Öküz altında buzağı mı arıyorsunuz ?
- Sosyal medya hesabı yazıldı diye yasaklandılar. MESAJLARINA İTİBAR ETMEYİN, ÇOKLU ÜYELİK bu ceza verildiğinde çıkan hazır metindir.
- Şikayet var'da haklı olarak hakkını aradılar ama yasak kalkınca şikayeti kaldırdılar demiş biriniz. Senem denen üyeye orada ki şikayeti sakın silmeyin tam tersine yanlış yazmışsınız doğrusunu yazın dedim. Kendisi gidip silmiş.
Buna ek olarak şikayet var bizim iç işlerimize karışma cürretini gösteren bugüne kadar bir boka yaramamış, para ile olumsuz yorumların silindiği, şikayet edenlerin bilgilerini şikayet eden firma ile paylaşan aciz bir sitedir. Orada şikayet olmuş olsa ne olur olmasa ne olur. Yukarıda yazdığım gibi bizi şikayet edecekseniz doğru cümleler ile edin yanlış beyanda bulunmayın ve şikayetinizi de silmeyin ama düzeltin dedim. Kendisi silmiş...
- Hesabı yasaklanan üye benden ispat istendi bu sebeple sosyal medya hesaplarımı paylaştım diyince ve fal konusunda yazmıyorum saç örgüsü konusunda yazıyorum diyince yok sen falcısın bu siteye üye olamazsın mı demeliydik ?
- Görüyorum ki bu eleştiri yapanların bir yarası var ? Fal sitelerinden prim mi alıyorlar ? Yoksa bizzat kendileri falcı mı ? Ya da sıkıntı nedir ? Problem nedir tam açıklarsanız yardımcı olalım.
Aklına geleni yazmak bu olsa gerek ...