Burada Banu Yılmaz ı ilk ben denedim ve defalarca hakkında yorum yaptım, 1 kez daha yapayım. Ben kendisinden memnunum, anda çok çok iyi ve yakın gelecek te aynı şekilde çıkıyor. Ben yazdıktan sonra burada deneyen arkadaşlar oldu ve yorumlarını aratabilirsin. Memnun olanlar var ama olmayanlar daha çok farklı fallara yönlendirmiş olmasından, senin durumun da öyle anlaşılan. Beni asla başka fallara yönlendirmedi ayrıca
sorularımda sözünü dahi etmediğim ama o an içinde bulunduğum çok ilginç olayları detayları biliyor ve gercekten "yok artık" dedirttiği zamanlar oldu. Yalnız bunu da bir kez daha belirteyim ben baktırmaya başladığımda sitede çok yeniydi ve o zamandan bu yana ara ara fal gönderdiğim için beni artık tanıyor ve bir anlamda sürekli danışanı oldum :) Bundan sebep beni diğer fallarına yönlendirmiyor olabilir bilemedim. Danışanlara önerim sorularınıza cvp verdikten sonra puanlama yapacağınızı belirtebilirsiniz ve de başka fala yönlendirme durumunda şu an için uygun olmadığınızı belirtin ve cevap rica edin... Bence bu şekilde danışanlarını kaybeder ama bu konuda danışanların memnuniyetsizliklerini kendisine bildirmesi gerekir diye düşünüyorum.