tellwe.com'da bakılan fallar!

12ist 12ist bikac gun arayla 1 ay once baktirmistim banuyilmaz zaten kisacik bi faldi vade vermemisti sadece olacak demisti olmadi
geysu anda ve gecmiste cok iyiydi aslinda ama gelecek yok
Bana 2 ay kadar Önce Banu Yılmaz yakın zaman da dedi ama ciddi olp olmucağı belli değil sadece adım dedi.geysu ise geçen hafta bugün 7-10 gün arası dedi.Evet geysu anda çok iyi.Ama bende bazen düşünüyorum an bu kadar iyi ise bize herşeyi açıkça söylüyorsa gelecek neden olmuyor Peki?ya da ileri aylarda mı olucak diye düşünüyorum.:(Bazen sevgi olayını falan düşünüyorum da bilemiyorum, olmuyor olmayınca da işte..Bu fallar iyice takıntı.:(

12ist 12ist canim bi de bana sor artik iyice aptala dondum o ne diyo bu ne diyo diye geysuya ben de cok guvendim hala da anda ve karakterde iyi oldugunu dusunuyorum ama gelecegi niye kimse bilemiyo daha kime baktirayim bilmiyorum :KK43:

selam herkese ,
ben telweden çok yorum alan birisi değilim hatta nakta çok konuşuyordu baktırsammı dedim sonra vazgeçtim dünde bi arkadaşın tavsiyesi üzerine naktadan yorum aldım cidden yorumu çok naif olumlu olumsuz öngörülerini belirten bir yorumcu benim enerjim tuttu hatta falı keyifle dinledim..

12ist 12ist canim bi de bana sor artik iyice aptala dondum o ne diyo bu ne diyo diye geysuya ben de cok guvendim hala da anda ve karakterde iyi oldugunu dusunuyorum ama gelecegi niye kimse bilemiyo daha kime baktirayim bilmiyorum :KK43:
Bence bu fallar unutmamamızı sağlıyor benim fikrim bu sürekli aynı döngü içerisin de başa sarıyoruz.Ben artık geysu ile kapattım.Gelicek olan adam da gelir yani ne yapayım ki ben kendimden eksiliyorum bu şekilde.Çünkü odaklanarak isteğimizi yüksek tutuyoruz.Hep umut ve beklemek.Ki çok zor ve artık ben beklemiyorum.Darısı sizlerin başına:)

luciferr luciferr ben de bugun naktaya aticam galiba
seruven mi nakta mi diye dusunuyorum su an

fal işi kesinlikle enerji işi ben hep yoğun olarak binnazdan yorum aldım telweden bilmemde öyle falcıları :) naktadan çekindim bunca zamandır ama keşke daha önce yorum alsaydım diyorum umarım sende gönderirsen benim gibi enerjin tutar.. gelecek çıkarmı bilinmez lakin olan durumla alakalı bildiği şeyler oldu..

Bence bu fallar unutmamamızı sağlıyor benim fikrim bu sürekli aynı döngü içerisin de başa sarıyoruz.Ben artık geysu ile kapattım.Gelicek olan adam da gelir yani ne yapayım ki ben kendimden eksiliyorum bu şekilde.Çünkü odaklanarak isteğimizi yüksek tutuyoruz.Hep umut ve beklemek.Ki çok zor ve artık ben beklemiyorum.Darısı sizlerin başına:)

umarım hayat umulmadık güzel süprizlerle seni karşılaştırır, bizler hatayı sık fal baktırarak yapıyoruz bence..

umarım hayat umulmadık güzel süprizlerle seni karşılaştırır, bizler hatayı sık fal baktırarak yapıyoruz bence..
Güzel dileklerin için teşekkür ederim luciferr:KK15:Umarım sizlere de diyorum.İnanın bi zaman faldan sıkılıp bırakıcaksınız.Ve belki de o zamana kadar yeni bir aşk gelmiş olucak.2018 geliyor...Herkes için güzel yaşanacak Aşklar’a dileklerimi gönderiyorum..:KK24::KK68:

capella79 capella79 sanmıyorum çünkü chitranın uslubu tamamen aynı
hepsine aynı hesaptan attım aslında ama chitranın ilk falı geçen yazdı ve o falda da uzun vadeli konuştuğu için şu an yaşadıklarıma uygundu. ama kendi önceki falını okumamış bile heralde yani şu an baaambaşka bi fal attı ki ikisi de evlenmeli mevlenmeli falan ama başka başka şeylerden bahsediyo. bu falında da anlık olarak uygun duruma ama bi garip oldu yani böyle anlamadım yani.
cadınınelması da bi konuda aşşırı negatif diğer konuda pozitifti ki chitra ikisinde de negatif, ortak negatif oldukları konuda da benzer şeyler söylemişler aslında
bence anlık negatif durumu ikisi de bildi diye düşünüyorum ama gelecek için şu an kime güveneceğimi bilemedim açıkçası
patlayanlar - cadininelmasi, geysu, falsepeti dennis, banuyilmaz

ufak da olsa hala ihtimali olan bi tek chitra
bugun naktaya aticam galiba
Sevgili diazz diazz cadininelmasi'nın aşırı negatif dediği konumu patladı?

Ha bu arada Banu Yılmaz'ın çıktı dediğim "aralık ayında olup da hayata olumlu ve daha farklı bakacagm 1 gelışmenın olacagı" KI BUNU Nakta da söylemişti, tesadufi sacma bır seymiş. Kehriban da patladı...

Aynen öyle,kasım sonu attm,4 hafta verdi.....1 de soru kısmında acık cek verdm "istedgn gibi beni göm" diye...Gömmemiş sagolsun,yuzde 60 bana uyan 1 fal atıp "4 hafta" demiş......O 4 haftada kapım çalındı da ben mi duymadm:) Yaslılıgın gözu kör olsun:)

Bir de sunu fark ettm,yuzde 70 eminim tellwede kahinmedea,soulmate35,falcıgacı, meryem abla, rewsen anne,zeynep ana Kehriban'ın yan hesapları...

Aynen öyle,kasım sonu attm,4 hafta verdi.....1 de soru kısmında acık cek verdm "istedgn gibi beni göm" diye...Gömmemiş sagolsun,yuzde 60 bana uyan 1 fal atıp "4 hafta" demiş......O 4 haftada kapım çalındı da ben mi duymadm:) Yaslılıgın gözu kör olsun:)

Bir de sunu fark ettm,yuzde 70 eminim tellwede kahinmedea,soulmate35,falcıgacı, meryem abla, rewsen anne,zeynep ana Kehriban'ın yan hesapları...
rewsen anne zeynep ana meryem abla birisinin hesabı ama kimin bulamıyorumda ben soulmate 35 falcıgacı kahinmedea hepsine fal attım meryem ana dısında diğerlerine de attım ama anne abla tarzı hesaplar dısındaki yorumların hiç alakası yok yalnız kahinmedea en kötü o patladı eskisiyle olmaz zaten hayırlı değil dedi barıstım mükkemel cift ilan etti

rewsen anne zeynep ana meryem abla birisinin hesabı ama kimin bulamıyorumda ben soulmate 35 falcıgacı kahinmedea hepsine fal attım meryem ana dısında diğerlerine de attım ama anne abla tarzı hesaplar dısındaki yorumların hiç alakası yok yalnız kahinmedea en kötü o patladı eskisiyle olmaz zaten hayırlı değil dedi barıstım mükkemel cift ilan etti
bu saydığım isimlerin kehribanın tarzıyla alakaları yok yorum tarzlarının ama online olma saatlerine bakıp dikkat edicem öyleyse cidden hayal kırıklığı :D ama gercekten cok farklı yorum tarzı var aynı olanlarsa hemen ortaya yorulardan cıkıyo r

Soulmate35'in tanıtm yazısı kahinmedea ile aynıydı,degstrdımı bılmem. Kahınmedea da dıger abla-anne hesapları da bol canım-bebegmli konusyor.....he 95lik kadın öyle konusur he....ve cok rahat yalan söyluyorlar....kehriban da dahil....

Bak bu tarz bir tesbiti vaktiyle Nilufer_4U Nilufer_4U da yapmisti. Abla teyze anne seklinde alinanlara cok itibar etmemisti. Sanirim o yakaladi kim oldugunu ama unuttum.

Soulmate35'in tanıtm yazısı kahinmedea ile aynıydı,degstrdımı bılmem. Kahınmedea da dıger abla-anne hesapları da bol canım-bebegmli konusyor.....he 95lik kadın öyle konusur he....ve cok rahat yalan söyluyorlar....kehriban da dahil....
Seslenme uslubu benim icin de cok onemli. Nakta ve Chitra ustune tanimam usluo konusunda. Hele cherrycoco asiri canimli cicimli konusmustu daha ilk falimda.

Seslenme uslubu benim icin de cok onemli. Nakta ve Chitra ustune tanimam usluo konusunda. Hele cherrycoco asiri canimli cicimli konusmustu daha ilk falimda.
kesinlikle haklısın seviye olmalı o bana cok samami gelmiyorda ablacımlı canım konusmalar ve anneli isimlerden uzak durmalı

Back
X