6 yıl önce baktrdgm falları üşenmeden okudm, Allah'ım ne cok fal baktrmışım.......
Derdi olmayan baktırırmı fal?.....Isın özetı hep aynı teraneyı yazmışlar..Maddı 1 konu sorulyorsa kesınlıkle "
hersey guzell olacak" Asksa soru,ya pembe tablo ya da sordugun "
a" kişisi olmayacak ama 3 ay-5 ay sonra muthiş "
b" kişisi olacak....
Walla o muthiş "
b" kişisi hiç olmadı ve asla olmayacak da cunku ben karakterımı çok ıyı bılıyorum VE 6. hıssım sadece ve sadece ÖLUM durumunu bana bıldirir. Sevdiğim insanların ölümünü en az 6 ay önce hıssederım. Ya da çok istedıgm 1 iş-durum benim-ailem için bıtmişse ki
bıttıgını o an tasavvur dahi edemesek dahi üzerime sebepsiz,boğucu,karabasan gıbı 1 his çöker,altında ezılırm. Sebebini bazen o an için bilirm,bazen hersey bıttgnde "demek buymuş sebebi" derim. Gecen yıl bu zamanlar babam daha sapasaglamken eve gule oynaya dondugumuz bir gün apartman kapısnda karsılamıştı o karabasan beni, dunya yıkılmış da altıda kalmış gibi hissetmiştm. Sebebini aylar sonra babamı kaybettgmde ögrendm.....
Ask için sordgm adamda ise ilk ayrıldgmızda s
evgili karabasanım da ziyarete gelmişti.Ama bu kez nedenini bilyordum. Bu vatandas "
sondu" Oyle de oldu.
Neyse lafı çok uzattm ama,demem o ki çoğu falcı "klişe". Belli kalıplarla konusuyorlar.Gelecegi bilen binde bir. 6 yıl önce tellwede olup hala aynı isimle fal bakan
Kalbitemiz (anam o zaman bıle 10 tlymiş,beni yurtdışına bıle göndermiş ve o yazım dili asla o profıl resmindeki teyzenin olamaz asla. Ve bastan sona masal.
Sennerdesin=basit,uyduruk,sakız falı,
Ruhani,Kehriban,önceden söylemiştm zaten.....
Monica....1 dediği çıkmamış,şimdi de 40 tl,4 tl vermem...
1 tek kişinin falı çıkmış,3 soru sormuşum 3'ü de dediği gibi olmuşçok uzatmadan dıyecegni demiş,hem de fal maceramın 3. falymş....
LAMIA diye 1 falcı,
şok oldm,arattm en son 4 yıl önce girmiş...
Kahroldum.....
Son zamanlarda
Chıtra,Perseis,Peralina,Lunardia,Yulee, baktrdm. Sunu fark ettm ki,
yasadgımız,sordugumuz durum anlık bir resim,bir yerlerde asılı duruyor. Yetenegi olan falcılar o resmi farklı acılardan izleyip,o resmin bize hissettirdiklerinin farklı kesitlerini söylüyorlar,kendi yapı ve algılarına göre.
Peralina ,Yulee,Lunardia (bana bu hatun Saraylıyı hatrlattı) sorumun olumlu kısmlarını anlatmışlar ve sankı ıcımde-yanımda yasamışlar gıbıydı
ama hepsı resmın baska baska kısmlarını.
Perseis ve Chitra olumsuzdu ama
Perseis gecen yıl yasnanları yasanacak dıye anlattı (
Roldeo da da aynsı olmustu ve gelecek için verdgı sure patladı Roldeo'nun) soru kısmında durumu anlattgmda da "arayacak ve 2 ay surecek yınede olmayacak" dedi, AMA anlattıgı AYNEN gecen yıl yasnanlardı.
Chıtra da buna benzer seyler demıştı,arayacak ve 2 ay surecek vs. ama cok daha hos,olumlu bır tarzı ve genele yonelık hıssıyyatıda ıyıydı AMA O ADAM BENI ARAMAZ....(O nedenle onu da anı-gecmişi bilip GELECEGI tahmin edenler listesine eklyorm) Hep ben aradm...Sadece
Peralına bunu bıldı "Çünkü öylesine arayamayacağını o da biliyor. bir netlik ve cesaretle karşına çıkmalı." dıye......
Son olarak yıllar evvel üniversitedeyken Urfa'lı 1 kız arkadasım ben ve 1 baska arkadasma kahve falı bakmıştı.Ama yıldızname gıbydı dedıkleri...Hayatta yasayacaklarımızı demişti. Bana özetle ömrün boyunca hep zorluklarla karsılasacaksın,anan aglayacak,sonundaysa asla 1 araban olmayacak....belki 1 ev....Cok kızmıştm ama Wallahi de öyle oldu....
Nerde öyle falcı....AMA 1 de nerdee öyle falı duymayı kaldırabilecek cesaret...Bana cok agır gelmişti...
Kızlar cok uzattm,yeter.Aksam için ganajlı portakallo,çikolatalı kek yaptm. Kapın kahve fincanlarınızı gelin bizm evde laflayıp yeni yılı kutlayalım. Coktandır kayıplara karışan
@gelpisipisipisii seni bas köşeye alalm:)
Yeni yılınız kutlu olsun.