldugunu, karskter özelliklerini herşeyi bildi..

yeri geldi burada beraber güldük beraber acılarımıza ortak olduk, şimdi soruyorum size bir insan sizi yedeğe atıyorsa bu durumdan nasıl kurtulabilirsiniz? -sosyal medyadan sil demeyin cünkü silmek bana göre umursamaktır ne kadar mutlu oldugumu bizzat görmesini istiyorum.
Kendisi eski sevgilisi ona mesaj atınca beni arayıp özür diledi saatlerce dil döktü ama ben ona adım attığımda ise ortadan kayboldu, belli ki kızla bir şeyler deneyip daha sonra olmazsa yedek olarak bana dönecek arkadas.. Kendimi bu durumdan adamla iletisime geçmeden nasıl kurtarabilirim?
Canım sen hayatını aşkıyla tanışmıştın ve ama bu yeni oldu diye hatırlıyorum yaklaşık 1-2 hafta önce olan bir şey değil mi? İlişkiniz hiç başladı mı yoksa sadece tanışma ve yakınlaşma oldu da sonrasında bu kişi yeni biriyle mi ilişkiye başladı orayı anlamadım?

Canim Benim ya üzüldüm.Insallah hakkinda hayirlisi olur.bu sezgi candan e maille bakan mi?değilse nerede bakiyor

Canım sen hayatını aşkıyla tanışmıştın ve ama bu yeni oldu diye hatırlıyorum yaklaşık 1-2 hafta önce olan bir şey değil mi? İlişkiniz hiç başladı mı yoksa sadece tanışma ve yakınlaşma oldu da sonrasında bu kişi yeni biriyle mi ilişkiye başladı orayı anlamadım?
yok canım benim ilişkim aralık basından beriydi. bu kişi bana ölüp bitiyormusgibiydi aralık ayında yeni yeni deniyorduk meğer o sırada eski unutamadığı sevgilisiyle konusuyormus bir yandan kız bunu ikna etti bir sekilde ilişkiye beni de şutladı. Adamlıkta bugun.

Kızlar evremdamla bizi avukatına bildirmiş.....Simdi sunu merak edyorum yıllardır bu topikte falcılar ve yaptıkları konuşuldu,konuşulacak da.Burdaki paylasımların amacı "öneri-uyarı"dır birbirımıze....

Sıkayet konusu rastalı-kuaför-reklam-üçlü hesap ve copy paste falların topıkte paylasımı MI? HAKARET VAR MI-KIŞILIK HAKLARINA SALDIRI VAR MI?

Evremdamla vs. "falcı" kişisi üzerıne konuştuk burda,yoksa falcının gercek kımlığı...gectık...falcı kişiliğine HAKARET ETTIK MI? REKLAM ve copy-paste olayı konuşuldu....Bunları konu-şa-ma-ya-cak-sak..... BURASI NIYE VAR? Buyrun İSTEDGNIZ GIBI AT KOŞTURUN....Bu sıtenın bıle kuralları var,çoklu uyeliğe burası bile izin vermiyor,istismar edilecek durumlar olmasn dıye.

Kaldı ki burda bınlerce sayfa ne falcılar ve neler konuşuldu...Keske onlar da avukata bizi şikayet etmeyi düşünebilselerdi.....

Kızlar evremdamla bizi avukatına bildirmiş.....Simdi sunu merak edyorum yıllardır bu topikte falcılar ve yaptıkları konuşuldu,konuşulacak da.Burdaki paylasımların amacı "öneri-uyarı"dır birbirımıze....

Sıkayet konusu rastalı-kuaför-reklam-üçlü hesap ve copy paste falların topıkte paylasımı MI? HAKARET VAR MI-KIŞILIK HAKLARINA SALDIRI VAR MI?

Evremdamla vs. "falcı" kişisi üzerıne konuştuk burda,yoksa falcının gercek kımlığı...gectık...falcı kişiliğine HAKARET ETTIK MI? REKLAM ve copy-paste olayı konuşuldu....Bunları konu-şa-ma-ya-cak-sak..... BURASI NIYE VAR? Buyrun İSTEDGNIZ GIBI AT KOŞTURUN....Bu sıtenın bıle kuralları var,çoklu uyeliğe burası bile izin vermiyor,istismar edilecek durumlar olmasn dıye.

Kaldı ki burda bınlerce sayfa ne falcılar ve neler konuşuldu...Keske onlar da avukata bizi şikayet etmeyi düşünebilselerdi.....
Simdi hakim seren serengil olayi gibi konusmama karari verip kurala uymadiginizda 3 gun hapis olayi yasatmasin aman diim :) avukata vermek ne demek ya :)

yok canım benim ilişkim aralık basından beriydi. bu kişi bana ölüp bitiyormusgibiydi aralık ayında yeni yeni deniyorduk meğer o sırada eski unutamadığı sevgilisiyle konusuyormus bir yandan kız bunu ikna etti bir sekilde ilişkiye beni de şutladı. Adamlıkta bugun.
ne terbiyesiz ve kişiliksizmiş gerçekten, zaten daha önce bu kızla yürümediyse yine biter yakında ve sana geri gelir ama bunu kabul etmeyeceğimi tahmin etmez sanırım. aslında o kıza çok ölüp bitseydi ayrıldıklarında sana yönelmezdi hem ona hem sana karşı kişiliksizce davranmış.

Arkadaşlar bütün yorumlarınızı okudum reklam vs bir amacımda hiç olmadı evremdamla benim arkadaşım nasuhoğlumelike de benim arkadaşım biz üçümüz arkadaşız ikisi sürekli fal bakıyor ve ben farklı iş ile uğraştığım için ayrıca ben sürekli online olup bakamıyorum biz aynı kişi değiliz 3 farklı kişiyiz benim adım Senem böyle kendince yorum yapanlar var aynı falı gönderiyorlar vs diye benim çok zamanım yok oluncada herkese zaten tek tek bakıp yorumlama yapıyorum herkese aynı yorumları yollasak zaten bir patlama meydana gelir fal ile Evremdamla sesli yorumlama yapıyor ve o çok fal bakıyor

ne terbiyesiz ve kişiliksizmiş gerçekten, zaten daha önce bu kızla yürümediyse yine biter yakında ve sana geri gelir ama bunu kabul etmeyeceğimi tahmin etmez sanırım. aslında o kıza çok ölüp bitseydi ayrıldıklarında sana yönelmezdi hem ona hem sana karşı kişiliksizce davranmış.
kız cok istiyormus daha önceden kız bunu istememiş de şimdi geri dönmek icin atmış mesaj buda bir şans vermiş işte, bende olacaklarını düsünmüyorum. Bunu daha önce aldatıp ilişkiden sıkıldığını söyleyip terkedip giden bir kız, adam cok seviyor orası ayrı

Eğer bu tarz şikayetleriniz var ise SS alın burada paylaşın fal bakanları yok yere karalamayın yazmakla olmuyor yani kanıt sunun kimler aynı falı atıyor ortaya çıksın biz 3 müz arkadaşız bu fal işinede Evremdamla sayesinde girdik o zaten bakıyordu başka sitedede bakıyordu ben farklı iş ile uğraşıyorum rasta dediğiniz aslında örgü oluyor 3 müzünde örgü saçları ama aynı kişi değiliz instagram adresimden bulabilirsiniz isterseniz burdan paylaşım yapılabiliyormu bilmiyorum ama dilerseniz mesaj atın buradan özelden geri sönüş yapayım BİZ FARKLI KİŞİLERİZ

Arkadaşlar bütün yorumlarınızı okudum reklam vs bir amacımda hiç olmadı evremdamla benim arkadaşım nasuhoğlumelike de benim arkadaşım biz üçümüz arkadaşız ikisi sürekli fal bakıyor ve ben farklı iş ile uğraştığım için ayrıca ben sürekli online olup bakamıyorum biz aynı kişi değiliz 3 farklı kişiyiz benim adım Senem böyle kendince yorum yapanlar var aynı falı gönderiyorlar vs diye benim çok zamanım yok oluncada herkese zaten tek tek bakıp yorumlama yapıyorum herkese aynı yorumları yollasak zaten bir patlama meydana gelir fal ile Evremdamla sesli yorumlama yapıyor ve o çok fal bakıyor
Ay ne karıştı burası olay oldu:)) ben memnun kaldım evremdamla’dan hatta güvenilir geldi bir daha yorum alırım diye düşünüyorum zaten kim ne yaparsa kendine yapar bir kandırmaca varsa da yine döner dolaşır ona döner çok büyütmemek lazım bu olayı buradaki arkadaşlar da insanların duyguları sömürülmesin diye tartışmaya çalışıyorlar konuyu sunuyorlar ortaya isteyen şüphelenir isteyen güvenir herkesin kendi beyni mantığı vs var sonuçta yani avukata götürülecek bir şey de yok direkt suçlayan mesajlar atılmadı çoğu üye böyle böyle bir şey var dikkatli olun demeye getirdiler bence.

Ayrıca herkez bu hayatta tek işmi yapıyor siz sanıyormusunuzki bu faldan biz çok kazanıyoruz siz 7 tl ödüyorsunuz atıyorum biz fal başı 1,5 tl kazanıyoruz 150 faldan sonra istenilen fiyat sunuluyor fal bakanlar bilirler ki sonuçta bi yerlerden para kazanmaya çalışıyorum benim 3 tane işim var bu ayıp bişey değil çünkü bi yerde çalışmıyorum kendi işimi yapıyorum ve kadın olarak birşeyler yapabiliyorsam kendimlede gurur duyuyorum reklam amaçlı fotoğraf koyupta fal bakma bahanesiyle reklam gibi bir düşüncem olmadı burdaki üyelik adım içinde reklam dersiniz ama üye olalı çok oldu herkese sevgiler saygılar lütfen bilerek konuşun yorum yapın

Ay ne karıştı burası olay oldu:)) ben memnun kaldım evremdamla’dan hatta güvenilir geldi bir daha yorum alırım diye düşünüyorum zaten kim ne yaparsa kendine yapar bir kandırmaca varsa da yine döner dolaşır ona döner çok büyütmemek lazım bu olayı buradaki arkadaşlar da insanların duyguları sömürülmesin diye tartışmaya çalışıyorlar konuyu sunuyorlar ortaya isteyen şüphelenir isteyen güvenir herkesin kendi beyni mantığı vs var sonuçta yani avukata götürülecek bir şey de yok direkt suçlayan mesajlar atılmadı çoğu üye böyle böyle bir şey var dikkatli olun demeye getirdiler bence.
evet belkide öyle demeye çalışılar ama artık sabretmek bi yere kadar ondan ben girip açıklama yapma gereği duydum diğer 2 arkadaşım aktif fal bakıyorlar ben her zaman girmiyorum hepsi bu çok merak ediyorlarsa bizi kişisel hesabım ....girip bakabilirler

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecen gun tellwe'nin "rastalı saç" grubundan melike nasuhoğlu'na fal attm...Az once bu 3 profilin tek kişi olma ihtimali için @antonie ile evremdamla falını karsılaştırdık....Su an o kadar rahat 2 seyi söyleyebilirim ki:

* 3 profil AYNI KİŞİ
* @antonie 'ye gelen fal "su an sevgilimden ayrıyım,barışma göryormusunuz vs" diyen HERKESE uyabilecek bir faldı...
biz 3 AYRI kişiyiz hanımefendi AYNI KİŞİ DEĞİLİZ
3 ARKADAŞIZ bu fal işine de Evremdamla sayesinde başladık ben çok aktif değilim Nasuhoğlumelike ve Evremdamla sürekli bakıyorlar

Ne diye dava açacakmış. Yaptığı işi hangi yasal zemine oturtmuş? Vergi ödüyor muymuş ? Hangi odaya birliğe kayıtlıymış? Fatura kesmiş mi yorum alanlara ? Kişisel bilgisi mi ifşa olmuş ? Evi mi basılmış ? Ne olmuş ?
Yaptığı üçkağıda göz yumup ama bana güzel baktı diyen bir kitleyi avukatla korkutmak çok da şaşılacak bir şey degil zannımca lakin herkes aynı değil...
Geçmiş olsun 3+ fazlası arkadaşa da...
En başından çoklu profil demiştim... diger profillerinden ve paslaştığı falcılar dan devşirme bilgilerle heee çoğunuza iyi baktı arkadaşlar... size de geçmiş olsun....

Ne diye dava açacakmış. Yaptığı işi hangi yasal zemine oturtmuş? Vergi ödüyor muymuş ? Hangi odaya birliğe kayıtlıymış? Fatura kesmiş mi yorum alanlara ? Kişisel bilgisi mi ifşa olmuş ? Evi mi basılmış ? Ne olmuş ?
Yaptığı üçkağıda göz yumup ama bana güzel baktı diyen bir kitleyi avukatla korkutmak çok da şaşılacak bir şey degil zannımca lakin herkes aynı değil...
En başından çoklu profil demiştim... diger profillerinden ve paslaştığı falcılar dan devşirme bilgilerle heee çoğunuza iyi baktı arkadaşlar... size de geçmiş olsun....

EVREMDAMLA ARKADAŞIM YORUMU ATMAMI RİCA ETTİ

misal bir sosyal paylasım sitesinde örnek olarak giysi satımı yapan bir hesap düşünün. ve altında gerçeklik dısı yorum ve ithamlar düsünün. ama bu hesap vergi ödemiyor, (öyle sanıyor) siteden bakıyoruz (denetimli site) ve senelerdir denetimli site. Yorumları dava edemeyeceğimizi sanıyor. dava etmek değil zaten , ben savcılığa sikayet edeceğim. Nereye varır bilinmez. Bu site ve benzeri tüm site bir firmaya kayıtlıdır. (ödemelerinizi sanal yapabilmeniz adına firmaya kayıtlı olsunki sanal pos olsun) İstemeyen fal atmaz. arkadaş okumamış ama üc kişi üc farklı kişi. hala coklu üyelikten bahsediyor ama fal bakanan beğenen ve cıkanlar umrunda değil.

yaptığımız isi alan bir oda üyelik yok ancak yaptıgımız ici icra ettiğimiz site bizzat bir firmadır. Maaş öder. Ve tıpkı bu sitede ilgili kisiler kendi cümlelernden sorumlu oldugu gibi telwede de falcılar sikayetlerinden kendi sorumludur. Burada siteleri bağlayan bir durum yoktur. Sadcee konusulanlar ve icerikleri vardır

Back
X