tellwe.com'da bakılan fallar!

Ne uzadi konu yahuu hayir o degil de bi telwede duvardan paylasim yapmalar altina biz sana guveniyoruz uzulme canim bilmem ne mesajlari atan uyeler, bi falciyim bi falci degilim demeler, hakikaten benim buraya uye olma sebebim su falci nasildir fal atayimmi idi ama bi aklanma vabasina girmeler.. bi sahte profil olarak kapatilip sonra yeniden aktive edilmeler. Arkadasjm soyle dedi soyle demedi diye soylemler. ve binlerce tespit..degerlendirme bolumune gecince hos olmayan polemikler, tehditler vs..sonuc: rica ediyorum kendi adima yeter da :-) sakiz misali oldu ..gunaudin kizceler:)

Öküz altında buzağı mı arıyorsunuz ?

- Sosyal medya hesabı yazıldı diye yasaklandılar. MESAJLARINA İTİBAR ETMEYİN, ÇOKLU ÜYELİK bu ceza verildiğinde çıkan hazır metindir.

- Şikayet var'da haklı olarak hakkını aradılar ama yasak kalkınca şikayeti kaldırdılar demiş biriniz. Senem denen üyeye orada ki şikayeti sakın silmeyin tam tersine yanlış yazmışsınız doğrusunu yazın dedim. Kendisi gidip silmiş.

Buna ek olarak şikayet var bizim iç işlerimize karışma cürretini gösteren bugüne kadar bir boka yaramamış, para ile olumsuz yorumların silindiği, şikayet edenlerin bilgilerini şikayet eden firma ile paylaşan aciz bir sitedir. Orada şikayet olmuş olsa ne olur olmasa ne olur. Yukarıda yazdığım gibi bizi şikayet edecekseniz doğru cümleler ile edin yanlış beyanda bulunmayın ve şikayetinizi de silmeyin ama düzeltin dedim. Kendisi silmiş...

- Hesabı yasaklanan üye benden ispat istendi bu sebeple sosyal medya hesaplarımı paylaştım diyince ve fal konusunda yazmıyorum saç örgüsü konusunda yazıyorum diyince yok sen falcısın bu siteye üye olamazsın mı demeliydik ?

- Görüyorum ki bu eleştiri yapanların bir yarası var ? Fal sitelerinden prim mi alıyorlar ? Yoksa bizzat kendileri falcı mı ? Ya da sıkıntı nedir ? Problem nedir tam açıklarsanız yardımcı olalım.

Aklına geleni yazmak bu olsa gerek ...

Bana yapılan site kuralına aykırı eylemi biri özetler ise gereken yapılır. Fakat alakalı alakasız beni etiketlemeniz, benim için bir şey ifade etmiyor. Siz konunun geçmişini bildiğiniz için ilerideki bir mesaja beni etiketlediğinizde sizin kadar bilgili olmamı istiyorsunuz ama ben o kadar zeki değilim.

- Sosyal medya hesabı yazıldı diye yasaklandılar. MESAJLARINA İTİBAR ETMEYİN, ÇOKLU ÜYELİK bu ceza verildiğinde çıkan hazır metindir.

- Şikayet var'da haklı olarak hakkını aradılar ama yasak kalkınca şikayeti kaldırdılar demiş biriniz. Senem denen üyeye orada ki şikayeti sakın silmeyin tam tersine yanlış yazmışsınız doğrusunu yazın dedim. Kendisi gidip silmiş.

Buna ek olarak şikayet var bizim iç işlerimize karışma cürretini gösteren bugüne kadar bir boka yaramamış, para ile olumsuz yorumların silindiği, şikayet edenlerin bilgilerini şikayet eden firma ile paylaşan aciz bir sitedir. Orada şikayet olmuş olsa ne olur olmasa ne olur. Yukarıda yazdığım gibi bizi şikayet edecekseniz doğru cümleler ile edin yanlış beyanda bulunmayın ve şikayetinizi de silmeyin ama düzeltin dedim. Kendisi silmiş...

- Hesabı yasaklanan üye benden ispat istendi bu sebeple sosyal medya hesaplarımı paylaştım diyince ve fal konusunda yazmıyorum saç örgüsü konusunda yazıyorum diyince yok sen falcısın bu siteye üye olamazsın mı demeliydik ?

- Görüyorum ki bu eleştiri yapanların bir yarası var ? Fal sitelerinden prim mi alıyorlar ? Yoksa bizzat kendileri falcı mı ? Ya da sıkıntı nedir ? Problem nedir tam açıklarsanız yardımcı olalım.

Ortada bir yanlış varsa ve siz de bu yanlışı söylerseniz yaranız mı var oluyor.? Ya da prim mi almış oluyoruz. Bu forumun amacı bu bizde amacına yönelik yorumlarda bulunuyoruz. Şimdiye kadar bu forumda bu konuların niceleri konuşuldu.Karşınızda uzatan biri varsa size de cvp hakkı doğuyor. Hani 3 farklı kişiler ya fakat burda bahsi geçen kişi dün fal duvarında hesabımızı geri aldık diye paylaşımda bulundu sonra yazdığının mantıklı olmadığını anlamış olmalıki geri kaldırdı. Diyoruz ki sevgili kazen daha önce burda falcı kimliğiyle gelip yorumda bulunanları banladınız da bu kadın artık fal bakmıyorum dedi diye mi yorum hakkını geri verdiniz diyoruz. Ki 3 gün önce çok yoğun olmamakla birlikte fırsat buldukça fal bakıyorum açıklamasını yapmış biri 3 gün sonra fal bakmıyorum iddiasıyla geri dönebilirse diğerleri de geri dönsün diyoruz.

Kazen Kazen **** Buna ek olarak eğer bir falcı fal başlığı dışında istediği başlıkta yorum yazabilir. Bunu engelleyemeyiz, üyeliğini kapatamayız.****

Geçmişte falcı olduğunu beyan eden biri artık fal bakmıyorum diyerek fal başlığına yazabilirse, o zaman her falcı gelip yazabilir diye itiraz ettik... Kaldı ki bunun ispatı mümkün değil. Zaten mümkün olmadığı için de biz bu başlığı takip edip, yazıyoruz değil mi ? Herkes kendi olsa, tek profilli olsa, işini hakkı ile yapsa bu başlığa ne gerek olurdu ? Geçmişte bir sürü insana bu ceza verilmişken şimdi bu esneklik niyedir ?

Kendi adıma yaram yok... Suçlama yaptığınız şeylerin tamamında kendimi her türlü platformda aklayacak kadar vicdanım da elimde temiz...
Size sadece kendi koyduğunuz kurala aykırı bir durum olduğunu anlatmaya çalıştık burada.

Bugune dek bize hep demıyormuydunuz "birinin falcı kımlıgınden süphelenıyorsanız,tartışıp konusacağınıza bıze bıldırın" dıye....Bu bana şu anlamda mantıklı gelmıyordu Leyla_74 Leyla_74 'un dediği gibi buradakı çoklu profıllerı tebıt edebılır moderatorler ama kısının baska bır mecrada falcı olup olmadıgını nasıl tesbıt edecekler? Yıne de bız suphe duydugumuz durumlarda bıldırım yapıyorduk,yapmadıgımız an Mune gelıp azarlıyordu bızı.....

Bu uygulama diğer falcıların önünü rahatlıkla açtı....Sözüm Senemonur Senemonur 'a değil.....O ve arkadaşı kendini burada ifade etmek için bir yol izlediler, tehditvari konuşmaları dışında usluplarını da korudular, bu sayfalarda.....AMA bu sayfaları okuyan HER falcı ARTIK bu yöntemle ISTEDIGI GIBI savunma yapar,kendını aklar ve siz de sevgili Kazen çıkıp bizi falcılıkla suçlarsınız,çok tesekkur ederim.....Bu saatten sonra fal sitelerinin güvenilirliği ZATEN yok idi benim gözümde KK'da bizi suçlayabilecek kadar işi ileri götürebileceğini gördük......

O halde bi zahmet bu saatten sonra kımse zaten kalmaz da burada hani kalan olur da okuyan olursa bu satırları "birinin falcı kımlıgınden süphelenıyorsanız,tartışıp konusacağınıza bıze bıldırın" demeyın.....Ve sız falcı arkadaslar sız de bundan sonra aynı teknıgı uygulayın cunku artık sızın ıcın konusabıleceğimiz bır mecramız da kalmadı bakın sızı elestırdıgımızde bız falcı ve prım alan gıbı suçlandıgımız bır yerdeymısız.....

Son düzenleme:
Ortada bir yanlış varsa ve siz de bu yanlışı söylerseniz yaranız mı var oluyor.? Ya da prim mi almış oluyoruz. Bu forumun amacı bu bizde amacına yönelik yorumlarda bulunuyoruz. Şimdiye kadar bu forumda bu konuların niceleri konuşuldu.Karşınızda uzatan biri varsa size de cvp hakkı doğuyor. Hani 3 farklı kişiler ya fakat burda bahsi geçen kişi dün fal duvarında hesabımızı geri aldık diye paylaşımda bulundu sonra yazdığının mantıklı olmadığını anlamış olmalıki geri kaldırdı. Diyoruz ki sevgili kazen daha önce burda falcı kimliğiyle gelip yorumda bulunanları banladınız da bu kadın artık fal bakmıyorum dedi diye mi yorum hakkını geri verdiniz diyoruz. Ki 3 gün önce çok yoğun olmamakla birlikte fırsat buldukça fal bakıyorum açıklamasını yapmış biri 3 gün sonra fal bakmıyorum iddiasıyla geri dönebilirse diğerleri de geri dönsün diyoruz.

pardon da ben duvarıma öyle bir şey yazıpta kaldırmadım burda iftira atmaya çok alışılmış burada anlaşılan geri benim gibi haksızlığa uğrayan varsa böyle yorumlar üzerinden onlar da haklarını arayıp geri dönmek istiyorlarsa geri dönsünler bunlar onların da hakkı dahada kimseye cevap vermeyeceğim konuyu uzatan sizlersiniz sürekli bir şeyleri öne sürüyorsunuz yapmadığım birşey için ve duvarıma yazmadığım birşey için iftira atmayı bence bırakın

herkes sevgiyle kalsın buda bu konuya son yorumumdur

Bu kişinin profiline baktınız mı ?

13 Ekim 2016 saç ile ilgili bir konuda yorum yazmış. 2 yıl sonra da bu başlığa gelip ;

"Arkadaşlar bütün yorumlarınızı okudum reklam vs bir amacımda hiç olmadı evremdamla benim arkadaşım nasuhoğlumelike de benim arkadaşım biz üçümüz arkadaşız ikisi sürekli fal bakıyor ve ben farklı iş ile uğraştığım için ayrıca ben sürekli online olup bakamıyorum biz aynı kişi değiliz 3 farklı kişiyiz benim adım Senem böyle kendince yorum yapanlar var aynı falı gönderiyorlar vs diye benim çok zamanım yok oluncada herkese zaten tek tek bakıp yorumlama yapıyorum herkese aynı yorumları yollasak zaten bir patlama meydana gelir fal ile Evremdamla sesli yorumlama yapıyor ve o çok fal bakıyor"

bu 3 kişi aynı değil diye açıklama yapmış. Gelin bana fal bakayım demiş mi ? Hayır

Şimdi bana diyin ki bu reklam yaptı at siteden ? Ben fal bakıyorum gelin bakayım mı demiş ?

Sosyal medya hesabını yazınca bunu viral reklam kabul ettik ve ceza verdik. Üye de bizi aradı dedi ki ayrı kişi olduğunuzu ispat edin kendileri istedi bende yazdım.

Yok sen reklam yaptın atarız mı diyeceğiz ? Bana biriniz bu üyenin gel fal bakayım mesajını göstersin veya birini övdüğünü...

Elma ile armutu ayırt edemezseniz ya iyi niyetli değilsiniz ya da biraz sıkıntınız var.

Burada falcılar ile nasıl mücadele ettiğimizi bilip hiç utanmadan site yönetiminin tarafını sorgulamak sizin en büyük ayıbınızdır. Ettiğiniz cümlelerin ağırlığına bakmayıp eleştiri hakkınızı kullandığınızda sıkıntı yok ama eleştirildiğinizde tırnaklarınızı çıkartıyorsunuz.

pardon da ben duvarıma öyle bir şey yazıpta kaldırmadım burda iftira atmaya çok alışılmış burada anlaşılan geri benim gibi haksızlığa uğrayan varsa böyle yorumlar üzerinden onlar da haklarını arayıp geri dönmek istiyorlarsa geri dönsünler bunlar onların da hakkı dahada kimseye cevap vermeyeceğim konuyu uzatan sizlersiniz sürekli bir şeyleri öne sürüyorsunuz yapmadığım birşey için ve duvarıma yazmadığım birşey için iftira atmayı bence bırakın

Siz kimsiniz? Evremdamla dan bahsediyorum ben:)

Konu : Senemonur siz konuyu kaçırdınız sanırım. Benim yaptığım açıklamalar Senemonur isimli üye içindir.
Tamam işte bizde senemonur adlı üyenin gelip burada evremdamla adlı ve halen falcılik yapan biri adına savunma yapmasını elestirmistik. Konunun çıkış noktası zaten bu..
Bir sürü mesajı var evremdamla dedi ki ile başlayan.. bu reklam değilse nedir ?

Konu : Senemonur siz konuyu kaçırdınız sanırım. Benim yaptığım açıklamalar Senemonur isimli üye içindir.
İşte ben de tam onun için yorum yaptım. Evremdamladır konunun asıl çıkış amacı evemdamla adına da gelip yorum yapmıştır bu kişi. evremdamla bunu diyor diye
ben senem o zaman evremdamla diye belirtin burada profili kapanan benimdi çünkü :)
İşte ben de onu diyorum profili kapanan sizsiniz ama Evremdamla kendi fal duvarında profilimizi geri aldık diye yorumda bulunup arkasına geri kaldırdı. Anlatmak istediğim buydu siz beraber mi kullanıyorsunuz profili de profilimizi geri aldık diyor?

Karşınızda uzatan biri varsa size de cvp hakkı doğuyor.

Bu konuda iyi bir örneksiniz.

Hani 3 farklı kişiler ya fakat burda bahsi geçen kişi dün fal duvarında hesabımızı geri aldık diye paylaşımda bulundu sonra yazdığının mantıklı olmadığını anlamış olmalıki geri kaldırdı.

Benimle dün 2 ayrı kişi konuştu. Biri üyemiz diğeri üye değil. Üye olmayan sanırım bu dediğinizi fal profiline yazdı. Fakat ikisi de farklı kişiler. O kişinin isyanı ise burada kendisi hakkında sahtekar denmesinden kaynaklı.

. Diyoruz ki sevgili kazen daha önce burda falcı kimliğiyle gelip yorumda bulunanları banladınız da bu kadın artık fal bakmıyorum dedi diye mi yorum hakkını geri verdiniz diyoruz. Ki 3 gün önce çok yoğun olmamakla birlikte fırsat buldukça fal bakıyorum açıklamasını yapmış biri 3 gün sonra fal bakmıyorum iddiasıyla geri dönebilirse diğerleri de geri dönsün diyoruz.

Bunu izah ettim ama yok anlatamadım. Bu sebeple inanın çok özür diliyorum ama bir kez daha denemek istiyorum.

Bu kadın fal başlığında hiç yazmamız taa ki pazar akşamına kadar. Orada da ne yazmış; bu 3 kişi aynı kişi değildir. Reklam yapmamış ? Fal bakayım gel dememiş ! Ben şimdi bu kadını ne gerekçe ile siteden atayım ?

Bahsi geçen paylaşımı evremdamla kendi falcı duvarında paylaştı... Bir kaç saat sonra da kaldırdı. Ekran görüntüsü almış olmam lazım.. Ofise geçince yollarım size. Size atılmış bir iftira yok. Rica ederim mesajları dikkatli okuyun... Her yazılanı da üzerinize alıp savunmaya geçmeyin. Şu an buradaki konu sizin şahsınız dışında...

Tamam işte bizde senemonur adlı üyenin gelip burada evremdamla adlı ve halen falcılik yapan biri adına savunma yapmasını elestirmistik. Konunun çıkış noktası zaten bu..
Bir sürü mesajı var evremdamla dedi ki ile başlayan.. bu reklam değilse nedir ?

Yahu abla kadının 29 mesajı var. Reklam yaptığı mesajı bulup bana göstersene Allah aşkına ......

Bahsi geçen paylaşımı evremdamla kendi falcı duvarında paylaştı... Bir kaç saat sonra da kaldırdı. Ekran görüntüsü almış olmam lazım.. Ofise geçince yollarım size. Size atılmış bir iftira yok. Rica ederim mesajları dikkatli okuyun... Her yazılanı da üzerinize alıp savunmaya geçmeyin. Şu an buradaki konu sizin şahsınız dışında...

Konu bu kişi dışında ama bu üyeyi mi siteden atalım ?

Artık fal bakmıyormuş da. Saç örgüsü ile ilgili yazıyormuş da. O yüzden üyeliği devam ediyormuş da. Şimdiye kadar sadece 1 tane eski tarihli saç örgüsü hakkında mesajı var. İkinci yorumu da yönetimi ikna etmek için yeni yazmış zaten. Demek ki amaç örgü mörgü değil, sessizce topik takip ediliyormuş. Biz en küçük hatamızda takır takır banlanıyoruz. Hatta polemik yapıyorsunuz diyip yakında toptan banlarlar bizi. Yeniçeri ocağı kazan kaldırınca da " sizin derdiniz ne"... "Falcı değilim, zenci örgüsü yapıyorum, işim bu" diyen üyenin mesajlarının %95 i fal ile ilgili ne hikmetse. Bi de özelden msj yazıp hala instagram hesabım falan filan diyor.

ben senem o zaman evremdamla diye belirtin burada profili kapanan benimdi çünkü :)
Bu profil sizin ise siz sadece bu profilden kendinizi savunun... Kaldı ki ' profilimizi geri aldık ' yazan sizin arkadaşınız falcı duvarında. Bu profil sizinse bu yazılanın anlamı nedir ? Bir profilden kaç kişiye cevap verelim...

Back
X