tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu konuda iyi bir örneksiniz.

Benimle dün 2 ayrı kişi konuştu. Biri üyemiz diğeri üye değil. Üye olmayan sanırım bu dediğinizi fal profiline yazdı. Fakat ikisi de farklı kişiler. O kişinin isyanı ise burada kendisi hakkında sahtekar denmesinden kaynaklı.

Bunu izah ettim ama yok anlatamadım. Bu sebeple inanın çok özür diliyorum ama bir kez daha denemek istiyorum.

Bu kadın fal başlığında hiç yazmamız taa ki pazar akşamına kadar. Orada da ne yazmış; bu 3 kişi aynı kişi değildir. Reklam yapmamış ? Fal bakayım gel dememiş ! Ben şimdi bu kadını ne gerekçe ile siteden atayım ?
kendimizi açıklamaya çalıştıkça haksız duruma düşürmeye çalışıyorsunuz. Konuyu uzatan bizmişiz gibi bu konuya iyi örneksiniz diyorsunuz. daha fazla açıklama yapmama gerek yok çünkü dediklerimin siz tarafından anlaşılmadığını görüyorum.

Konu bu kişi dışında ama bu üyeyi mi siteden atalım ?
Sevgili kazen siteden atılsın demiyoruz. Fal bakmayı bıraktığını beyan eden eski falcı statüsünde ve falcı olan biri ile arkadaş olduğunu saklamayan bir üye fal başlığına yazmamalı diyoruz forum kuralları gereğince...

2 üyeyi bana telefonla ulaşmaları için yasakladım. Yok yazarak olmuyor bu :....

Diyosun
Ben de bu rastalı saclara takıldım, bir anda üç tane birden türedi, tuhaf olduğunu düşünen ben miyim sadece?
Melikenasuhoglu, Evremdamla ve senembraid. İlk ikisi isim soyisim gibi nickler üçüncüsünde braid örgü demek zaten. Bir falcının üç yeni profil birden açma ihtimali nedir???
Kazen Kazen Sevgili Kazen, konu hakkında özet istemişsin. Bu örgü konusunu yukarıda alıntıladığım mesajımda ilk açan benim sanırım fakat ben bunu kişilerin mesleğinin saç örgüsü olduğunu bilmeden yine alıntıladığım mesajda belirttiğim nedenlerden dolayı yazdım. Kimsenin saçı başı beni ilgilendirmez. Konu yukarıda adı geçen üç falcının da tellwe de sesli yorumlama seçenekleri olmasından, aynı anda profil açmış olmalarından ve de aynı tip örgülü saçlara sahip olmasından dolayı aynı kişi veya grup olabileceklerinden duyduğum şüpheydi. Neden bunu paylaştığıma gelecek olursak ayrı ayrı kişiler olup ta arkadaş olmaları bile fal yorumu almak isteyen üyeler açısından bu kişilerin aralarında bilgi paylaşımı yapabilecekleri konusunda risk taşıdığından. Böyle bir olasılık tabii ki var, yok değil. Tellwe de çoklu profil ya da falcılar grubu olduğu daha önce defalarca belirlendi. Tüm bu nedenlerden ötürü topic teki arkadaşlarla dikkatimi çeken olası bir konuyu paylaştım, hepsi bu. Topic amaçlarından biri de bu değil mi?
Düşünce özgürlüğü olmalı diyorum ben.

Son düzenleme:
Arkadaslar chitra nin maddiyatla ilgili bahsettigi gordugu bisey dedgi zmnda (subat demsti)daha az once surprz sklde gelisti.. Paylasmak istedim.. :)

Gerci ben de son donemlerde kaygilardan uzak durmaya ve olumlu dusunmeye cok odakliydim bunun etkisi olmus olabilir diye dusunmuyo degilim:)
Cnku bir seyi cok istesek de ayni zmnda kaygilara odakliysak kaygi yogunsa istegimiz degil kaygilar gerceklesiyo.. Bu ara bunlari okumustum uygulamaya calistim:)

Bu sorunun muhattabı biz değiliz ki...Sizi de banlayan kişi...İşin İlginci Bones'un konu ile ilgili sadece 2 tane mesajı var...
Hukuki olarak dayanağımız olmasın da susup oturalım mı Kazen Kazen zulmüne diye mi acaba ?
Neyse avukatım gelmeden konuşmama kararı aldım...:KK12:

Hukuki olarak dayanağımız olmasın da susup oturalım mı Kazen Kazen zulmüne diye mi acaba ?
Neyse avukatım gelmeden konuşmama kararı aldım...:KK12:
Konuşulacak bir sey de yok artık. Kör al sana yol. Burada konuşulacak bir ortamda da değilmişiz meger,iyi oldu fark ettiğimiz. Bu saatten sonra buradaki sevdiğimiz dostlarımızla facebooktan'da devam ederiz....

Bana yapılan site kuralına aykırı eylemi biri özetler ise gereken yapılır. Fakat alakalı alakasız beni etiketlemeniz, benim için bir şey ifade etmiyor. Siz konunun geçmişini bildiğiniz için ilerideki bir mesaja beni etiketlediğinizde sizin kadar bilgili olmamı istiyorsunuz ama ben o kadar zeki değilim.
Sizi ayni konuda, 3 kez etiketledigim icin, bu mesaji bir sinir (?) haliyle bana yazmis olmalisiniz. Normalde Mune`yi etiketlerdim, ama bu konuda aciklama yapan siz oldugunuz icin sizin adinizi kullandim. Bundan rahatsizlik duyacaginiz ya da zorluk yasayacaginiz aklima gelmemisti.
Daha yakin zamanda sonu banla biten bir tartismanin icinde bulunan birinin, bani acildiginda tekrar ayni sekilde gelip kendi aklanmasindan bahsederek polemigi devam ettirmesinin (tekrar dikkat cekmek isterim, falci kimligini savunma adina yazmis olmasi, halen fal bakmasi veya bakmamasiyla ilgisi yok) size bildirmek gereken net bir sey oldugunu dusunmustum. Sizin aktardiginiz mesaj henuz yeni oldugu icin konuyu hatirlatmam gerektigini dusunmedim, sorulursa elbet detay verirdim. Neler oldugunu anlamakta zorlaniyorum ben de, kafa karisikligi yasiyorum baska uyeler gibi… Sorun etiketlenmis olmaniz mi, yoksa yapilan aciklamanin benim icin bir sey ifade etmedigini soylemis olmam mi…
Burada her zaman demokratik bir ortam oldugunu dusunmustum, ancak simdi uyelere karsi gosterdiginiz kizgin tavir bana gecen gunku “aciklama” uzerine hala konusuyor olmamiza bir tepki mi acaba bu dedirtti. Kusura bakmayin sorum fazla direkt olmus olabilir, dusundugumu ve merak ettigimi yazmak istedim. Bunu sorguladigim icin bile uzgunum aslinda, uye oldugum gunden beri icinde cok severek bulundugum bir forumla ilgili bu sekilde bir polemik icinde olmak cok samimiyetle soyluyorum ki; benim icin uzucu.
Etiketledigim mesajlarda yazistigim sahisla ilgili de son bir ilave etmek isterim, (her ne kadar soylesem tesiri yok, sussam gonul razi degil seklinde bakiyor olsam da) olay benim konuyu baska turlu anlamaya anlatmaya baska yerlere tasimaya calisiyor olmama kadar gelmis, ama sadece ve sadece “falci kimligiyle” yaziliyor olmasina takilmistim. Bu kadar acik olan bir seyin gorunmekte zorlanmasina sasirmistim, gelen mesajlari okuyunca da, anlasilmadigimi gorup, aslinda ne demeye calistigimi izah ederken buldum kendimi surekli.
Bu mesajim da sacma sapan uzatip dosemisim gibi gelecek belki, ama benim de hassasiyetime denk gelmis olabilir belki...Aslinda anlamak anlasmak cok da kolay olmali, bu diyaloglar, bizi umarim daha iyi yerlere tasimak adina yapilmasi gerekenlerden olarak yerini alir gecmiste kalir. Herkes gercek olsun, oldugu gibi durustca yazsin, iyi niyetli olsun, gerisi zaten nedir ki…

Sorun nerede biliyor musunuz ?
- 2 bedava fal baktırmak için falcıları ispiyon etmeyenlerde,
- burada yazdıklarımdan dolayı dava edilirsem aileme rezil olurum diyenlerde,
- Falcılar ile ne kadar mücadele etim, onlar hakkında şarlatan yazdım bundan dolayı kaç dava açıldı bunu bile bile bana haklısın diyip aksinin gıybetini yapanlara bu sözlerim.
- Falcıya sahtekar diyenlerin IP ve tüm üyelik bilgileri savcılık kanalı ile benden istenebilir. Bu mesajlara asla müdahale etmeyeceğim.

Sorun etiketlenmis olmaniz mi, yoksa yapilan aciklamanin benim icin bir sey ifade etmedigini soylemis olmam mi…

Bu tür mesajları Şikayet et linki ile şikayet ediyoruz. Bir mesaj yazıyorsunuz sonuna Kazen Kazen yazıyorsunuz. Konu nedir ? Konu kimdir ? ne olmuş anlamamız mümkün değil. Cevaplarım da size değildi.

Back
X