- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #17.961
Bana da adım at diyen tek falcı
Aklım karıştı off :s
Canım ben adım attım ama ya nolucaksa olsun bu ne ya fal fal diye kafayı sıyırdık burada en azından içimde kalmaz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da adım at diyen tek falcı
Aklım karıştı off :s
ya hadi hayırlısı..Canım ben adım attım ama ya nolucaksa olsun bu ne ya fal fal diye kafayı sıyırdık burada en azından içimde kalmaz :)
geysu bana bakmıyo..Hala fal icin anı öğrenmek isterseniz geysu,sezgi candan ve nakta diyorum. Sezgi candanın gelecek bana cıktı 1-2 kere
ya hadi hayırlısı..
iyi gelişir inş
cevap var mı :)
inş işe yarar ama bu akşam olmasa da belki sonrası için sana yaklaşmaya cesareti olur...yooo cevap yok whatsapptan yazdım görmemiş daha :) ayy ağlanacak halime gülüyorum ayy çok komik bir durum en kötü delirmiş der aman :) 3 günlük dünya boşverin kızlar
inş işe yarar ama bu akşam olmasa da belki sonrası için sana yaklaşmaya cesareti olur...
ama cidden bana herkes bekle dedi çnkü henüz ilişkimiz olmadı .banu da sen adım atasan yavaş yavaş diyo. çok krıtik bi durum off
Görevde derken polis filan mıGece beklemiyorum adam görevde istese de yazamaz ama ilerde en azından yazmak için cesareti olur , bir şey beklemiyorum akışa bırakmak lazım :) şu fallara çok para kaptırdım 4 falcı adım at diyince söylediklerini göz ardı edemedim. Ne bilim tuhaf farklı falcılar adım atmam gerektiğini söylediler. Hayırlısı olsun. banu yılmazı , medyumzagosu ve sezilayı beğendim fal fiyatları gayet uygun 50 tl falcılar bin basarlar.
inş işe yarar ama bu akşam olmasa da belki sonrası için sana yaklaşmaya cesareti olur...
ama cidden bana herkes bekle dedi çnkü henüz ilişkimiz olmadı .banu da sen adım atasan yavaş yavaş diyo. çok krıtik bi durum off
Görevde derken polis filan mı
geysu bana bakmıyo..
naktada uzun süre önce attım ama sistemde olmadığı için bakamadı henüz.
sezgi candan ın anlık durumu nasıl? karşı tarafın hisleri net biliyo mu
çıkan falı oldu mu
merak ettim ya karşı tarafın hisleri konusunda doğru mu ??Medyumzagnos'u sistemde yeniden görünce bayram çocuğu gibi sevindim. Döndüm @Naiaddd ile konuşmamızı bulup onun falını yeniden okudum,falın gelecegi ona çıktı mı bilmem ama adam hakkını vererek bakmış.
Banu Yılmaz'ın falı bende uzundu,çok yardımcı oldu bana,çok çok doğruydu dedikleri ve dost acı söyler mukabilinden olumsuzdu,Zagnos'un da öyle ve biri 10 diğeri 7 tl olmasına karsın 50 tl degerınde 2 yorum aldım,önerenlerden Allah razı olsun
medyumzagnos için sordummerak ettim ya karşı tarafın hisleri konusunda doğru mu ??
çıkan falı?
Medyumzagnos'u ben de denedim. Bildiği bazı şeyler olmuş ama yanıldığı noktalar da var. Gelecek çıkar mı bekleyip göreceğiz.
Sanki beyin okuyor gibi ama fal atanın beynini...Ben su an cok da olumlu düşünmuyorum çünkü.Benim olumsuz olarak gördugum herseyı söylemiş ama sordugum kişinin ıyı yanları da var,yok dersem Allah carparmerak ettim ya karşı tarafın hisleri konusunda doğru mu ??
çıkan falı?
@Naiaddd, Allah senden razı olsun kuzum. Gecen yıl benimle tellweden medyumzagnos'un bır falını paylasmıştn ama o bir daha sisteme girmemişti. Hatırlarmısın tellwe yönetımıne yazmıştık,maille ulasabılırmısınız dıye.....O paylastıgın fal sana cıktı mı bilmem ama okudugmda cok begenmiştm.Sistemde yenıden gorunce fal attm,olumsuzdu ama ayna gıbı herseyı anlattı.Gelecek öngörüsü de Banu Yılmaz ile aynı.
Sagolasın güzel @Naiaddd
Karşı tarafın dusuncesini net gordugunu sanmıyorum ben acikcasi. Bildigii bazi şeyler vardi ama tam olarak ne düşündüğünü bilmiyor bence.Bunu ben de merak ediyorum :)) medyumzagnos a fal baktırıp da çıkan var mı? Ve sizin düşüncenizi mi okuyor yoksa bilmediğiniz bişey söyledi mi hiç?