tellwe.com'da bakılan fallar!

Brcpres e fal gönderen var mı? Memnun kaldınız mı? Yeni birilerinin arayışına düştüm de...

24 saati geçti fal yollayalı hala falınustası falıma bakmadı. Bekle bekle bir hal oldum :/
falınustası resmen dalga geçiyor. Ona bir kez gönderdim 9.sıradan 1 hafta sonra 4.sıraya ancak indim çektim artık. Sisteme giriyor falda görünüyor ama 1 tane bile bakmıyor. güç bela arada bir tane yolluyor. ama tüm gün falda yazıp hatta gece falda görünüp hiç ilerlemediği oluyor. inanılmaz itici geliyor bana artık. dalga geçer gibi.

Selam kızlar falcı sEray a kahve falı baktıran var mı. Ben kahve atmayı düşünüyorum nasıl sizce
Son zamanlarda beğendiğim falcılardan biri Seray. Bana dediği tarih birebir tuttu. Ardından tekrar gönderdim, arkadaşım da gönderdi memnun kaldık biz.

biraz zaman ver bence vadeye çok takılma... bende ilkay ve black'e baktırmıştım onların dediği gibi ilerliyor ki black'in dediğinden sonra oluyor bu zamanda sarkma olabilir

Blackpearl 1ay içinde yüzyüzesin dedi 3ay geçti ki patladı sayıyorum Chitra da sağlam patladı bende uzlaşma ve geri dönme görmüştü sonucunda ama anı muazzam derecede şok edio bilmişti sonuç oyle olmadı onun dediğine göre ben vazgeciceltim o vazgeçti hatta hayatından çıkcam x hanım dıye hitap etti adam bana bence chitra nın sonu iyiye bağlama meyli var gibi

Nilüfer cnm ben seray baktırdım. Ben iki yıl biri ile çıktım.Üç ay önce ayrıldım iki ay önce de başkasıyla nişanlandı ablası bulmus kızı. SERAY kız buna büyü yapmış dedi

arkadaşlar merhaba :) bana çıkan fallar oldu :) cherrycoco verdiği zamanda eski sevgilim döndü evlilik teklifiyle fakat ben kabul etmedim çünkü soğumuştum iyi ki olmadı hoş cherrycoco demişti başka kısmetlerin var onlarda hayırlı dediği gibi onlarda çıktı karşıma tercihimi farklı birinden yana yaptım :) tekrar cherrycoco attım fal bakalım neler dicek 2 gündür kendisini beklemekteyim. Başka falcılara da baktırdım çıkan veya çıkmayanı isterseniz yazarım :)

bu arada kızlar bazı falcılar düşünce gücü ile telepatik bağ kurup düşüncelerimizi okuyo dün şahit oldum . Falcı dediğin ayrıntı vermeden bir şeyleri bilir bir söz bir mekan bir iş buna benzer şeyler yuvarlak hesap yapıp 2 ay içinde yazıcak dönecek diyip bizleri postalıyorlar kaldı ki erkeklerin çoğu 2 ay içinde ya dönüyo ya gidiyo , burada dikkat edilmesi gereken nokta şu ; 1 hafta veya 3 gün sonra derse verdiği tarihte dediği olursa o falcı boş diil ben çok fal baktırdım artık işin piri oldum bende mi fal baksam :) şaka bir yana ama dikkat edin cidden ciddi rakamlar alıyorlar.

arkadaşlar merhaba :) bana çıkan fallar oldu :) cherrycoco verdiği zamanda eski sevgilim döndü evlilik teklifiyle fakat ben kabul etmedim çünkü soğumuştum iyi ki olmadı hoş cherrycoco demişti başka kısmetlerin var onlarda hayırlı dediği gibi onlarda çıktı karşıma tercihimi farklı birinden yana yaptım :) tekrar cherrycoco attım fal bakalım neler dicek 2 gündür kendisini beklemekteyim. Başka falcılara da baktırdım çıkan veya çıkmayanı isterseniz yazarım :)

Hayirli olsun, baska kime baktirdin? :)

Hayirli olsun, baska kime baktirdin? :)

gelecektenhaberler : dediği hiç bir şey çıkmadı
hades : anda çok iyi , karşı tarafın düşüncelerini birebir aktarıyor, gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı :(
ayselfalci: çıkmadı pembet tablo çiziyor.
akrepgöz: Anda iyi gelecek çıkmadı.
hissiyat: pembeci salıyor sürekli
fallarkraliçesi: pembeci
deryahatun: pembeci
şenurabla: anda iyi gelecek çıkmadı
Geysu: anda çok iyi , karşı tarafın düşüncelerini birebir aktarıyor
chitra: Pembeci, analiz yok gelecek patladı.
Nakta: düşünce gücünü çok iyi kullanıyo, karşı tarafı olduğu gibi analiz ediyo gelecekle bildi açıkçası onuda çok beğendim kadında tüp kuyruğu gibi kuruk var :)
cevaplar: bu falcıya gitmeyin bildiğiniz salıyo
ecem23: gelecekle ilgili bildi, analizi iyiydi
ruhanım: Anlık analiz çok iyi karşı tarafı baya iyi çözdü.

hayatımda olan adam için 3 falcıya daha gittim bakalım ne dicekler onlarıda aktarıcam:)

falinustasına gitmeyin, bir şey bildiği yok
Bende geçmiş ve anda iyiydi -geçmişi hemen tüm gerçek falcılar biliyor ve tabii kendimiz de :) bu ndnle bu bir kıstas değil tabii ama en azından olasılığı daha fazla olduğuna kanaat getiriyoruz sanki- Sana anda da bilemedi mi yoksa gelecek öngörüsü mü çıkmadı? Bana çıkan şeyler oldu.

cherrycoco banada sen onu istemiyceksin dedi birsey diycem istersen fallarımuzı karsılaştıralım ne dersin inan çok benzer geldi bana dedikleri buarafa bncede chitra pembeci artık şüphem yok.. ben cherrycoco kime çıktıysa yazsın artık derken sen yazıver din... akrepgoz ise eskiden iyi bakardın artık anı bile bılmıyor şu cerryi biraz açsak sevınırım

Bende geçmiş ve anda iyiydi -geçmişi hemen tüm gerçek falcılar biliyor ve tabii kendimiz de :) bu ndnle bu bir kıstas değil tabii ama en azından olasılığı daha fazla olduğuna kanaat getiriyoruz sanki- Sana anda da bilemedi mi yoksa gelecek öngörüsü mü çıkmadı? Bana çıkan şeyler oldu.

Bana boş bir fal gibi geldi boşuna para verdim diyim :)

Bana boş bir fal gibi geldi boşuna para verdim diyim :)
Bende de kişilik analizini fazla uzatmıştı ve de bana uymayan birsürü zırva vardı ama karşı taraf ve ilişki analizi çok başarılıydı. Gelecek bir konu çıktı bir konu daha var ki bence asıl önemli kısmı o, vadesi var daha umarım o da çıkar :)

Bende de kişilik analizini fazla uzatmıştı ve de bana uymayan birsürü zırva vardı ama karşı taraf ve ilişki analizi çok başarılıydı. Gelecek bir konu çıktı bir konu daha var ki bence asıl önemli kısmı o, vadesi var daha umarım o da çıkar :)

canım bana hiç bir şeyi uymadı enerji meselesi :)

Back
X