- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #19.001
Elfin tellwe de mi binnaz okumustum.Elfin olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elfin tellwe de mi binnaz okumustum.Elfin olabilir mi?
Banu Yılmaz'a ilk defa attım enerji alamadım istersen canlı fala gel yazmış, canlı olunca gaipten enerji yüklemesi oluyorsa demek... hayretlik...![]()
Aaa değilElfin tellwe de mi binnaz okumustum.
Ben de o şekilde birkaç yorum okuyunca denemek istedim işin komiği benden önceki falı da beklemeden gönderdi. herkese aynısını yapıyor demek kiBanada aynisini yapti. Canlida bakarim yazdi. Ilginc olan burda bikac kisiye bakiyor fallari cikiyor hahahaha yersen tabi
Ben de o şekilde birkaç yorum okuyunca denemek istedim işin komiği benden önceki falı da beklemeden gönderdi. herkese aynısını yapıyor demek ki![]()
Haklısın, hem de yerden göğe. Burda,içimizde,bizden bildiğimiz kimlerin nelerini gördük.Acikcasi reklami ediliyor burda diye düsünüyorum. Canli da daha cok kazanacak tabi...
Hadi yaa , hahahaaaBanu Yılmaz'a ilk defa attım enerji alamadım istersen canlı fala gel yazmış, canlı olunca gaipten enerji yüklemesi oluyorsa demek... hayretlik...![]()
Ay nasil dersin boyle :) asil ben byzmelek magduruyum oyle yaptigini benden iyi bilen olamaz. Ben sadece ikisinin ayni kisi oldugunu dusunmuyorum dedim :)Haklısın, hem de yerden göğe. Burda,içimizde,bizden bildiğimiz kimlerin nelerini gördük.
Ben de Banu bana cıktı dedm ama bu onun "ahlaksız" oldugunu kabul etmeme engel degıl. Leyla yavrum,temiz yureklım kabul etmıyor ama bu canlı fala-yıldıznameye cagrma işini Byzmelek de yapyor.....Ben hala bvy aylin-fama-sema vs. grubunun (aslen tek kişi) tellwede de 1 profılde efendmli,dıgerınde daha kırık cumleli,olması olacaklı vs.. tarzlarına burunerek devam ettgını dusunuyorm......hala....
Mesela tellwede tum falları 10 tl ıken yıldızname-su falı gıbı 1-2 falı 50 tl olanlara artık "O" kişi mi dıye bakyorm artık.
Leyla'cığım önceki mesajlarında adım geçmiş, okuyunca yazmak istedim. Bu Banu Yılmaz ın ilk ben sözünü etmiştim ve defalarca yazdım zaten bunu şimdi bakıyorum da yürüdü hatta uçtu gitti Banu. Yukarıda yazılanları okuyunca üstüme alınmıyorum bile çünkü yorum neyse onu yazıyorum aylardır.Bana çıkan konularda çok spesifik durumlar da vardı.Ay nasil dersin boyle :) asil ben byzmelek magduruyum oyle yaptigini benden iyi bilen olamaz. Ben sadece ikisinin ayni kisi oldugunu dusunmuyorum dedim :)
Taktik ayni o ayri bence.
Sahmeran adli hatun canlif ala cagirdi, gider miyim. Bir daha fal yollamadim.Aynen bunu yazmis " canım canlı chate gel daha detaylı bakalım canım olur mu?" Yarim saat yalniz basina konstratrasyon ile gelmeyen ilham, benimle uc dakika chatte gelecek:)))
Okiluptus:Rezalet
Aceline:Cop tam uc cumle yazmis!
Helios35-Hereksiz sacma bir fal!
Falci83: Bu hatunu begendim neden bilmiyorum:)
Yulee:Bu kadini da begendim, sallamadigi icin begendim ozellikle!
FalciKeriman:Rezalet, cunku edepsiz!
Elcin666: Berbat!
Ezginin tarot dunyasi: Begendim, hic degilse kartlara bakarak sallmiyor, tarot attm.
Celalzahir: Bu adam bana destan yazmis, ama destanin yarisi benimle alakasi yok, evlenecegim ama beyefendi erkek arkadasimin benim ciddi dusundugunu ve yuzuk gordugunu soylemis:))) Yazim sekli bana erkek degil kadin oldugunu hissettirdi, canimli cicimli!
Medyumabi: Ikinci erkek gorunumlu kadin vakasi da bu! Bu da canimli icimli, ve sacma mi sacma bir fal. Bir verdim iade etmis , sanki ben iade et dedim, butun yorumum da silinmis!
Medyumtaskiran: Bunun hayranlari arasinda da baska bir taskiran vardir, yav atma ginko dedim belli kendi kendine fal atip, yorumlamis:))) lakin seytan durttu ve attim:) Sonuc yuvarlar uc satirlik fal!
Gelecegin oncusu: Bu kadinin falini direkt kopyaliyorum buraya:)))arada acip guelrsiniz :)
Merhabalar. Falınızda gördüğüm kadarıyla iyi şeyler var bunlar neler hadi bakalım.. öncelikle hepsi bir araya gelmiş kahvelerinizi görüyorum buda etrafındaki insanlarla ne kadar sadık ve iç ice olduğunuzu gösterir bu bağı sakın bozma.. Okul hayatında başarı elde edeceksin ama azim lazım birazda sana bağlı falda uzun çizgiler var bu senin parayı ne kadar tutumlu kullandığını gösteriyor eğer biraz daha tutumlu olursan ilerde daha rahat edersin nişanlısın düğünün şahane olur.. gereksiz şeylere para harcama harcayacak kişiliğe sahip değilsin ama olsun.. Hayatında başarılar dilerim.. Sevgilerimle.
Olivana:Bu kadin hakkinda bilmiyorum, bu da ksacik bakmis ama karar veremedim! Baktiran varsa haber etsin:)
Benden simdilik bu kadar, yeter para harcadigim:)
Sitede aratıp öyle atmıştım.Olumsuz yorum yapmaktan sakınmayan bir falcı diye okudum.Bana oldukça olumlu bir fal baktı.Hep gelecek odaklı konuştuğu için iyi mi kötü mü bilemedimtelwee kehribann nasıldır arkadaşlar?
ben de aynı şekilde düşünüyorum. vaade olarak ne zaman verdi?Sitede aratıp öyle atmıştım.Olumsuz yorum yapmaktan sakınmayan bir falcı diye okudum.Bana oldukça olumlu bir fal baktı.Hep gelecek odaklı konuştuğu için iyi mi kötü mü bilemedim
İş konusu için vade vermedi.İlişkim için 2019 sonu evlilik dediben de aynı şekilde düşünüyorum. vaade olarak ne zaman verdi?
Çok ileri görüşlüymüş arkadaşİş konusu için vade vermedi.İlişkim için 2019 sonu evlilik dedi
Ahahaa haklısın bu kadar ileri görüş akıllara zararÇok ileri görüşlüymüş arkadaşsen ben 2023 düşünüyorum nasıl olur deseydin:)