tellwe.com'da bakılan fallar!

Ya acayip sinirledim ki normalde boyle sinirlenmem, ya bir saat bekletti mal karin beni. Adam gibi desene bakamayacgim diye, bilgi gelmemis mi, ne bilgisi ariyorsa. Sonra utanmadan iade ediyor bi de. Aryamira ve iskenderi merak ediyorum, iskender eskiden kayadibi denen biriydi, ben ona baktirmisim ve begenmistim amabaska baktiran var mi bilmiyorum.
Cadinin elmasi da rezalet. Kiymet iki

Merak ettiklerim sunlar baktiran varsa soylesin lutfen. aryamira,icindekises1 ve medyumiskender

Ben baktırdım çok da begenmedim, bir de yorumlarında bırı soru sormuş, verdiği yanıtta ".......diye söylüyorlar." demiş.....Eskıden tellwede Anahtar dıye 1 falcı vardı falları hiç çıkmayan o da böyle konuşurdu,şimdilerde falcı alim.....Bır de fal dıye gıdıp dualar vermeler.....
arkadasımın kocası cocuklarıyla ortada bırakıp gitti ve biriyle dost hayatı yasıyor kadın zaten bunalımda fal atmıs rastgele kadına bu adamın sana asla dönüsü yok canım bosuna kendini hırpalama gözü o kadından baskasını görmüyor önüne bak deyip bir de dua vermiş bunu okursan belki dönebilir diye asırı sinir oldum şu tavrına, tövbe haşa nasıl bu kadar emin konusabiliyorsun yani böyle hassas bir konuda

Ya acayip sinirledim ki normalde boyle sinirlenmem, ya bir saat bekletti mal karin beni. Adam gibi desene bakamayacgim diye, bilgi gelmemis mi, ne bilgisi ariyorsa. Sonra utanmadan iade ediyor bi de. Aryamira ve iskenderi merak ediyorum, iskender eskiden kayadibi denen biriydi, ben ona baktirmisim ve begenmistim amabaska baktiran var mi bilmiyorum.
Cadinin elmasi da rezalet. Kiymet iki

Merak ettiklerim sunlar baktiran varsa soylesin lutfen. aryamira,icindekises1 ve medyumiskender
Medyumiskender'in hic yorumu falan yok enterasan geldi bilemedim. Ben de Medyume1'i merak ediyorum baktiran var mi

arkadasımın kocası cocuklarıyla ortada bırakıp gitti ve biriyle dost hayatı yasıyor kadın zaten bunalımda fal atmıs rastgele kadına bu adamın sana asla dönüsü yok canım bosuna kendini hırpalama gözü o kadından baskasını görmüyor önüne bak deyip bir de dua vermiş bunu okursan belki dönebilir diye asırı sinir oldum şu tavrına, tövbe haşa nasıl bu kadar emin konusabiliyorsun yani böyle hassas bir konuda
Marceline den bahsediyorsun değil mi? Bama da eskisinden artık haber almayacaksın bitti gitti o konu dedi. Doğru mu değil mi bilmiyorum ama diğerlerin hepsi en azımdan pişmanlıktan dolayı bir kere de olsa bir geri dönül var diyorlar.
Bu falcı diğerlerine nazaran sadece dürüst mü yoksa nasıl olsa eskilerin yüzde 99'u dönmez düşündüğü için mi öyle diyor bilmşyorum ama bende üZüldüm. Ama dediği şeyler maalesef çokta mantıksız değildi :(

Marceline den bahsediyorsun değil mi? Bama da eskisinden artık haber almayacaksın bitti gitti o konu dedi. Doğru mu değil mi bilmiyorum ama diğerlerin hepsi en azımdan pişmanlıktan dolayı bir kere de olsa bir geri dönül var diyorlar.
Bu falcı diğerlerine nazaran sadece dürüst mü yoksa nasıl olsa eskilerin yüzde 99'u dönmez düşündüğü için mi öyle diyor bilmşyorum ama bende üZüldüm. Ama dediği şeyler maalesef çokta mantıksız değildi :KK43:
bana da baktı fal, hemen hemen 1 senedir aynı adamı sorup duruyorum nakta,geysu,sezgi candan,yesilcingene ve medyum zangos hepsi su zamana kadar adamda kıza karşı cok derin bir sevgi yok sadece alısmıslık var sana geri dönüsü de yok ancak kızla ilişkileri ömürlük değil yalnız suan araları iyi yakın tarihte bir ayrılık yok dediler ancak sonları da yok dediler.Tabi sonuçta fal bu. Marceline ise bana adam kızı seviyor bence umudu kes artık seninle bir olayı yok olamaz da demiş, suana kadar bütün bakanların tersi

bana da baktı fal, hemen hemen 1 senedir aynı adamı sorup duruyorum nakta,geysu,sezgi candan,yesilcingene ve medyum zangos hepsi su zamana kadar adamda kıza karşı cok derin bir sevgi yok sadece alısmıslık var sana geri dönüsü de yok ancak kızla ilişkileri ömürlük değil yalnız suan araları iyi yakın tarihte bir ayrılık yok dediler ancak sonları da yok dediler.Tabi sonuçta fal bu. Marceline ise bana adam kızı seviyor bence umudu kes artık seninle bir olayı yok olamaz da demiş, suana kadar bütün bakanların tersi
Bugüne kadar diğer falların çıkmaması da belkide marceline haklı dedirtiyor bana... ben zaten geçmişi kapattım ama pişman olup bunu duymayımçok isterdim. Bence biz kadınlar zaten çok yanlış davranıyoruz onlar başka kişilerle vakit geçirirken biz bekleyip fala inanarak umut ediyoruz resmen. Allah birdaha o duruma düşürmesin valla bu şekilde başkası için birdaha fal baktırmak istemiyorum okadar çok para harcadığım ki, bAri değse için yanmaz...
madem seninkininde Yeni biri var hayatımda ister sevsin ister sevmesim ona üzülerek geçirme günlerine sadece kendine yazık :(

Bugüne kadar diğer falların çıkmaması da belkide marceline haklı dedirtiyor bana... ben zaten geçmişi kapattım ama pişman olup bunu duymayımçok isterdim. Bence biz kadınlar zaten çok yanlış davranıyoruz onlar başka kişilerle vakit geçirirken biz bekleyip fala inanarak umut ediyoruz resmen. Allah birdaha o duruma düşürmesin valla bu şekilde başkası için birdaha fal baktırmak istemiyorum okadar çok para harcadığım ki, bAri değse için yanmaz...
madem seninkininde Yeni biri var hayatımda ister sevsin ister sevmesim ona üzülerek geçirme günlerine sadece kendine yazık :KK43:
ben bana dönmesinde değilim zaten adamın , hayatında ben varken arkadası olup adama göz koymus bizim cevremizde arkadası olarak biz beraberken dolasmıs biri biz ayrıldıktan sonra arkadası ve teselli etme ayağına direkt kapmıs adamı, kadının kadına yaptığını kimse yapmaz heralde :) bunu sindiremediğim icin yapılanlaıdan dolayı mutlu olmasınlar istiyorum ama elimden gelen hiç bir şey yok malesef.. Fala harcadığım para 600-700 lira civarı olmustur sanırım

madem seninkininde Yeni biri var hayatımda ister sevsin ister sevmesim ona üzülerek geçirme günlerine sadece kendine yazık :KK43:
ben bana dönmesinde değilim zaten adamın , hayatında ben varken arkadası olup adama göz koymus bizim cevremizde arkadası olarak biz beraberken dolasmıs biri biz ayrıldıktan sonra arkadası ve teselli etme ayağına direkt kapmıs adamı, kadının kadına yaptığını kimse yapmaz heralde :) bunu sindiremediğim icin yapılanlaıdan dolayı mutlu olmasınlar istiyorum ama elimden gelen hiç bir şey yok malesef.. Fala harcadığım para 600-700 lira civarı olmustur sanırım

Tamamdır sende bendensin :) geri dönmesin ama hakettiğini yaşasınlar psikolojisi :) inşallah herkes hakettiğini yaşar kuzum benimde tek dileğim bu gerçekten :)

Tamamdır sende bendensin :) geri dönmesin ama hakettiğini yaşasınlar psikolojisi :) inşallah herkes hakettiğini yaşar kuzum benimde tek dileğim bu gerçekten :)
gel sarılıp ağlaşalım cesi87 cim, bu psikoloji cok yıpratıyor insanı ilahi adalete de cok inanıyorum ama suana kadar olan bana oldu gibi :(

gel sarılıp ağlaşalım cesi87 cim, bu psikoloji cok yıpratıyor insanı ilahi adalete de cok inanıyorum ama suana kadar olan bana oldu gibi :KK43:
İnan bana aynısını düşünüyoruz :) şimdiye kadar olan bama oldu ama bende çok inanıyorum ilahi adalete, belki geç olacak biz mutlu olduğumuzda artık bizim için bir şey ifade etmediğinde olacak ama olacak!!!! Gel kız sarılayım sana :)

Kızlar akrepgoze baktıran oldu mu hiç bana çok hızlı dönüş yaptı şaşırdım biraz anla ve geçmişle ilgili dedikleri doğruydu ama gelecek çıkan oldu mu?

Kızlar akrepgoze baktıran oldu mu hiç bana çok hızlı dönüş yaptı şaşırdım biraz anla ve geçmişle ilgili dedikleri doğruydu ama gelecek çıkan oldu mu?
Ben bir kere baktrdım iyi değildi aynı kelimeleri dolandırdı durdu bana kısmet falına gel falan dedi aksan garipti sevmedim dedikleride çıkmadı.

Ben bir kere baktrdım iyi değildi aynı kelimeleri dolandırdı durdu bana kısmet falına gel falan dedi aksan garipti sevmedim dedikleride çıkmadı.
Bende su falı atmıştım ama çok çabuk geldi cevap fena değildi ama aksanı bende beğenmedim 3kere okudum anlamak için. Akşam demeyimlerimi yazıcam bende baya baktırdım bu ara

Canım profalci diye bi kişiliksiz. Hemen zaten falımı yorumladı. Pembe tablocu konuştu her neyse. Ben 2. Soru kısmına net cevap almak için bi şeyler yazdım.
Puanlama vermeden cevaplamıyorum dedi. 4 verdim. Neden 4 verdin dedi. Nokta atışı yok dedim 5 dk bile olmadan bu cevabı vermiş. Bi de ekstra katina bakmış kendince. Katina bu kadar net sonuç veriyor mu bu kadar sürede. Gerçekten hezeyan bi fal sitesi neden bakarsınız ki
okudum simdi ne kadar sacma sapan konusmus seni itici ve cirkin buluyor o varken seni asla tercih etmez ne demek salak yaa. kendi tipine baksın o. zavallı ezik

okudum simdi ne kadar sacma sapan konusmus seni itici ve cirkin buluyor o varken seni asla tercih etmez ne demek salak yaa. kendi tipine baksın o. zavallı ezik
Canım falı çok umut verici ve herkese atılan bi cinsteydi. İsim filan hiç vermedim. Öylesine atmıştım falı. Sonra soru sorayım dedim. Bakalım ne uyduracak Hani merak ettiğim soru da değildi hala pembe tablocu mu diye zarf attım. Oylama yapmadan puan vermem dedi 4 bile fazla ama verdim. Sonra neden 4 puan dedi. Ben de galiba yorumu onun sayfasına attım. Nokta atışı yok pembe tablo dedim. 2 dakika da o yorumu yapmış yok katına açtım yok kahve daha olumluydu. Ki kahve falı atmıştım. Yöneticiye ekran fotosunu attım. Hakaret var diye. Hakaret yok dedi. Karşı taraf sizin için ne düşünüyorsa onu söylemiş dedi. Şaka mısınız dedim. Allahınızdan bulun insanlarla dalga geçiyorsunuz dedim

Onceinawhile burda uzun zamandır yazdıklarını okuyorum. Öncelikle üzülmeni hiç istemem ama kendine iyilik yapmıyorsun. 1 yıl olmuş, adam başkasıyla üstelik. Senin hislerini çiğneyip başkasına giden birini sen de umursamamalısın. 1 yılda döktüğün paraya yazık. Haddim olmayarak bu adamı unutman ve durumu kabullenmenin senin hayrına olacağını sanıyorum. Umarım üzmemişimdir ama fallar kafanı uyuşturuyor, sana gerçekleri söylemek istedim.

Pelin bilge özdoğruyu sormuştum asla tavsiye etmiyorum. Düşünen varsa bilemedi heryere çekersin yorumu 80 tl çöp.

Arkadaslar mrb:) chitra ya uzun zamandir baktiriyordum ve bana o anki durum, gecmis ve gelecek gidisati falan hep tutturmustu.. Hatta boyle diyosun ama sanmam oyle olacagini dedigim seyde bile onun dedigi ciktiginda sevinerek bilgi vermstm.. Ama baya uzun zamandir kendisi cevrimici degil bilginz var mi? Danismanim haline gelmisti ulasilamiyor artk haftlar once yakalayip hmn fal atmstm 12. Siradaydim gelmedi bana bi trlu sira birakti mi tamamen anlamadim bilen var mi?? Bu arada nakta da bende bikac seyi tutturmustu canlar

Back
X