Bana yapılan site kuralına aykırı eylemi biri özetler ise gereken yapılır. Fakat alakalı alakasız beni etiketlemeniz, benim için bir şey ifade etmiyor. Siz konunun geçmişini bildiğiniz için ilerideki bir mesaja beni etiketlediğinizde sizin kadar bilgili olmamı istiyorsunuz ama ben o kadar zeki değilim.
Sizi ayni konuda, 3 kez etiketledigim icin, bu mesaji bir sinir (?) haliyle bana yazmis olmalisiniz. Normalde Mune`yi etiketlerdim, ama bu konuda aciklama yapan siz oldugunuz icin sizin adinizi kullandim. Bundan rahatsizlik duyacaginiz ya da zorluk yasayacaginiz aklima gelmemisti.
Daha yakin zamanda sonu banla biten bir tartismanin icinde bulunan birinin, bani acildiginda tekrar ayni sekilde gelip kendi aklanmasindan bahsederek polemigi devam ettirmesinin (tekrar dikkat cekmek isterim, falci kimligini savunma adina yazmis olmasi, halen fal bakmasi veya bakmamasiyla ilgisi yok) size bildirmek gereken net bir sey oldugunu dusunmustum. Sizin aktardiginiz mesaj henuz yeni oldugu icin konuyu hatirlatmam gerektigini dusunmedim, sorulursa elbet detay verirdim. Neler oldugunu anlamakta zorlaniyorum ben de, kafa karisikligi yasiyorum baska uyeler gibi… Sorun etiketlenmis olmaniz mi, yoksa yapilan aciklamanin benim icin bir sey ifade etmedigini soylemis olmam mi…
Burada her zaman demokratik bir ortam oldugunu dusunmustum, ancak simdi uyelere karsi gosterdiginiz kizgin tavir bana gecen gunku “aciklama” uzerine hala konusuyor olmamiza bir tepki mi acaba bu dedirtti. Kusura bakmayin sorum fazla direkt olmus olabilir, dusundugumu ve merak ettigimi yazmak istedim. Bunu sorguladigim icin bile uzgunum aslinda, uye oldugum gunden beri icinde cok severek bulundugum bir forumla ilgili bu sekilde bir polemik icinde olmak cok samimiyetle soyluyorum ki; benim icin uzucu.
Etiketledigim mesajlarda yazistigim sahisla ilgili de son bir ilave etmek isterim, (her ne kadar soylesem tesiri yok, sussam gonul razi degil seklinde bakiyor olsam da) olay benim konuyu baska turlu anlamaya anlatmaya baska yerlere tasimaya calisiyor olmama kadar gelmis, ama sadece ve sadece “falci kimligiyle” yaziliyor olmasina takilmistim. Bu kadar acik olan bir seyin gorunmekte zorlanmasina sasirmistim, gelen mesajlari okuyunca da, anlasilmadigimi gorup, aslinda ne demeye calistigimi izah ederken buldum kendimi surekli.
Bu mesajim da sacma sapan uzatip dosemisim gibi gelecek belki, ama benim de hassasiyetime denk gelmis olabilir belki...Aslinda anlamak anlasmak cok da kolay olmali, bu diyaloglar, bizi umarim daha iyi yerlere tasimak adina yapilmasi gerekenlerden olarak yerini alir gecmiste kalir. Herkes gercek olsun, oldugu gibi durustca yazsin, iyi niyetli olsun, gerisi zaten nedir ki…