tellwe.com'da bakılan fallar!

Hala fal icin anı öğrenmek isterseniz geysu,sezgi candan ve nakta diyorum. Sezgi candanın gelecek bana cıktı 1-2 kere
geysu bana bakmıyo..
naktada uzun süre önce attım ama sistemde olmadığı için bakamadı henüz.
sezgi candan ın anlık durumu nasıl? karşı tarafın hisleri net biliyo mu
çıkan falı oldu mu

yooo cevap yok whatsapptan yazdım görmemiş daha :) ayy ağlanacak halime gülüyorum ayy çok komik bir durum en kötü delirmiş der aman :) 3 günlük dünya boşverin kızlar
inş işe yarar ama bu akşam olmasa da belki sonrası için sana yaklaşmaya cesareti olur...
ama cidden bana herkes bekle dedi çnkü henüz ilişkimiz olmadı .banu da sen adım atasan yavaş yavaş diyo. çok krıtik bi durum off

inş işe yarar ama bu akşam olmasa da belki sonrası için sana yaklaşmaya cesareti olur...
ama cidden bana herkes bekle dedi çnkü henüz ilişkimiz olmadı .banu da sen adım atasan yavaş yavaş diyo. çok krıtik bi durum off

Gece beklemiyorum adam görevde istese de yazamaz ama ilerde en azından yazmak için cesareti olur , bir şey beklemiyorum akışa bırakmak lazım :) şu fallara çok para kaptırdım 4 falcı adım at diyince söylediklerini göz ardı edemedim. Ne bilim tuhaf farklı falcılar adım atmam gerektiğini söylediler. Hayırlısı olsun. banu yılmazı , medyumzagosu ve sezilayı beğendim fal fiyatları gayet uygun 50 tl falcılar bin basarlar.

Gece beklemiyorum adam görevde istese de yazamaz ama ilerde en azından yazmak için cesareti olur , bir şey beklemiyorum akışa bırakmak lazım :) şu fallara çok para kaptırdım 4 falcı adım at diyince söylediklerini göz ardı edemedim. Ne bilim tuhaf farklı falcılar adım atmam gerektiğini söylediler. Hayırlısı olsun. banu yılmazı , medyumzagosu ve sezilayı beğendim fal fiyatları gayet uygun 50 tl falcılar bin basarlar.
Görevde derken polis filan mı

Sen biraz daha bekle , naber yazabilirsin yazıp bırak veya buna benzer şeyler ... O yazana kadar da yazma

geysu bana bakmıyo..
naktada uzun süre önce attım ama sistemde olmadığı için bakamadı henüz.
sezgi candan ın anlık durumu nasıl? karşı tarafın hisleri net biliyo mu
çıkan falı oldu mu

evet canım bana cıktı söyledikleri gelecek icin bu adamın sana dönüsü yok dedi dediği gibi de oldu gercekten .. Onun dısında baska birini sormustum olaylar aynı onun dediği sekilde oldu karsı tarafı cok iyi bilir sezgi ama baska yazanlarında görüslerine bak forumda arastır derim

Medyumzagnos'u sistemde yeniden görünce bayram çocuğu gibi sevindim. Döndüm @Naiaddd ile konuşmamızı bulup onun falını yeniden okudum,falın gelecegi ona çıktı mı bilmem ama adam hakkını vererek bakmış.

Banu Yılmaz'ın falı bende uzundu,çok yardımcı oldu bana,çok çok doğruydu dedikleri ve dost acı söyler mukabilinden olumsuzdu,Zagnos'un da öyle ve biri 10 diğeri 7 tl olmasına karsın 50 tl degerınde 2 yorum aldım,önerenlerden Allah razı olsun
merak ettim ya karşı tarafın hisleri konusunda doğru mu ??
çıkan falı?

Medyumzagnos'u ben de denedim. Bildiği bazı şeyler olmuş ama yanıldığı noktalar da var. Gelecek çıkar mı bekleyip göreceğiz.

merak ettim ya karşı tarafın hisleri konusunda doğru mu ??
çıkan falı?
Sanki beyin okuyor gibi ama fal atanın beynini...Ben su an cok da olumlu düşünmuyorum çünkü.Benim olumsuz olarak gördugum herseyı söylemiş ama sordugum kişinin ıyı yanları da var,yok dersem Allah carpar

Naiad'ın falında da onun sorduğu kişi hakkında "naiad"ın düşüncelerini yazmıştı. Gelecek için ona sormak lazım cıktı mı diye?Onun izni olmadan-onun falını daha cok anlatamam ama gelecek için cıkıp-çıkmadığını anca o söyler.

Yenilerden beepweep'i begenmedm,karmela fena degıl ama kahinmedea ıyıydı.Verdığı tarih Selizay,falı nurseli --olumsuda olsa zagnos ve banu ile aynıydı.Fal deliliğim kalan kredılerımı tuketmemle bıttı sımdılık......

kızlar fallarımı okudum da baştan geçen sene tellwede burda bahsedilen çoğu kişiye -perseis, falınustası, falaniyethakkaniyet, chitra, byzmelek vs vs), binnazda adını hatırlayamadığım bir sürü kişi bunlardan pahalı olanlardan eylül acar ve elif hanzade miydi neydi onlar dahil ve basirly alex ve bir erkek daha vardı orda çok övülen adını unuttum şu an can olabilir, yaklaşık 20 tane falan fal baktırmışım. ve sonuç 0. şu anki işimi yerimi vs kimse bilemedi kimseee...sadece chitra bişeyler söylemeye çalışmış ama benim durumum biraz karışık olduğundan tam da şeyapamamış ama yine de tebrik ettim yani falı okuyunca chitra başta soğuk ve negatif gelmişti ama bakıyorum ki kadın hissetmiş yani. şimdi banuyılmazdan fal bekliyorum bakalım ne çıkıcak hayırlısı...

@Naiaddd, Allah senden razı olsun kuzum. Gecen yıl benimle tellweden medyumzagnos'un bır falını paylasmıştn ama o bir daha sisteme girmemişti. Hatırlarmısın tellwe yönetımıne yazmıştık,maille ulasabılırmısınız dıye.....O paylastıgın fal sana cıktı mı bilmem ama okudugmda cok begenmiştm.Sistemde yenıden gorunce fal attm,olumsuzdu ama ayna gıbı herseyı anlattı.Gelecek öngörüsü de Banu Yılmaz ile aynı.

Sagolasın güzel @Naiaddd

Capellaciğim bende çoktandir fal atmiyordum. Tellwede 10 kredim kalmisti.
Dün bu yorumunu okuyunca attım. Sende çıkmış miydi falı daha önceden ? Benim yorumum 7 tllik bir fala göre kötü değildi gercekten önem vererek bakmış kendisi. Yanıldığı 1 sey olmuş ama bildiği şeyler de var. Ihtimali düşük olan bir konu için 2 ay süre vermiş. Bakalım çıkarsa yazarim :)

Bunu ben de merak ediyorum :)) medyumzagnos a fal baktırıp da çıkan var mı? Ve sizin düşüncenizi mi okuyor yoksa bilmediğiniz bişey söyledi mi hiç?

Bunu ben de merak ediyorum :)) medyumzagnos a fal baktırıp da çıkan var mı? Ve sizin düşüncenizi mi okuyor yoksa bilmediğiniz bişey söyledi mi hiç?
Karşı tarafın dusuncesini net gordugunu sanmıyorum ben acikcasi. Bildigii bazi şeyler vardi ama tam olarak ne düşündüğünü bilmiyor bence.

Back
X