- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #7.001
Canım bu yazın beni çok duygulandırdı.Gerçekten de öyle.Her defasında bir daha hiç sevemem ve sevmicem diyoruz ama sonra yine kanıyoruz.Bu sefer buldum dedikçe yine üzülüyoruz.Bunun sonu bir gün gelecek ama dilerim o gün biz eski heyecanımızı kaybedip, yanlışlara bu kadar değer vermişken doğruya ruhsuz olmayız.Çok geçmiş olsun.Yine seveceksin yine sevileceksin.Kendini ve anneni düşün bence.Dünyada birkaç erkek yok.Biri karşına çıkıyor ve geçmiştekilere ben bu maymunla mı çıkmışım diyoruzCanim, ayri oldugumuz kisilerin ne hissettigini ve dusundugunu bilmedigimiz icin, aramadigimiz veya arayamadigimiz icin meraktan kendimizi fala veriyoruz. Acaba o da beni merak ediyor mu ne istiyor simdi ne halde acaba diye. Bir ilahi guce olan inancini kaybetmis oldugun veya olacagini soylemen cok uzucu. Ben ilk asik oldugumda sirilsiklam tertemiz sevdigimde 18 yasinsaydim. Bittiginde olecegim sandim. Ama onun ustune defalarca sevdim. Defalarca yenildim ama yine sevdim. Yeniden sevebilmek bile bir ilahi gucun bize kendi gucunden verdigi harika birseydir. Hayat sinanma yeri. Hem keske tek sinavimiz ask mesk olsa. Benim bu son ayriligim ( ki ayrilmayi ben istedim) bana saglik sorunu olarak geri dondu. Yarin gidip tahlil sonucumu alacagim. Sikayetlerimin psikolojik olduguna eminim ama bakalim ne cikacak. Su an fiziksel olarak gercekten cok kotu durumdayim ve benim canim cigerim herseyim olan annemin bana ne kadar uzuldugunu gozlerimle goruyorum. İliskimi bilmiyordu. Bi otursa bahsetcektim. Olmadi. Simdi de lafini bile etmek istemiyorum eminim o da bu kiza ne oldu birden diye dusunuyordur. He bu saatten sonra yemisim aramasini da, sevmesini de. Merak ediyor muyum evet hem de cok. Ama bu asla benim hayata olan inancimi koreltemez. Unutacagim onu da biliyorum. Yine sevecegim. Sadece su sabirsiz ve stresli yapim beni bu hale soktu. Fallar, fallar fallar diye..