- 13 Nisan 2017
- 2.539
- 4.025
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #18.081
Canim ben mayista ilk falimi attigimdan beri sureci hep nakta ile devam ettiriyor gibiyim. Ilk baslarda cok delirip herkese her adi gecene attim. Simdi bakiyorum da olacagi bile yavaslatmis olabilirim belki bu kadar enerjiyle oynadigim.icin. Naktanin bana ilk baktigi falda eylul ekim gibi durumlarin duzelmeye baslayacagi vardi. Sonuc kismi icin yavas yavas olacagini soylemisti. Hatta soyle b cumlesi vardi "cok yavas gelisecek durumlar mesela atiyorum belki 6 ay sonra b elinizi tutar" yani benim durumum taaa mayista bile yavas gelisecek (ki hemen hemen herkes yavas dedi, cok sallayip 2 haftaya hayat mukemmel diyenleri saymazsam) denmisken uzerine onlarca fal atip surecimi uzattigimi dusunuyorum. Simdi geri gitsem o gunlere yine atmadan duramazdim o ayri... Hepimizin yasadigi seyler bunlar.Peki çıkıyor mu sana Leyla?
Bende cikan fal olayi bizim olayimizin duzelmesiyle "cikti" olacak. Vadeye takilmiyorum ama.
Diger yandan naktanin verdigi bazi tarihlerde belirli seyler yasiyorum. Kucuk seyler, diyaloglar olumlu veya olumsuz bakismalar vs vs... Bana bazi tarihlerde tartismaya acik oldugumu soylediginde o tarihlerde sakinlestirici icmis gibi yapmaya calisiyorum. Daha cok dua ediyorum.
Hala ayni evdeyiz, acilan dava yok, kinusu edilen bir ayrilma olayi yok. Ucuncu sahislar girmis degil hayatimiza... Velhasil durum kotuye gitmiyor. Ben dularima devam ediyorum :)
Yine cok uzun yazdim ama cikti cikmadi sorusu bende cok derin yani anlayacagin :)
Ben naktanin fallari cikar diyemem, kendisine ilk falindan beri cok inandim guvendim. Durustlugune ve samimiyetine yani. Fallarinda yanilsa da bu degismeyecek benim icin. Daha once de yazmistim neticede ben bile mayis ayinda o dehsetle caresizlikle fal atan ayni insan degilim. Hayat surekli degisirken bir falin ayni yerde sabit kalmasini beklemeye hakkim yok. Elimden geleni yapiyorum :)
Her sey guzel olacak ve ben insallah buradan da paylasacagim.
Bu arada chitra da bende bastan beri (nakta kadar cok fal atmadim ama) nakta ile paralel konusmustu. En son falini okudugumda chitra nin da soyledigi seyleri yasiyor oldugumu goruyorum. O da ozellikle kasim ayindan sonra demis en son falinda mesela.
Sen bana bir daha tek satirlik sorular sorma, ben destan yaziyorum

Dokesim varmis icimi sen bahane oldun herhalde :)