tellwe.com'da bakılan fallar!

Canım o kartın tek başına bir anlamı yok çünkü kartlar yan yana gelince anlamlı oluyor hislerle harmanlıayıp yorumluyorsun.

Örneğin normal gündelik bir soruda kincilik kötülük intikam diye sıralarsın diğer kartlarla birleştirip
aşk için ise geri dönüştür vb anlamlarla yorumlarsın tamamiyle sorulan soruya göre harmanlıyorsun kartları :)
Canım ben o karta boya taktım bi de ters çıkınca :)))) bende de katina merak uyandırdı ama bi onu çözemedim

ben bile bu kadından iyi anlıyorum dedikleriyle kartların alakası yok asla. bi kere valide mezar var :KK43: sana zarar verebilecek türden biri hayatında da biri var veya konuşuyor geçmiş zaten mezar kartlar pert tablo pembe.
Gerçekten umut taciri hepsi.
1 yıldız verip yorumumda da, katinanın kötü kartları bunlar,sakamısınız,hiç mi fal görmedim yoksa salak mı sandınız dıye yorum yazınca iade etmiş.

Falda ilk zamanlarımı düşünüyorum da bunun gibi şeylere nasıl da ınanıyordum. Al o paragrafı önüne gelene gönder veya a olmaz bıtmış ama 3 ay sonra baskası gelecek,hayat masal dıyarına dönecek de.....Al sana sablon....

Güneş bahçeler ve fareler ters çıksa bile olumlu. Mesela ay düz çıksa bile çok olumsuz

Aslında ay kartı bir yerde yine olumlu kişinin ruh halini bize söylüyor örneğin ne zaman dönecek diye sorduğumuzda ruh hali diplerde olduğu zaman diye söyler katina bu anlamda yine olumlu oluyor bizim açımızdan :)

Aslında ay kartı bir yerde yine olumlu kişinin ruh halini bize söylüyor örneğin ne zaman dönecek diye sorduğumuzda ruh hali diplerde olduğu zaman diye söyler katina bu anlamda yine olumlu oluyor bizim açımızdan :)
Canım senin kadar bilgim olması imkansız katina merak saldırdı eğlencekş gibi:)))) bide canım sen benim hikayeyi biliyorsun baktığın katina da değişen bir durum yok mu:)

Canım o kartın tek başına bir anlamı yok çünkü kartlar yan yana gelince anlamlı oluyor hislerle harmanlıayıp yorumluyorsun.

Örneğin normal gündelik bir soruda kincilik kötülük intikam diye sıralarsın diğer kartlarla birleştirip
aşk için ise geri dönüştür vb anlamlarla yorumlarsın tamamiyle sorulan soruya göre harmanlıyorsun kartları :)
pisipisi arkadasım bana da bakabilirmisin namını cok okudum forumda, artık umut tacirlerinden gına geldi fal batagına öyle bir düştüm ki sanki kimse beni anlamıyor gibi kafayı yemek üzereyim sactığım paralarda cabası

marcelineabedeer denen falcıya baktıran var mı arkadaslar ?baktırdım bir hesaptan bir arkadasım bir de ben ayrı ayrı fal attık ikimize de o kadar olumsuz fal bakmıs ki icim karardı cidden kendime gelemiyorum... arkadasıma da aynı sekilde bir de dua vermiş upuzun falın yarısı duayla gecmiş zaten kadın ağlamaktan kendine gelemedi

marcelineabedeer denen falcıya baktıran var mı arkadaslar ?baktırdım bir hesaptan bir arkadasım bir de ben ayrı ayrı fal attık ikimize de o kadar olumsuz fal bakmıs ki icim karardı cidden kendime gelemiyorum... arkadasıma da aynı sekilde bir de dua vermiş upuzun falın yarısı duayla gecmiş zaten kadın ağlamaktan kendine gelemedi
Ben bugun baktirdim analizleri cok guzeldi gelecekle alakali olumlu konustu cok detayli ozenli bir faldi tekrardan soru sordum uzun uzun tekrar kart acip yorumladi ben cok begenmistim

Ben bugun baktirdim analizleri cok guzeldi gelecekle alakali olumlu konustu cok detayli ozenli bir faldi tekrardan soru sordum uzun uzun tekrar kart acip yorumladi ben cok begenmistim
benimde geldi falım geysunun baktıklarının tam tersini söylemiş neye inansam bilemedim ama nakta medyum zagnos ve yesilcingene ve bu kadın hemen hemen benzer seyleri söyledi fakat geysu tam tersini söylüyor .. acıtıyor ya bazı şeyleri duymak ne bileyim fala avunmak icin dadanıyorum zaman zaman malesef daha beter oluyorum..

benimde geldi falım geysunun baktıklarının tam tersini söylemiş neye inansam bilemedim ama nakta medyum zagnos ve yesilcingene ve bu kadın hemen hemen benzer seyleri söyledi fakat geysu tam tersini söylüyor .. acıtıyor ya bazı şeyleri duymak ne bileyim fala avunmak icin dadanıyorum zaman zaman malesef daha beter oluyorum..
Geysuya on ay önce baktırdım ne an ne gelecek hiç bir şey yoktu o zamanlar da burda forumda çok övüluyordu merak ettim yolladım anı bile tutturamadi bende belki enerji meselesiydi

Bende baktırdım kahve falı soru sormadım bilgi vermedim genel yorum istedim aile içini bilmiş benimle alakalı bir şeyi bilmiş orda nokta atışı yapmış onunla alakalı olumlu konuşmuş tarih zaman vs yok eyer olursa buraya yazarım

Kizlar kiymetabla denen falciya baktiran var mi? Bu kadin insanlarin bilgilerini alip faceden mi arastiriyor? yoksa sadece ask sorularina mi bakiyor? Acayip sinir etti beni!

Bende baktırdım kahve falı soru sormadım bilgi vermedim genel yorum istedim aile içini bilmiş benimle alakalı bir şeyi bilmiş orda nokta atışı yapmış onunla alakalı olumlu konuşmuş tarih zaman vs yok eyer olursa buraya yazarım

Sitede gordugum en iyi falcilardan, basta so samimi, gercekci ve icten. Medyum iskender diye biri var ona baktiran var mi bu arada?

Kizlar kiymetabla denen falciya baktiran var mi? Bu kadin insanlarin bilgilerini alip faceden mi arastiriyor? yoksa sadece ask sorularina mi bakiyor? Acayip sinir etti beni!
Ben fal attim 2 saat sonra bakacağım dedi sonra fali cektim baska falciya attim o da iade edince geri kiymetablaya attim 2. Sıradaydım bana falimi iade edip yoğunluktan dolayi bakamiycam kusura bakmayin dedi. Ikinci siradayim zaten neyin dolulugundan bahsediyorsun cok sinir oldum dahabm da atmam :işsiz:

Ben fal attim 2 saat sonra bakacağım dedi sonra fali cektim baska falciya attim o da iade edince geri kiymetablaya attim 2. Sıradaydım bana falimi iade edip yoğunluktan dolayi bakamiycam kusura bakmayin dedi. Ikinci siradayim zaten neyin dolulugundan bahsediyorsun cok sinir oldum dahabm da atmam :işsiz:

Yuz bin defa yukaridaki bilgilerniz gelmedi. Adimi yaziyorum soru kismina, anne adim da var dogum tarihimde var, medeni halimde var. Ne istiyorsunuz diyorum ve ilk siradayim, bilgileriniz yok. Yahu kadin yaziyorum ya, daha ne istiyorsunuz, bir tek soyadimi yazmiyorum. Tek aklima gelen bu kadinin baska bir profili daha oldugu, ya da soyadini da alarak faceden arama yaptigi. Cunku bir sattir ilk sirada olup, bilgi yok demesine ve benim yazmam ragmen iade etti .... bilgi yokmus, baska falciya yonlendiriyormus. Ask mesk sormadigim icin alisik degil herhalde, eski sevgilim ne zaman donecek diye sorsam kalip bir sey yazar yollardi zannimca. Acayip sinir oldum, resmen vaktimi yedi terbiyesiz.

Ben baktırdım çok da begenmedim, bir de yorumlarında bırı soru sormuş, verdiği yanıtta ".......diye söylüyorlar." demiş.....Eskıden tellwede Anahtar dıye 1 falcı vardı falları hiç çıkmayan o da böyle konuşurdu,şimdilerde falcı alim.....Bır de fal dıye gıdıp dualar vermeler.....

Bana da bu tavrı, bırkac mesaj önce bahsetmiştm Cadınınelması yapmıştı,aynı tavır.......Coklu hesaplar.......Aynı tavırlar......Farklı isimler......

Back
X