- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #19.441

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana Yulee'nın baktıgı falı özeldenAy ben bunu yeni gordum, diger basliktan cikamamisim :) Sekerim ben hep buralardayim da, eskisi gibi yazmiyorum sadece, tatile cikmadan haber veriyorum ya :)
Capella`da yazmis, Kehriban`a ben de hic benzetmedim dogrusucapella79 ayrica icimi rahatlatti bir hayli, cunku temiz bir hesaptan attigi halde iyi bir fal gelmis ona :) bekleyelim yani :)
vallahi benim hiç fikrim yok kendisi çoklu profil midir değil midir diye :)Bana Yulee'nın baktıgı falı özeldenLeyla_74 'ümle paylastm sanırım guzel yureklım bundan bahsedıyor.
Yulee.'nın de avukatlığını yapacak deglm o nedenle burda genele 1-2 cumleyle fıkırlerımı paylastm,daha fazlasına siz karar verın. Ama ben cok uzun 1 sure kullanmadgm 1 hesaptan atmstm ona.Buna ragmen falsever bırı oldugumu bılmış,bırak artık demişti......Ha dınledım mı:)
Sişşt sekerimantonie senin sözlerını curutmek için yazmadm bunları:) Bu da benım deneyımım,: Yoksa 10 tane Yulee'yi o avatarındaki yakışıklıya degsmem:)
Ve bence Yulee de burayı okuyor. Leylam sen mı demıştn,kım demştı Elfın 100-Yulee 10 fiyatı dıye...anında zam geldi.Gercı atla deve degıl artış ama olsun:)
Ben de az önce göz atmıştım profile ve aynen artışı gördüm fiyattaki, ayrıca sesli bakmaya da başlamış.Bana Yulee'nın baktıgı falı özeldenLeyla_74 'ümle paylastm sanırım guzel yureklım bundan bahsedıyor.
Yulee.'nın de avukatlığını yapacak deglm o nedenle burda genele 1-2 cumleyle fıkırlerımı paylastm,daha fazlasına siz karar verın. Ama ben cok uzun 1 sure kullanmadgm 1 hesaptan atmstm ona.Buna ragmen falsever bırı oldugumu bılmış,bırak artık demişti......Ha dınledım mı:)
Sişşt sekerimantonie senin sözlerını curutmek için yazmadm bunları:) Bu da benım deneyımım,: Yoksa 10 tane Yulee'yi o avatarındaki yakışıklıya degsmem:)
Ve bence Yulee de burayı okuyor. Leylam sen mı demıştn,kım demştı Elfın 100-Yulee 10 fiyatı dıye...anında zam geldi.Gercı atla deve degıl artış ama olsun:)
Sabah sabah gülümsettn beni ,günün aydın olsun.vallahi benim hiç fikrim yok kendisi çoklu profil midir değil midir diye :)
öyle denk gelince yazdım sadece. kadının benle enerjisinin tutmamış olması da çok olası.
oldum olası hiç anlamadım şu çoklu profilleri ifşa etme işinden :)
Kehribanı nasıl bulmuştunuz? 4 gün oldu hala bakmadı ben de dayanamayıp çektim falı. çok fazla girmiyor sanırım.Ben de az önce göz atmıştım profile ve aynen artışı gördüm fiyattaki, ayrıca sesli bakmaya da başlamış.
Dediğim gibi ben de memnun kalmıştım ve farklı hesaplardan atmıştım belirli bir süre arayla. Buradan bir arkadaş Yulee nin de çoklu profil olabileceğini söylediğinde acaba diye düşünüp kendi fallarım arasında benzeyen var mı diye araştırma cabasına girdim. En azından Kehriban dan yakın geçmişte yorum aldığım falla Yulee nin aynı hesaptaki falı hem paralel hem cok benzerlik gösteriyor. Umarım bu iyiye işarettir :) Bekleyip göreceğiz klasiğiyle bitirip iyi geceler diliyorum.
Bana cıkmadı.Hos yıllar evvel baktıgı fallar da cıkmamıstı ama hadı yenıden deneyeyım demıstm....Anda da tam tutmamıstı o yuzden verdıgı vadeye de cok takılmamısatm kı haklymısımKehribanı nasıl bulmuştunuz? 4 gün oldu hala bakmadı ben de dayanamayıp çektim falı. çok fazla girmiyor sanırım.
O zaman iyiki de geri çekmişim falı, ben çektikten sonra sisteme girmiş bakmış fal demekki bana baktırma diyor bu işareti aldım vazgeçtim kehribandan ,chitraya atarım ya da nakta:) Hoş nakta kafamı karıştırıyor ama karşı tarafın ağzıyla konuşuyor ya yine de merak ediyorum beni çekiyor kendine bu hususta:)Bana cıkmadı.Hos yıllar evvel baktıgı fallar da cıkmamıstı ama hadı yenıden deneyeyım demıstm....Anda da tam tutmamıstı o yuzden verdıgı vadeye de cok takılmamısatm kı haklymısım
Sezgi den cok bahsedilmis ben de baktirmayi denemek istiyorum arkadaslar burdan paylasilmasi yasaksa ozelden bana yazabilir misiniz rica etsem mail adresini? Tesekkurlerselam arkadaşlar,bu mail ile fal bakan sezgiye fal baktıranlar oldu mu aranızda,ben de baktırdım ,yorumlarınızı merak ediyorum,beni bilgilendirir misniz?
Sezginin son falinin ilginc bi detayi cikti bende diger soylediklerinin zamani var bekliyorumEvrendamlaya hangi falı baktırdınız,kahve mi tarot mu,ben de atacağım şimdide
michigannn Nasıl bakıyor Sezgi? Ücret EFT yle mi aktarılıyor?
Bende istiyirumMerhaba sezgi candan’ın mail adresini bana da atar mısınız denemek istiyorum.
Açıkçası ben çok beğendim,direk anlatmış herşeyi,zamanlarıyla beraber,umarım gelecekle ilgili dedikleri de çıkar,tabi mutlaka yazarım beklemedeyim bakalımmichigannn anda nasıldı sende sezgi? Çıkarsa lütfen yaz ben de ikinci falını merak ediyorum.