tellwe.com'da bakılan fallar!

Hayir yani intihara sürükleyebilir beni bu fal okadar berbat olumsuzun dibi.. ins öyle olur
Sacmalama lütfen ya, bırak yazmayı aklından bile geçirme böyle bir şeyi, çağırma evrenden. Evdeysen hemen dışarı çık. Yürüyüş, koşu, mağaza gezme seni aktif tutabilecek bir şey. Ardından dilersen akşam özelden konuşalım. Falların tam aksi de çıkabiliyor, ilk falına bayıldığım falcının 2. falı zırva olabiliyor. Hepsini deneyimledim inan. Falcıların ruh halleri zaten çok değişken.

Icim karardi resmen ya ay IPTAL IPTAL IPTAL moralim
Bozukdu dahada bozdu kadin
Sıkma canini banada elfin demet ve muge aydin olumsuz konustu binnazdan moralimide bozmuslardi arka arkaya atnistim ayni gun bide moral perttt sonra yasanan olaylar oldu ögrendigim sryler oldu o olumsuzlarda olumlulardanda bilrmeyenler oldu elfin demet azicik gidisattan bildi ama tutmaz sonrasibinsallah fiyotum hayatin ne getirecegi belli olmaz tatlim falcilarin hepside ani gorup ileriyi salliyorlar cok baktirmamakta fayfa var bosuna kendini uzuyosun gaybi allah bilir

Hayir yani intihara sürükleyebilir beni bu fal okadar berbat olumsuzun dibi.. ins öyle olur

Aaa yapmayın lütfen o nasıl laf :(( hem de nakta'nın falı için ki bana çok çok olumluydu vadesi de var henüz ama an ve geçmişle ilgili o kadar sallamaydı ki devamını da dinleyesim gelmedi. Moralinizi bozmayın sakın bir fal icin

Demek istediğini anlıyorum cnm falcılar da biraz dıkkatli olmamalılar ben bikere telefon da fal baktırdım soylediği şey okadar korkunç okadar felaket birşeydiki 2.kez dinlemedim falı aynı senin kurdugun cumle yi kurmuştum fal bıtınce bende.. falcıların enerjileri çok değişkin onlar için felaket haberi normal olabiliyor yani

Tsk ederim kizlar.. insallah dediginiz gibi olur, gercekten dün kötü ve umutsuz bi durumdaydim, en azindan fal atip biraz degisiklik olur dedim.. ama gercekten bu kadar olumsuzluk olamaz.. benim düsündügüm acaba nakta bizim düsünceleri mi okuyor? Benim o kisi hakkinda tahmin ettiklerimi söylemis resmen

Tsk ederim kizlar.. insallah dediginiz gibi olur, gercekten dün kötü ve umutsuz bi durumdaydim, en azindan fal atip biraz degisiklik olur dedim.. ama gercekten bu kadar olumsuzluk olamaz.. benim düsündügüm acaba nakta bizim düsünceleri mi okuyor? Benim o kisi hakkinda tahmin ettiklerimi söylemis resmen
Naktaya fal atmadim ama dusunce okuma konusuna katiliyorum sevgilime asildigini dusundugun bi kiz vardi ve hep sordum bunu hepsi evet dedi bi kisi haric neyse kizi boy pos tarif eden bile oldu ben baya baya o kiz asiliyo sevgili falan oldular sandim bi ara sonradan cep telefonunu kurcaladim sevgilimin kanka olatak konusmuslar kiz hoslandigi cocuktan dert yanmis resmini gostermis falan gunahini almisim yetmiyo gibi fallarda gaza getirmis resmen aklimi okumuslar hep yani cok uzuldum sonradan

Hüddamı olanlar onlarla konuşabilir ve karşı tarafın düşüncesini okuyabilirlermiş. Yani düşünce okuması şüphen son derece olağan cnm.

Hüddamı olanlar onlarla konuşabilir ve karşı tarafın düşüncesini okuyabilirlermiş. Yani düşünce okuması şüphen son derece olağan cnm.

Mesela benim süphelendigim durum var onu söyledi olmus diye. Oldugundan da eminim aslinda. Hayirlisi olsun son kredilerimi de ya yesilcingene yada geysu ya harcayip kapatcam bu fal isini :)

Mesela benim süphelendigim durum var onu söyledi olmus diye. Oldugundan da eminim aslinda. Hayirlisi olsun son kredilerimi de ya yesilcingene yada geysu ya harcayip kapatcam bu fal isini :)
birde ben kapatsam şu fal işini gerci faldan önce hayatımdaki dengesiz kişiyi cikartmam lazim

MeryemAbla biri yazmıştı fal attım diye. Nasıl baktıranlar memnun mu? Merak ettim.

Buraya yazdim dün kötü fal vs bugün kendimi topladim dedim bi soru sorayim bari bana ters ve uslubunu begenmedigim bir cevap verdi. Daha kibar söyleyebilirdi
Puan kaygısı var bu da beni sinir ediyor ve bende burayı okuduğunu düşünüyorum çünkü okudukça olumsuz kasmaktan biraz ılımlıya döndü bilemiyorum onun fal enerjisi beni çok germişti...

Back
X